|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
30.11.2007 15:40:05   
*bubi*
Bubi, mislim, da boš morala it v Ruše malo na kavo in v izvidnico...

Mislim, da sem že preveč v Rušah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
30.11.2007 15:43:50   
ada2
user posted image user posted image Tilen vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
30.11.2007 20:03:58   
NinaŠ
Tilen, Jaka in Luka vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
30.11.2007 20:05:38   
NinaŠ
Vsi novembrči ostanite taki sončki še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
30.11.2007 20:06:32   
NinaŠ
Ajde, grem zda nazaj prebrat kaj ste se menile user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
30.11.2007 20:12:19   
NinaŠ
pa tako čeden dečko, da dol padeš

waw šmarnica, sam res imaš taaaake cukrčke, no cukre doma  user posted image user posted image . Še atija nam predstaviš pa se začnemo topiti  user posted image   ne, ne, raje ne, da ne bo potem ogrožena vrsta user posted image

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
30.11.2007 20:22:06   
NinaŠ
Ada upam, da je Adam že kaj bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta mesec se moram tudi jaz spravit v vrtec na govorilne, sploh še nisem bila letos user posted image . Sicer tako sproti tudi kaj zvem, vendar pa npr. za Tino nimam pojma kdo je njen najljubši sošolec user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
30.11.2007 20:46:14   
Teni_
Evo, sem iz službe.

Ne, bubi, nič ni novega. Se trudimo, se trudimo. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
30.11.2007 20:50:22   
ŽELJA2
Čer.

Andraž SE DAJE spat.user posted image  Žal sva danes šla skregana spat. Me mulc tok pojezi, k ma skoz ene določene fore. Zdej ma zadnje čase da se hoče kopat al 3x na dan, pol pa 14 dni nič in zraven tuluser posted image  in kriči kot da ga dajemo iz kože. Ga morva dobesedno na silo umit. No, zdej smo v fazi k se sicer kopa ampak ne dovoli pa spirat las. Ampak šampona bi si pa gor stisnu eno tono. Se pravi polno glavo šampona ON NE BI SPRAV z vodo. In valjda ga morm na silo. Se spereva zraven joka,  on bi spet šampon,.... Pa bi šel ven iz vode ga hočem dvignt začne tult še kopa kopa,.... Pol sm pa znorela, ga potegnla ven iz banje, brez besed obrisala, oblekla in poslala v postlo.

Zdej mi je pa hudo.user posted image

Čeprav ne vem kaj bom s temi njegovimi kapricami. Res nimam živcev za to. 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
30.11.2007 20:52:19   
petarda
VSE NAJBOLJŠE TILEN!!!

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
30.11.2007 20:55:21   
petarda
Zdej mi je pa hudo.

Verjamem, da ti je...verjetno bi bilo meni tudiuser posted image ...samo, če pogledam tako od daleč, si naredila prav....kam pa pridemo, če nas bodo ves čas tako izsiljevali user posted image user posted image user posted image ....Petardito ima tudi jake fore včasih user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
30.11.2007 21:05:49   
ŽELJA2
Ja sej. Pa predstavljaj si, da dobimo kmalu še dojenčka. Me je že zdej groza kaj vse ga bo pol dajal in metal. user posted image

Sam mi je pa najbolj smešno to, k se pol ful trud bit zabaven pa spravit me v smeh ko enkrat dojame da sem čisto zares huda in da se nočem z njim pogovarjat.

Ahhhh....... Pa jih ma človk tok rad, te hudičke male.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
30.11.2007 21:06:50   
ŽELJA2
Ga grem zdej pokrit pa pocmokat.

Pridem nazaj.

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
30.11.2007 21:28:23   
til
Tilen se zahvaljuje za čestitke!!!!!!!!!!!!

Ja dons je blo noro sicer je glavna žurka šele naslednjo soboto ampak smo že danes imeli nekaj obiskov tako da Tilen se je izredno razveselil kmetije ki sta mu jo kupila moja dva potem je dobil še vlakca Tomaža ki je bil čisto navdušen nad njim prinesel ga je od mojga user posted image  prijatelj in od naju je dobil garažo ki ima tri avte na vrhu pa so tri žogice in ko jih s kladivom udariš se usedejo v avto in odpeljejo garaža pa tuli kot policijska ali gasilska sirena.

Evo moj sin je star dve leti, dve leti pa kam to čas hiti user posted image .

Potem pa sva mu z mojimzapela vse najboljše in on je samo gledal in se tako prikupno smejal ko pa sva nehala je hotel še in sva ene šestkrat zapela pol pa se je končno naveličal user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
30.11.2007 23:57:12   
*bubi*
Čer! user posted image

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lahko noč! user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
1.12.2007 7:18:45   
*bubi*
Dobro jutro, veseli december user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste božičku/dedku mrazu že napisale pisma? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
1.12.2007 7:29:26   
amy26
Dobro jutro, veseli december

dobro jutrouser posted image

možek je šel delat, tako da sem sama z otročki, Ela se igra v stajici, Aleks pa v pojstli prelaga kocke

Pa včeraj smo dobili uradne rezultate iz alergološke ambulante(smo šli privat na testiranje) krvni testi so pokazali alergijo na mleko in jajca, na mleko razred 2, jajca razred 3, kar ni malo, saj sem vedela da je alergična, vendar če imaš to na dokumentu lahko še kej uveljavljaš kot je npr. zastonj mleko, prej pa tamala vsa boga, flekasta a alergije niso dokazaliuser posted image  jaz pa na dieti že 7 mesecev, dobro malo sem vmes grešila vendar zdaj ko je potrjena alergija bom še bolj pazila.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
1.12.2007 9:06:24   
tincci
amy, nov forum smo odprli danes ponoči, tako da prijavi se in klepetaj: www.alergije.net

Če te kaj tolaži, ima hana npr jajca razred 6.
user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
1.12.2007 9:10:47   
Teni_
Jutro.

Končno sem po celem mesecu cel vikend fraj.user posted image user posted image user posted image  Torej, danes se bomo cartali, pa predvsem pospravljali, ker nam je očitno bomba vdarla v stanovanje. Čudno, da nisem nič slišala.

Ne morem opisat z besedami, kako sta Teja in Nika veseli, da sem končno spet doma. user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
1.12.2007 9:21:53   
petarda
Dobro jutro, veseli december

Jeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ni to dobro, ko ima človek po veselem novembru še veseli december? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
1.12.2007 9:23:52   
petarda
vendar če imaš to na dokumentu lahko še kej uveljavljaš kot je npr. zastonj mleko, prej pa tamala vsa boga, flekasta a alergije niso dokazali

Ja, včasih je res boljš plačat za dodatno mnenje in preiskave, da lahko potem uveljavljaš pravice za tisto kar ti pripada!user posted image ...

Upam, da bodo alergije kmalu izzvenele user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
1.12.2007 9:25:59   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: til

Evo moj sin je star dve leti, dve leti pa kam to čas hiti user posted image .

Kak bi šele jokala, ko bi ti kdo povedal kok si ti stara! user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Jokeuser posted image ....saj vem, da si mlajša od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
1.12.2007 12:16:05   
petarda
Pa dobro kje ste vse???user posted image

Mi smo se zdajle najedli...ej bejbike kak sem dobro kosilo nardila user posted image ... Rižoto z morskimi sadeži (sem jo delala prvič), hobotnico (direkt iz Jadranskega morja) v solati s krompirjem in solato z morskimi sadeži. (vse prvič!) user posted image ... Pa v ozadju Oliver, pa deci vinčka...user posted image user posted image user posted image ....

Zdaj gre pa petardito spat (on je itak imel posebej kosilo user posted image ), oči verjetno tudi...jaz pa? user posted image ....Mam tri variante:
- spat
- pospravljat
- še deci vinčka spit in uživat z vamiuser posted image

....ampak vas itak ni...

...grem spatuser posted image ....itak smo se zbudili že ob pol šestihuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
1.12.2007 12:16:44   
petarda
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
1.12.2007 12:43:03   
*bubi*
Pa dobro kje ste vse???

V službi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?