MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki 2006 (12.12.2007 10:38:15)
|
Zivjo Punce, vceraj sem bila z Evo v zdravstvenem domu, ker je spet zbolela. Tam je bilo kot vedno krvavo - Evi so vzeli kri, potem je pa vse namazala s krvjo, ker ni hotela imeti tiste vatke na prstu (isto se je zgodilo Igorju pred 14 dnevi - da mu je Eva vse namazala s krvjo, njega, sebe, sestro, tla, ...). Danes pa sem ji uspela kvalitetno namontirat tisto urinsko vrecko, tako da je potem moj ata nesel urin v laboratorji. Sumimo, da ima poleg viroze tudi uroinfekt. Ne predstavljam si kako zdrzijo mame samohranilke. Ce bi recimo ne imela mojih starsev, sploh ne vem kako bi to s tem urinom zrihtala, bi z bolanim otrokom se 1x rinila v zdravstveni dom, samo da oddam urin? Tudi vceraj je sla z mano moja mama in je bilo super, ker je skrbela za vseh tavzent stvari, ki jih ima clovek sabo, ko gre k zdravniku (moja in Evina bunda, moja in Evina kapa, sal, rokavice, previjalna, moja torbica, zdravstvena v roki, Eva v roki,...). Boge mame samohranilke. Igor pride v petek in se tega blazno veselim. :) Vceraj zvecer sem koncala mojo super kreacijo, ki ji pravim "ludzacka kosulja", lahko si jo ogledate na www.cosywear.com. Uzivajte! Marija P.S. Mi z dedkom mrazom ne bomo imeli problemov, ker odpade - namrec je bilo za placat 20 evrov (ker tehnoloski park ne misli placevat za nase otroke in tudi darilo bi si morali sami prinest), tako da se je premalo starsev javilo. Podn od podna.
|
|
|
|