cofek -> RE: Male majčice in majčki 2006 (5.1.2009 14:40:11)
|
najprej SREČNO; ZDRAVO IN DEBELO 2009!!! končno imam nekaj časa, da se malo javim... no, pri nas je bilo pričakovanje novega leta - vsaj s strani Ažbeta in Neže - tako kot vsak večer. Spat kot ponavadi ob pol osmih - osmih, edino kar ju je zmotilo je bilo pokanje od polnoči do cca enih, pol sta pa spala oz. nespala naprej kot ponavadi - zadnje čase se namreč Neža nekaj prebuja in ji je treba servirat dudo, jest,....pa se niti ne pritožujem, ker drugače smo super. Edino kar me mori je to ,da odkar smo izbrali osebnega pediatra kar naprej visimo pri zdravniku. OK - najprej je bilo cepljenje proti klopnemu meningitisu, potem prejšnji teden (29.!) je imel Ažbe vročino, ki pa je po Calpolu čudežno izginila in nama ni bilo treba v sredo nazaj na kontrolo. Si je pa v sredo poškodoval sredinček - počilo mu je tik ob nohtku in je vedno slabše, tko da greva danes spet tja, da vidimo kaj bo naredila - se bojim da bomo dobili napotnico za kirurgijo in da mu bodo kaj rezali. Prstek res zgleda grozno in mi je slabo, če da samo pogledam. Mene pa spet matra križ[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] - prejšnji teden se je zadeva pomirila, danes ponoči me je pa spet zagrabilo - je pa zdaj, ko sem se ogrela, bistveno bolje in že tuhtam, če ne bi mogoče šla na aerobiko, ker se mi zdi da je to stanje samo posledica lenarjenja in ohlapnih mišic. mojsonček danes pa mene kar naprej zebe - zunaj je res mraz, čeprav je pa ful lep dan, ne?
|
|
|
|