|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
18.1.2008 9:47:52   
Teni_
Jaz sem razumela, da če ga imaš čez leto prijavljenega na plači, potem nič zdaj ne oddaš, če pa ga hočeš prijavit kot olajšavo pri dohodnini, potem pa oddaš.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
18.1.2008 9:48:58   
Teni_
Nova stranuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
18.1.2008 9:58:01   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Jaz sem razumela, da če ga imaš čez leto prijavljenega na plači, potem nič zdaj ne oddaš, če pa ga hočeš prijavit kot olajšavo pri dohodnini, potem pa oddaš.

Ja, ta del tudi jaz tako razumem user posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
18.1.2008 10:05:41   
Teni_
Če ga je lani uveljavljam, mislim, da mora tudi napisat. Vsaj Boštjanu so v službi tudi dali te papirje za mali2, pa jih je lani dal v olajšavo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
18.1.2008 10:22:54   
petarda

Če ga je lani uveljavljam, mislim, da mora tudi napisat. Vsaj Boštjanu so v službi tudi dali te papirje za mali2, pa jih je lani dal v olajšavo.

Ja...to me zanima user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
18.1.2008 12:46:57   
*bubi*
Petek user posted image user posted image user posted image

Danes bom res špricala moj extra job in se posvetila bubiju user posted image

Če otroka upoštevajo že pri plači, ni treba nič sporočat, razen če želite spremembo. Mi v službi podpišemo papir in navedemo družinske člane, za katere uveljavljamo olajšavo.

Ta obvestila so bolj za tiste, ki čez leto ne prijavijo, potem pa dajo v olajšavo in dobijo ohoho nazaj. Samo se ne zavedajo, da leto in pol (običajno vračajo šele sredi naslednjega leta) kreditirajo državo user posted image . Pol že raje vidim, da država kreditira mene, čeprav bo težko plačat tisto položnico user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
18.1.2008 12:59:11   
petarda
Če otroka upoštevajo že pri plači, ni treba nič sporočat, razen če želite spremembo. Mi v službi podpišemo papir in navedemo družinske člane, za katere uveljavljamo olajšavo.

Kaj pa, če sem to pozabila? user posted image ...bi bilo kje na plačilni listi, če bi ga imela prijavljenega?user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
18.1.2008 13:03:26   
petarda
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2317092

Samo še bolj sem zmedena user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
18.1.2008 13:44:11   
*bubi*
OK, TUKAJ preberi, pa ne bo dileme. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
18.1.2008 13:45:00   
*bubi*
In ja, na moji plačilni listi se vidi, da imam olajšavo za bubija user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
18.1.2008 13:57:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

OK, TUKAJ preberi, pa ne bo dileme. user posted image

Hvala za velike črke user posted image user posted image user posted image ...Ja, zdaj mi je pa vse jasno user posted image ...Moram oddat vlogo, kreditiramo državo, bomo pa mogoče dobili kaj dinarčkov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
18.1.2008 20:09:10   
ada2
user posted image user posted image user posted image  Adam še vedno kuhauser posted image
dobil je ospen, v torek ima kontrolo, saj drugače je še kar, ampak vročina pa kar noče past.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
18.1.2008 20:42:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image  Adam še vedno kuhauser posted image
dobil je ospen, v torek ima kontrolo, saj drugače je še kar, ampak vročina pa kar noče past.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Zate in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Adama! A mu temperatura sploh ne pade? Ali potem ponovno zraste?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
18.1.2008 20:43:38   
petarda
Jaz pa nimam nič dobrega občutka glede petarditovega ušeskauser posted image ....pravi, da ga še vedno boli, pa ravnokar je prenehal z antibiotikomuser posted image  Imel je pa primotren, pred tem - decembra, pa Hiconciluser posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
18.1.2008 20:48:00   
petarda
                      user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
18.1.2008 21:10:46   
petja
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ti si nora user posted image . ČVEKA!

Lp, petja

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
18.1.2008 21:20:20   
Teni_
Jaz jih imam več - objav.user posted image

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
18.1.2008 21:25:16   
petarda

Jaz jih imam več - objav.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj si mi pa čist uničla veselje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
18.1.2008 21:26:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petja

Teni je še bolj nora user posted image user posted image user posted image user posted image  Evo sem prec boljš voljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
18.1.2008 21:26:46   
Teni_
user posted image user posted image user posted image  Te potolažim .Sem bolj dolgo tukaj kot ti. Torej, še malo pa me boš ujela, glede na to, kakšna čveka si.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
18.1.2008 21:28:22   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: petja

Teni je še bolj nora user posted image user posted image user posted image user posted image  Evo sem prec boljš voljeuser posted image user posted image user posted image

Aja...če bi gledali čas, sem pa ziher absolutna zmagovalka...jaz novembra 2003 še od daleč nisem razmišljala o RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
18.1.2008 21:29:59   
petarda

user posted image user posted image user posted image  Te potolažim .Sem bolj dolgo tukaj kot ti. Torej, še malo pa me boš ujela, glede na to, kakšna čveka si.

Bereš mi misli user posted image user posted image user posted image user posted image ....

....še kak mesec pa prevzamem titulouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
18.1.2008 21:31:51   
Teni_
user posted image user posted image user posted image  Neuradno sem tu že od maja 2003, uradno pa tako kot piše. Mater, a je res že toliko minilo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
18.1.2008 21:34:31   
Teni_
Zdaj pa še za lahko noč eno stran odprem, če me čveka petarda ne prehiti.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
18.1.2008 21:35:06   
Teni_
Sicer vem, da nobene ne zanima, ampak ....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.