žmož -> RE: Male majčice in majčki 2006 (17.12.2008 20:57:45)
|
Ej mačkice, naj se vam po dolgem času malo javim. Najprej tebi Mojsonček iskrene čestitke za novega člana, pa nikar ne obupuj, začetek je vedno težak, a ko enkrat spelje, teče samo od sebe. otroci so si zelo različni, a nič se ne boj, kmalu boste ujeli ritem in se privadili življenju v 4. Tiasara žal mi je, da vas mučijo alergije - upam, da se stanje kaj popravi. Nosečke še enkrat nas spomnite, kdaj je vaš dan D - zdaj sem že vse pomešala ;)) No, pa še moje kratko poročilo - nič novega, v hiši bomo imeli očitno "advokata" - ta mala pozna vse zvijače in štorije, samo da človeka obrne na svoj mlin. Zdravi zaenkrat smo, čeprav je bil virus bruhanja in driske že nekajkrat na pohodu (uboga Mojca, naj čim prej pride k sebi)a smo se ga do sedaj uspešno izognili. V službi imam norijo, pa še revizorji so v hiši, tako da imam tudi jaz kot Mojca štirioglate oči. In seveda me poleg drugega muči še študij oz. trenztni predmet - italijanščina. Groza! Pa še takoj v začetku drugega leta je izpit, no pa bodo veseli prazniki. Imejte se lepo, pa ne se čist razgubit med praziki. Se ful manj vse skupaj oglašamo. Aja, pa Puncica poročaj, če imate še kaj snega pri vas, sploh pa ko so tvoji otroci tako navdušeni nad njim. Če ga je, se kar javim, da se pridemo mal posankat k vam. Pa, pa
|
|
|
|