|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
25.10.2007 14:03:51   
til
NOVA STRAN!!!!!!!!!!!!!!!!! Al pa me bo Petarda prehitela user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 351
25.10.2007 14:05:28   
til
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sem spet na stari poti user posted image .

Zdaj pa lahko povem kako  je moj sinek včeraj klical ko ni hotel zaspat :

Mami, oči Tilen joka noče ajatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 352
25.10.2007 14:46:28   
amy26
Za Amy ...kakšne misli so se ti pa podile po glavi, da nisi mogla zaspat?

petarda, poslovne misliuser posted image  ti bom povedala kakšne, vendar šele na kakšni pijači v živouser posted image

fotoknjigica bi bila čisto ok za 50let, sam bo seveda trajalo da dam spet slike na kup, pa vem da bom knjigico delala par dni kot takrat ko je bilo zastonjuser posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 353
25.10.2007 16:00:03   
Teni_
Mi smo bili pri pediatrinji, ker bi danes morala biti cepljena (še pri  18. mesecih ni bila), pa ima nekaj malega vneta ušesa in grlo, pa je ni upala cepit. Jo je pa izmerila in stehtala - 88 cm in 13.100 g.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 354
25.10.2007 17:37:37   
*bubi*
Dan user posted image

Končno doma. Čisto sem povožena. Vsaj prvi nastop je za mano user posted image

Pa FUL slabo vest imam zaradi pijačke z Naty danes user posted image  Saj veš, zakaj.

Petarda, zdaj pa res povej, kdaj naslednji teden sprejemaš obiske. Če nas sploh sprejmeš user posted image  Razen v ponedeljek in torek, ker bom dala bubija v vrtec in si stvari za nadaljnih 14 dni porihtala.

Evo, zdaj pa moram res zapakirat pošto za Ado. Če dobi spomladi, ne bo nič pomagalo user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 355
25.10.2007 18:35:22   
NinaŠ
SEm mogla zdajle res že Tino izmerit user posted image - velika je 86cm, koliko je pa težka pa nimam pojma, saj nimamo prav natančne tehtnice doma.

Popoldne smo (končno spet) preživeli zunaj, ko je bil tak lep sonček in končno malo bolj toplo.

Evo zdaj se moji trije user posted image user posted image user posted image namakajo v banji, jaz pa tuhtam, kaj naj naredim za večerjo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 356
25.10.2007 19:04:19   
til
jaz pa tuhtam, kaj naj naredim za večerjo

Ko boš kaj stuhtala sporoči user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 357
25.10.2007 19:37:25   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Pa FUL slabo vest imam zaradi pijačke z Naty danes user posted image  Saj veš, zakaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, pa kaj se zdaj nekaj sekiraš. Raje tuhtaj kje boš drugič plačala tortico (ki pa mora biti vsaj pol tako dobra kot ta danes...user posted image )

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 358
25.10.2007 19:41:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Eh, pa kaj se zdaj nekaj sekiraš. Raje tuhtaj kje boš drugič plačala tortico (ki pa mora biti vsaj pol tako dobra kot ta danes...user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo en možen scenarij mi pade na pamet....bubi si je zraven kavice zaželela še tortico, naročila tri kose in potem ugotovila, da nima denarniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
25.10.2007 19:43:06   
ada2
jaz sem tudi Adama izmerila - 89 cm in 12 kg (merjeno na domači tehtnici, ki kaže na pol kg natančno).

drugače pa sem bila ful pridna danes, mislim glede na to, da sem (skoraj) bolana. sem vse speglalauser posted image , generalno spucala kopalnico, pa še vsa tista dela, ki so vsak dan na sporedu.user posted image

pa mojo Nušo moram pohvalit - jaz sem se borila z Adamom, da sem mu plenico za noč namontirala na rit, pa da sem ga v pidžamo spravila, ona pa je medtem pogrela mleko zanj in mu naredila kakavuser posted image user posted image user posted image  res dobrodošla pomoč.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 360
25.10.2007 19:43:09   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo en možen scenarij mi pade na pamet....bubi si je zraven kavice zaželela še tortico, naročila tri kose in potem ugotovila, da nima denarniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naj te kar matra firbec...

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 361
25.10.2007 19:45:51   
petarda
Petarda, zdaj pa res povej, kdaj naslednji teden sprejemaš obiske. Če nas sploh sprejmeš

Ponedeljek in torek bom itak cel dan v službi, tak da odpade...za naprej pa ne vemuser posted image ....mene še vedno kam vleče, s tem, da je od 2-4 vse polno kamorkoli sem klicala, od 31.-2 pa ne vem, če bi glih šlauser posted image ....po eni strani me vleče, po drugi pa....ah bomo videli. Če ostanemo doma bom en dan peljala mojega in od  lubija bratca v Čatežke, pa se lahko tam dobimouser posted image  Bi tebi ustrezalo?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 362
25.10.2007 19:46:38   
ada2
Samo en možen scenarij mi pade na pamet....bubi si je zraven kavice zaželela še tortico, naročila tri kose in potem ugotovila, da nima denarnice

user posted image
user posted image
user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 363
25.10.2007 19:48:35   
petarda

Naj te kar matra firbec...

user posted image user posted image user posted image  Za bubi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
25.10.2007 19:50:37   
petarda
pa mojo Nušo moram pohvalit - jaz sem se borila z Adamom, da sem mu plenico za noč namontirala na rit, pa da sem ga v pidžamo spravila, ona pa je medtem pogrela mleko zanj in mu naredila kakav res dobrodošla pomoč.

Evo tolk razlike bom mela jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 365
25.10.2007 19:54:33   
NinaŠ

jaz pa tuhtam, kaj naj naredim za večerjo

Ko boš kaj stuhtala sporoči user posted image

stuhtali in pojedli - mlečni riž user posted image

Drobižka sta že v postelji user posted image ...
...jaz bom pa popuser posted image , ker niti Pikapolonica, niti Toys nimata v svojih spletnih katalogih puzzlov. Sem se v Pikapol.katalogu zagledala v puzzle od Educe, pa ne morem preverit ali se bi mi splačalo pred nakupom počakat, da vidim kaj (in za koliko user posted image ) imajo v Toysu. Moja2 sta zadnje čase namreč ubrisana na puzzle user posted image in Tina pri sestavljanju sploh ne zaostaja veliko za Anžetom user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 366
25.10.2007 19:54:54   
ada2

pa mojo Nušo moram pohvalit - jaz sem se borila z Adamom, da sem mu plenico za noč namontirala na rit, pa da sem ga v pidžamo spravila, ona pa je medtem pogrela mleko zanj in mu naredila kakav res dobrodošla pomoč.

Evo tolk razlike bom mela jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 367
25.10.2007 19:59:47   
ada2
Moja2 sta zadnje čase namreč ubrisana na puzzle

koliko kosne pa iščeš?

zadnjič so imeli  v hoferju super puzzle različnih kosov mislim da za 3€, pa v kiku sem danes videla ogromno puzzlov, samo se ne morem spomnit cene,user posted image user posted image user posted image user posted image aja, je pisalo od 2,19€

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 368
25.10.2007 20:03:48   
NinaŠ
koliko kosne pa iščeš?

Do max 25. Samo vkolikor je več kot 10 kosov slika ne sme biti (naj ne bi bila preveč) monotona, hkrati pa ne načičkana z N predmeti, da se jih vseh niti zapomnit ne da. Mal sem izbirčna user posted image .
Aja, so mi pa ful všeč lesene puzzle, ker so praktično neuničljive. Tistih kartonastih smo nekaj že uspeli zmečkati user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 369
25.10.2007 20:10:06   
NinaŠ
Jaz sem pa sklenila, da gremo pomladi (marca) na počitnice v kake daljne kraje, da se bosta drobižka končno peljala z letalom user posted image . Zdaj bom kar aranžma rezervirala - sam sploh nimam pojma kam - IDEJE prosim, upam, da bo na račun zgodnje rezervacije kaj ceneje user posted image , pa seveda dopust v službi. 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 370
25.10.2007 20:12:06   
*bubi*
Če ostanemo doma bom en dan peljala mojega in od lubija bratca v Čatežke, pa se lahko tam dobimo Bi tebi ustrezalo?

Se bomo zmenili. Kaj čisto vse je pono? Radenci, Podčetrtek, Ptuj?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 371
25.10.2007 20:14:39   
ada2
Nina meni se v Pikapolonici dopadejo tiste lesene, ko sta dve notri, motivi so pa od medvedka Puja, pa Sneguljčica, pa Miki Miška.... samo ne vem točno koliko kosov jeuser posted image  20 ali 25user posted image user posted image user posted image  so pa zdaj v akciji za 6,99€, prej so bile pa 9 ali nekaj takega. pa tiste od ravensburgera, ki imajo fiksni rob in so 15 kosne, cena pa je 4,50€

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 372
25.10.2007 20:15:28   
*bubi*
Zdaj bom kar aranžma rezervirala - sam sploh nimam pojma kam

Za marec ti odsvetujem Djerbo. Je morje še premrzlo, zunanji bazeni pa niso ogrevani.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 373
25.10.2007 20:16:55   
ada2
Ptuj

ja petarda, pojdi v novi hotel na Ptuju in jim zateži, da bi rabila masažo, pa da hočeš, da te ada zmasirauser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 374
25.10.2007 20:19:21   
NinaŠ
meni se v Pikapolonici dopadejo tiste lesene

Meni tudi user posted image Anže bo itak čist dol padu, če bo dobil Steeva McQuina user posted image . Pa one zgornje  (Kje živijo, Koliko je potnikov) s samo 2 kosi so mi tud všeč

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.