petarda
|
Kako je z ostalimi novembrčki glede izsiljevanja in trmarjenja? Mi imamo že skoraj cel teden katastrofo.. Evo...pri nas tudi točno kakšen teden ....se vidi, da sta enako stara Samo jaz se mu ne dam...Ker ima res take, da ...nič mu ni prav, bi pil, nebi pil, bi jedel, nebi, bi...sam bi sam...., pol bi se pa obul, pa ne gre, pa jaz ne smem, pa oči tudi ne, sam ne gre, pa se joka, pa ... Pa bi šel ven, pa na sprehod, pol bi se pa nosil .....Sam se danes tudi nisem pustila...ko smo hodili je hodil lepo zraven in ko bi se po dveh minutah že nosil, sva ga lepo pustila....Itak, da sem morala še kontrolirat, ker on mu tudi prehitro popusti, pa še toooolk se sekira, če nas folk na cesti gleda ...in se je potem mali pol hriba drl, potem pa skapiral, da se ne splača in sam lepo hodil naprej...In užival. Gledal ptičje hišice, sosedove mačke, lučke, kamenčke....skakal, plesal...užival. Če bi ga pa nosila, bi pa itak spet trmaril naprej...za nekaj že Saj razumem, da trma mora biti in je sesavni del otroštva...sam ko mu ni NIČ prav
|