mojca75 -> RE: Male majčice in majčki 2006 (13.12.2007 13:02:52)
|
Joj babe... same dobrote, jaz po trebušni gripi še vse bolj počasi jem, ker mi je še kar malo slabo. Mi imamo spet "krankenhaus"- ponoči je še mojči zakuhala, nič sicer resnega, en uček je malo vnet, pa smrkl,..po moje kaka viroza. ne vem. Jaz sem načeloma bolje, sam mal še pazim kaj pojem in kolk ker sicer mi ni dobro, to je sicer fajn za kilce, jaz nisem v kategoriji mojegasončka in marsovke,...tko da če kak kg izgubim ni panike. Sam da pa 3kg shujšam od bruhanja pa tud ni fajn. Še en dan bi bruhala pa bi me dal na infuzijo, baje dela čudeže. Poleg tega je bil danes moj oče operiran za pruh in ga še vozim sem in tja, tko da imava z mami celo logistiko, mami ima twingota in oči se pač ne more tja notri vsest, mami pa noče vozit očitovega berlingota (ja vem, res smo face) tko da sedaj jaz vozim očita, vmes sem z mojči, pa mami je z Mojči. načeloma sem pa na študijskem dopustu ker imam v ponedeljek izpit. drek pa tak študijski dopust ko nič ne študiram. ah ja, bo pač nedelja ultra študirajoča, važn da bom potem na izpitu vse pobrkala. Marija, super da eva nima uroinfekta, sama sem ga mela 2x pa je prav grozno. Lulaš vsake 2 minuti, spustiš 2kaplici, boli in peče pa k bi nože lulal. Nič nadaljujte z razpravo o pecuvu. vam enkrat povem en dober recept za medenjake in enga za še eno fantastično kiokosovo pecivo. Aja Maya - a ni grozno zdej k dosežejo kljuko, ... ti navihanci naši mali
|
|
|
|