MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki 2006 (28.12.2007 14:01:17)
|
aurora - hvala ti za vzpodbudne besede. Sploh ne vem, kako naj razmisljam glede mojega zarodka, ce bom ful navijala zanj in razmisljala o njem kot o mojem lepem potencialnem otroku, me bo cisto zvilo, ce bo res umrl, ce pa ga bom takoj oklicala za mrlica, bo pa tudi nefer, ker konec koncev je mogoce le kaj sans, da prezivi. Prav zoprno. Bogi moj zarodek, tako majhen in neperspektiven je zgledal, cist se je zabubil v rob tiste vrecke. Aurora, zakaj nisi nic povedala kaksno kalvarijo dajes skozi? Najbrz nisi hotela biti na udaru raznih g(r)adov in podobnih. :) Eva prihaja pravkar domov iz infekcijske, stankali so vanjo 1/2 litra infuzije in se kljub temu ni skoraj nic polulala, ampak ker je videti zivahna in koketna (Eva ful rada zapeljuje ljudi, to ima po mamici), so ocenili, da bo v redu in gre lahko zdajle ze domov. Pri nas doma je tak svinjak, da je groza. Ker ne morem nic delat, ostali pa so v Evini uporabi, se na nasi mizi nahajajo na pol pojedene krvavice in repa od vceraj, polit sok, na pultu v kuhinji ni vec kvadratnega centimetra frej, tako da bi novi obiskovalec nasega stanovanja ne mogel uganiti kaksne barve pult smo kupili. Tudi v spalnici je totalna stala. Na moji nocni omarici se nahaja: 2 salci (v eni je bil caj, v drugi musliji od zjutraj), kozarec vode, olupki mandarine, dabroston, elevit, palicica za usesa (puncica, saj vem, tvoja zgodba bi nas morala vse izuciti), umazana majca, telefon, robcki za nos, gumica za lase, filac za mobitel, minjoni (samo se eden je), kroznik z ostanki speha in sira, ki sem ju jedla za malico, vrecka v katero je bil prej spravljen speh, podaljsek, majhne smeti, olupek od banane (izven smeti, ker jih nisem dosegla). Poleg izgleda ima nase stanovanje resne tezave s smradom, ker tiste krvavice in repa nimajo ravno prijetnega vonja. :) Upam, da puncico neha boleti celjust. Glih med prazniki ne more jest. :(
|
|
|
|