|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
1.12.2007 21:18:08   
sharpy
sem mislila,...ko dam M spat user posted image user posted image user posted image

Kako ste punce?

Moram najprej čestitat vsem novembrčkom, ki so praznovali.  Želim vsem vse najboljše in naj bojo srečni in zdravi in polno vseh lepih stvari

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
1.12.2007 21:18:48   
petarda
Bubi zdaj boš pa verjetno verjela mojemu instinktu, ne?user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2139636&mpage=1&key=&#2139835

Očitno pa z nami noče večuser posted image , šeuser posted image  klepetatuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
1.12.2007 21:20:52   
petarda
Saj Tina bo glih zdaj večja kot Anže user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
1.12.2007 21:23:37   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Očitno pa z nami noče večuser posted image , šeuser posted image  klepetatuser posted image

pismo, sam jaz pa še vedno ne verjamem, da je to ona????? user posted image Ma če se je že zbrisat dala, se menda potem ja ni s takim nikom nazaj prijavila user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh pa, zakaj se ne bi potem še tu oglasila - da je ne bi kdo prepoznal user posted image Čist mem

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
1.12.2007 21:28:04   
NinaŠ
Grem se stuširat in upam, da bo še katera tu, ko pridem nazaj user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
1.12.2007 21:31:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Grem se stuširat in upam, da bo še katera tu, ko pridem nazaj user posted image

Jaz si grem pa kuhan vinček naredit...Mi je danes zadišal v mestu, ko je blo takooooo mrzlo....user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
1.12.2007 21:34:23   
*bubi*
Čer! user posted image

Pa je šel k ogledalu in mu rekel..."Ne rabiš mi nič prinest Božiček. Mam vsega dost." ....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
1.12.2007 21:35:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

pismo, sam jaz pa še vedno ne verjamem, da je to ona????? user posted image Ma če se je že zbrisat dala, se menda potem ja ni s takim nikom nazaj prijavila user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh pa, zakaj se ne bi potem še tu oglasila - da je ne bi kdo prepoznal user posted image Čist mem

Mislim, da ji je nazadnje forum dopuser posted image  in se je zato dala izbrisat...pa, da bi se zbrisali nekateri posti....mislim, da ni bilo toliko zaradi anonimnosti oziroma skrivanja oziroma razkrivanja....

Pa saj meni tudi kdaj pride, da bi spet imela kak teden/mesec brez RR....pa si hitro premislimuser posted image  Mogoče me pa vseeno kdaj piči za kako pavzouser posted image , pol bom mela pa čiiiiist preveč časauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
1.12.2007 21:36:23   
*bubi*
Ne morem verjet, da je paštetka res paštetka. user posted image

Upam, da ima vseeno kaj lepega za napisat, kjerkoli na forumu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
1.12.2007 21:38:11   
sharpy
nova stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
1.12.2007 21:39:53   
*bubi*
Ja, sharpy, pohiti, kmalu bo spet nova user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi že eno rundo oddremala z bubijem user posted image  Mmmmmm, je pasalo. user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
1.12.2007 21:42:31   
sharpy
tudi jaz sem se spraševala o tem če je Paštetka. Pa sem prebrala kaj je napisala in sem skoraj ziher, da je ona.

Sploh pa nevem zakaj je tooliko časa ni (bilo) na RRuser posted image .

No povejte mi. Ste vse v redu? Jaz nisem imela časa niti za prečekirat RR.  Tak čuden mesec je bil ta november user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
1.12.2007 21:45:39   
*bubi*
Sicer pa je bil bubi ful priden na počitnicah. Jaz pa sem se včeraj tudi ful naspala, čeprav sem si zvečer malo privoščila user posted image

Tak sem spala, da mi zjutraj ni bilo nič jasno, malo preden je budilka začela tulit, sem razmišljala, kako je bubi priden, da danes ponoči sploh še ni klical. Potem pa budilka, meni pa še manj jasno.... je minilo kar nekaj časa, preden mi je potegnilo, da bubija sploh ni doma user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
1.12.2007 21:45:52   
sharpy
Kako je z ostalimi novembrčki glede izsiljevanja in trmarjenja? 
Mi imamo že skoraj cel teden katastrofo....  En dan me je tako ob živce spravil, da sem se morala it najprej ven na mraz ohladit in pol se zjokat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
1.12.2007 21:46:55   
*bubi*
Tak čuden mesec je bil ta november

user posted image  se ti zdi? Meni pa je bil november veliko lepši kot oktober user posted image  In zdaj prihaja december, ki bo še lepši user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
1.12.2007 21:48:34   
*bubi*
Joj, bubi pa je tak priden.... nič ne trmari in izsiljuje..... dokler je po njegovo user posted image user posted image user posted image

Pa še kako..... in veš, kaj sovražim - da mu user posted image  takoj ustreže, samo da bo mir user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
1.12.2007 21:48:35   
ada2
haudi ženskeuser posted image

jaz sem pa ful vesela, ker zdaj že 2 tedna spet na pevske vaje hodim in se narežim za cel teden vnaprejuser posted image , pa pol cel teden samo pojem in zdaj imamo čisto božični repertuar in sem še bolj dobre voljeuser posted image user posted image user posted image

mogla pa bi danes iti na zaključek s sošolci, pa sem prej zadremalauser posted image user posted image user posted image , pa se mi ni dalo več nikamoruser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
1.12.2007 21:49:40   
petarda
je minilo kar nekaj časa, preden mi je potegnilo, da bubija sploh ni doma

Drugič pa mal manj pit zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
1.12.2007 21:50:05   
*bubi*
Glavno, da te nekaj veseli in v dobro voljo spravlja, Ada.

Pa lep pevski december! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
1.12.2007 21:50:58   
*bubi*
Drugič pa mal manj pit zvečer

Ja, res sem pretiravala user posted image user posted image user posted image  Me je tak mehur bolel, ko sem se domov peljala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
1.12.2007 21:51:09   
ada2
aja, Adam je danes bil čisto brez vročine, res ne vem kaj je bilo včerajuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
1.12.2007 21:51:10   
petarda
pa pol cel teden samo pojem in zdaj imamo čisto božični repertuar in sem še bolj dobre volje

Jeeeeeeeeeeee....

Daj me na kakšno spomni...mi napiši besedilo....user posted image user posted image user posted image

Joj, jaz komaj čakam Božič user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
1.12.2007 21:54:51   
*bubi*
Jaz pa še ne vem, kaj bodo dobri možje prinesli bubiju. Verjetno nič kaj veliko. Kocke je dobil za rojstni dan, zdaj pa še kakšno malenkost. Itak je najbolj vesel Nodi ali Pu jajčke user posted image

user posted image  ima ful želj, bo moral zreducirat na eno, če sploh želi kaj dobit user posted image

Jaz tudi upam, da kaj dobim user posted image

za ostale pa tudi ne vem..... meni je vedno tak težko darila kupovat. Sem preveč praktičen tip. Nekaj se bo že našlo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
1.12.2007 21:55:29   
*bubi*
Daj me na kakšno spomni...mi napiši besedilo....

Meni je ful lepa Bela snežinka user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
1.12.2007 21:57:53   
petarda
Kako je z ostalimi novembrčki glede izsiljevanja in trmarjenja?
Mi imamo že skoraj cel teden katastrofo..

Evo...pri nas tudi točno kakšen tedenuser posted image ....se vidi, da sta enako stara user posted image

Samo jaz se mu ne dam...Ker ima res take, da user posted image user posted image user posted image ...nič mu ni prav, bi pil, nebi pil, bi jedel, nebi, bi...sam bi sam...., pol bi se pa obul, pa ne gre, pa jaz ne smem, pa oči tudi ne, sam ne gre, pa se joka, pa user posted image user posted image user posted image ...

Pa bi šel ven, pa na sprehod, pol bi se pa nosil user posted image .....Sam se danes tudi nisem pustila...ko smo hodili je hodil lepo zraven in ko bi se po dveh minutah že nosil, sva ga lepo pustila....Itak, da sem morala še user posted image  kontrolirat, ker on mu tudi prehitro popusti, pa še toooolk se sekira, če nas folk na cesti gledauser posted image ...in se je potem mali pol hriba drl, potem pa skapiral, da se ne splača in sam lepo hodil naprej...In užival. Gledal ptičje hišice, sosedove mačke, lučke, kamenčke....skakal, plesal...užival. Če bi ga pa nosila, bi pa itak spet trmaril naprej...za nekaj žeuser posted image

Saj razumem, da trma mora biti in je sesavni del otroštva...sam ko mu ni NIČ pravuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?