|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
1.4.2008 8:35:06   
Marelica
ŽIGA, VSE NAJ NAJ LEPŠE TUDI TEBI!!! KATARINA TI POŠILJA LUPČKA!user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
1.4.2008 8:59:04   
barba
Žiga vse najboljše!!!!user posted image user posted image

No, jaz sem spet na delavnem mestu. Kljub 1.aprilu sem takoj zvedla neki čudnih novic. user posted image user posted image user posted image  Menda se nas nekaj seli v drugo pisarno.user posted image  Bom jutr vedla, če je res.

Včeraj je Metod opral kolesa in sedež za Meto, pa je ta ratal premajhen. Pas, ki pride okrog pasu je prekratek in se ne da zapet.user posted image  

Premik ure nas ni nič iztiril. Prav fino je bit do pol 8h zunaj, potem pa še samo v banjo, mal pojest in spat.user posted image user posted image user posted image  Jst sem zdej čez vikend prebrala 2 ful dobri knjigi (vsaj zame). TV in računalnika itak nisem smela gledat, sej ne da bi blo tam kej pametnega in sem samo brala. Res relaksacija.user posted image

Morem začet delat ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
1.4.2008 9:33:22   
alička
Žiga vse najboljše za drugi rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
1.4.2008 10:32:42   
ČebelicaMaja
Žiga vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
1.4.2008 11:13:54   
Nenya
Vse najboljše, Žiga!

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
1.4.2008 12:33:44   
mojčika
Žiga vseeeeee naaaaaj naaaaaaaaajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo še kar bolančki, tudi mož, ki je za malo na bolniški, jaz delam, vročina za boga ne popusti, P pa je rekla, da je viroza, zdravil nič, samo po dve svečki...

Sicer je dokaj ok, samo ko gre vročina nad 39, joka, da jo bolijo ušesa. Sicer pa ne, ne vem, a svečke delujejo tudi na bolečino v ušesih. Imamo pa težavo, da nam ušesno maslo zelo zastaja v ušesu, samo jaz si globlje ne upam čistit, zunaj pa skoraj nima umazanih. Spet smo dobili parafinsko olje, a jaz ne vidim, da bi kaj več prišlo ven.

Zdaj pa me zanima, kako pogosto in kako vi čistite ušesa. Meni ni jasno, kaj naj, v notranjost pa ne bom vrtalauser posted image user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
1.4.2008 12:35:37   
mojčika
ČebelicaMaja, vam tudi čimprej zdravja, v službah pa, saj vešuser posted image , meni itak pravijo, da naj ne delam na drugem, ker nimam časa za to, kot vidiš, pa se itak noče kaj narediti, le zakajuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
1.4.2008 12:36:04   
maychika
vse najboljše vsem ki praznujejo in so praznovali. tudi mi smo včeraj upihnili dve svečki...matr, sem ji mogla 20 krat še prižgat, da je pihnila (hi hi smo jo posneli...to bo pa mogoče celo dovolj majhen filmček za objavo...ampak drugič)...sem se dopoldne matrala s torto dve uri in pol...sem res nardila fifiko, sam men na konc sploh ni bla všeč, čeprav so vsi drugi pohvalili. sem se smejala, če bi slaščičarji tolk dolg delal eno torto kot jaz, bi jim biznis že davno šel po zlu...hi hi.

joj, kolk je bolančkov. pri nas je tia sicer imela temperaturo in ji teče iz noska, ampak nič hujšega. je pa še enli vsa zamašena zdaj, tko da ponoči nič ne spimo spet...kaj je tu novega....aja...nič.

aja smo pa tio malce okrog prinesli, ko smo bili na morju čez vikend...ji je duda na tla padla, pa smo jo pobrali in skrili, pa ji rečemo, da je padla k ribicam in jo imajo zdaj one. pa se spomni vsake toliko nanjo, ampak ne komplicira. tko da smo od nedelje že brez...trkam...

joj čebelica maja...služba...prav imaš...spomenika ti ziher ne bojo postavli, tko da ti raje za bebo poskrbi kot za njihov biznis...

nič grem vodoravno ko so že ravno vsi v ležečem in spečem položaju...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
1.4.2008 13:14:00   
Pokora
Najprej najlepše čestitke Mini, Nacetu in Žigu! user posted image user posted image Kar ne morem verjeti da smo že začeli s pihanjem druge svečke! Kako gre hitro!

Vidim da je kar nekaj bolančkov. No tudi mi ne zaostajamo. Smo imeli čez praznike vneto uho. Je dobil antibiotike in ker se mi je v torek po praznikih zdel že ok, je šel v sredo v varstvo. V petek me pa že dopoldne kliče da je že 2x bruhal... Ko sem ga peljala domov se mi je v avtu cel pobruhal. Stolček sem mogla čisto razstaviti da sem ga očistila... Danes je že bolje, ne bruha več, kakal pa za enkrat tudi še ni.user posted image

Upam da ste ostali bolančki že kaj bolje!
Mojčika po ušesih se ne sme vrtati z ničemer! Ko s čimerkoli drezaš v uho, se polomijo take čisto male dlačice ki služijo temu, da privajo maslo iz sluhovoda. Če se polomijo začne maslo zastajati. Vi kar lepo nalijte prafinsko olje, da se očisti, potem pa umivajte samo uheljčke. Jaz mu kar z mokro brisačko obrišem, pa je.

Jaz sem tudi za srečanje v juniju. Bolj bi mi odgovarjala kakšna Gorenjska kot Ljubljana. Sem jo že prav sita - vse gužve in direndaja.

Ste že kaj gledale za sandalčki? Mi2 z Nikom sva v soboto hotela ponje, pa je potem zbolel. Nas že malo čas priganja, ker kones aprila potujemo v tople kraje. Smo se odločili da gremo na Bali, pa bi rabili ene sandalčke za hodit (to bom kar take kupila kot lani), ene pa za pod tuš. To pomeni da morajo biti plastični, da se lahko zmočijo. Ima katera kaj pametnega v mislih, pa da sevede ne stane prav veliko, ker jih bo samo za pod tuš rabil?

Grem probat še mal slikice pomanjšat, da vam kakšno svežo prilepim.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
1.4.2008 13:25:09   
Anonimen
Dan!

ŽIGA, vse najbooooljše! user posted image user posted image user posted image
Tudi Nacetu in Mini vse najboljšeeeee user posted image user posted image

Ušes jaz naši sploh ne čistim, razen uhljev, so nam že v materinski šoli rekli, da ni treba, ker naj bi se same čistile in tudi patronažna je isto rekla, nimamo nobenih problemov. Se pa baje rade same zapacajo, če je otrok kaj bolan, potem pa ni drugega kot čistit. Kaj je najboljše pa ne vem, ker nimam izkušenj.

Ko ste ravno imeli teme okoli kože: meni se je v zadnjem času imunski sistem čisto porušil, predvidevam, da zaradi dolgotrajnega dojenja. Toliko kot sem bila letos bolna, nisem bila 10 let, pojavil se mi je prhljaj, nohti se mi lomijo, gor imam bele lise, glivice so vsakdanji problem, kožo čisto izsušeno, na rokah celo razpokano, tako da mi je zdravnica za vnetje advantan, dokler se koža ne umiri, potem pa eno fajn mastno kremo,... Same malenkosti, jemljem to kot opozorilo telesa, da moram začeti bolj skrbeti zase. Ma, res je treba paziti na prehrano, da je uravnotežena in predvsem kakovostna.

Ena je spraševala glede alergije, povezane s pitno vodo: jaz sem skoraj 100%, da sem alergična na klor. Po rokah se mi pojavijo mehurčki, ki zelo srbijo, se napolnijo s tekočino in počijo. To se mi zgodi vedno, kadar smo v Idriji, kjer je voda zelo klorirana ali če držim v rokah kakšne stare papirje. Te so včasih belili z velikimi količinami klora. Ali pa v bazenih, me koža kar srbeti začne. Pomaga elocom ali advantan, samo je treba paziti pri teh zdravilih, da se jih uporablja samo krajši čas, ker vsebujejo kortikosteroide, ki na dolgi rok kožo tanjšajo in sušijo.

(odgovor članu maychika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
1.4.2008 13:27:52   
alička
Joj, a na Tio smo pa pozabili (ali je smo meni "ušla"?).

Tia vse najboljše za rojstni dan!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
1.4.2008 13:30:04   
Marelica
Joj, seveda, TIA, VSE NAJ NAJ BOLJŠE ŠE TEBI!!!!!user posted image  

Mislim, da bo treba seznam na plano potegnit, da bomo vedeli kdaj pa komu čestitat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
1.4.2008 13:42:28   
Anonimen
Kje sem ostala? Sem morala dat Kristino spat, en trenutek je še "brala" Frančka, naslednji pa zakinkala na postelji.

Aja, Marelica, kaj pa če bi avtosedež za en čas prinesli v stanovanje? Mi ga imamo včasih, ko ga prekladamo iz enega v drug avto, kar notri in Krisitna ful uživa v njem. Vanj si naloži 10 knjigic in tri medvedke, potem pa sedi v njem kot na prestolu in bere user posted image user posted image user posted image .

Aja, pa TII se pozabila voščit. Vse najboooooljše user posted image user posted image user posted image  Še en par svečk za pihat: user posted image user posted image  user posted image

Čebelica, kakšen blesav šef user posted image user posted image user posted image . Važno, da se pozdravite.

Mojčika, kako pa je MM, ima še vročino?

A so vas kaj naprvoaprilal? Poslušam tisto zgodbico o belgijskih turistih, pa ne vem, ali naj ji verjamem ali ne. Glede na to, kaj vse sem že videla gor v hribih, se mi zdi čisto verjetna user posted image user posted image user posted image .

Mi smo se šli danes cepiti proti klopnemu meningoencefalitisu k novemu P. in sem čisto medena user posted image user posted image user posted image . Ma, tako se je posvetil Kristini, da jo ne bi bilo strah, pa da bi se ji prikupil, res neverjetno, jaz sem samo gledala. Se je še vedno stiskala k očku in jokala, ampak kakor hitro je bila špiknjena, se je tudi nehala jokat in si ogledovala vse štampiljke, ki jih je dobila. Prejšna P. pa je vpila (user posted image ) nanjo, da je bila še bolj razbujrena in sem rabila dve uri, da se je umirila. Tako da, prva izkušnja je bila kljub joku pozitivna.  Je rekel, da to cepljenje zelo priporoča, če se živi na ogroženem območju, da so klopi vse bolj okuženi, pa še ena nova bolezen se pojavlja zadnja leta. In res natančno prgledovanje, ko se pride notri.

Uf, včeraj sme si privoščila shoping dan za sebe, je pasalo malo odklopa, šla sem pogledat Supernovo v Ljubljano (šele sedaj opažam, kako so ljudje bolj živčni in nestrpni zaradi  mestnega načina življenja), pregledala štacune, si kupila edino eno seksi perilo user posted image user posted image user posted image  v Intimmissimu al kaj je že in šla k frizerju. Mi je bilo pa hecno, ker ni bilo nobenega, ki bi ga lovila po trgovinah user posted image .

Aja, pa da se pohvalim: na plan je pokukala prva solatka user posted image user posted image user posted image . Ni pa špinače in redkvic, krivim sneg user posted image .

< Sporočilo je popravil Ankica -- 1.4.2008 13:44:19 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1263
1.4.2008 13:49:11   
Pokora
Tia vse najboljše tudi tebi!!!user posted image !

Evo pa še par obljubljenih slikic:
Prvi dve sta iz Maroka:
user posted image

user posted image

maškarca:
user posted image

uživant:
user posted image

in slovo od dudice (če dobro pogledate se jo vidi na čolnu):

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 2.4.2008 9:13:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
1.4.2008 13:54:45   
mojčika
TIA vse naj naj tudi tebiuser posted image user posted image user posted image , bodi mamin sonček in več spančkajuser posted image

Ja Ankica, še vedno kuhamo.

To s klorom mi je znano, jaz vse delam v rokavicah, enako mehurčki, pomaga pa le elocom ali advantan, oboje dokaj škodljivo na daljši rok, žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
1.4.2008 13:57:59   
Anonimen
Poroka, ful lepe slikice.

A za Maroko je tudi potrebno kakšno cepljenje?

Sem vam pozabila napisat, kaj je naša kužika ušpičila v soboto (ni prvoaprilska user posted image ). Dopoldne pogledam skozi okno in vidim, da se naša psička na njivi igra z eno veliko rjavo zadevo. Pa gledam, kaj je ulovila zajca, al kaj? Potem pa le vidim nekaj rdečega - od sosedov, 500m stran je prinesla živo kuro user posted image user posted image user posted image . Še sreča, da je ovčarski pes in ne lovski, skupaj zganja ljudi, krave in tudi kure. Zgleda, da jo je pripeljala domov user posted image user posted image user posted image . Nisem vedela, naj se smejim ali bom jezna. Kuri ni bilo nič, malo je bila v šoku, ker si jo je pes prisvojil namesto žoge, sem jo dala v škatlo in v hišo, da smo jo popoldne odnesli nazaj domov. Aja, sosed je bil kar navdušen, bi bil bolj vesel, če jo sploh ne bi prinesli, ker jih ne mara. Imajo jih le zaradi stare mame.

(odgovor članu Pokora)
  Neposredna povezava do sporočila: 1266
1.4.2008 14:35:56   
Marelica
user posted image  Ankica, si me nasmejala tole s kuro.

Pokora res dobre fotke. Onidve prvi sta mi ful izvirni!user posted image

Ja, Ankica, sem tudi to foro probala. Saj smo ga imeli cel dan v sobi in je hodila malo po malo čičat na sedež. Ji je bil všeč. Ampak prvič, ko sem jo hotela zapasat se ji je zameril.user posted image  In od tiste dobe ga samo še gleda. Zadnje čase ima take finte. Kar naenkrat jo nekaj piči in mora bit tako, kot si ona zamisli. Tudi je samo še to, kar sama hoče. Sem ji včeraj za malico ponujala jogurt in je rekla NE! Keks! A, neee, sva se potem za jajčno omleto "zdilali".user posted image  Pa zdaj imamo mi tako obdobje, ko hoče vse sama. Kozarec soka mi dobesedno puli iz rok, še preden ga uspem sploh pred njo postavit.user posted image

Danes sem pa Dominiku v ustkih odkrila nov zobek - spodnjo dvojkico. Zgornji enki sta pa tudi že tik pod površjem. Hm, hiter je, skoraj prehiter.user posted image

Nič, zdaj pa bo treba nehat v to škatlo zijat pa še kaj naredit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
1.4.2008 22:06:17   
eya
Tii vse najboljše za drugi rojstni danuser posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke (v Žigovem imenuuser posted image ). Jih je luštno brat..komaj dojemam, da je že dve leti star. Smo danes malo praznovali, mogoče jutri prilepim kako slikico, sem zadnje dni čist utrujena, hodim domov pozno, cel dan po nekih opravkih...kdaj bodo že kaki prazniki?user posted image

Samo na hitro: mi tudi ušesk ne umivamo, samo uhlje. Imamo pa res srečo, ker smo zdravi vsi v kompletu že od jeseni. Je pa danes začel Žiga z uvajanjem v vrtec in malenkost skrbi, kako bo. Ampak z boleznimi se bomo ukvarjali, ko bodo prišle, če bodo.

Ful dobre slike Nika, zgleda starejši fantek kot je. Sploh na maroških slikah.

Ankica, a že kar solatka? Ti si bila pa tako skeptičnauser posted image

lp!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
2.4.2008 8:52:20   
Marelica
ROK, VSE NAJBOLJŠE ZA 2 LETI!user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
2.4.2008 9:43:41   
alička
Tudi od nas vse najboljše Roku za 2.rojstni dan!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
2.4.2008 9:43:42   
barba
Tudi jaz se pridružujem čestitkam za vse praznovelce.user posted image user posted image

A lahko ena prosim napopa seznam z rojstnimi dnevi? Jaz enostavno ne uspem sledit kdaj ima kdo rojstni dan.user posted image user posted image user posted image

Druzga vam pa nimam povedat ...

Aja, kaj pol za piknik? Mamo že plac? Jst bi kar datum določila, 31.5. 2008. Če vem je seveda prav.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
2.4.2008 9:47:47   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: barba

A lahko ena prosim napopa seznam z rojstnimi dnevi? Jaz enostavno ne uspem sledit kdaj ima kdo rojstni dan.user posted image user posted image user posted image

Ja prosim, jaz tudi ne.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
2.4.2008 9:50:01   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Aja, kaj pol za piknik? Mamo že plac? Jst bi kar datum določila, 31.5. 2008. Če vem je seveda prav.

Jaz proti temu datumu nimam načeloma nič proti, ampak če se prav spomnim, bova spet sami, bo moj mislim da na jadranju. Tako da če se bomo dobili kje daleč, bom kakšno fehtala, če bi naju lahko peljala user posted image .

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
2.4.2008 12:46:31   
Pokora
Rok vse najboljše!user posted image
Ankica, ti maš že kar solatko zunaj?!user posted image user posted image  Jaz dlje kot do razmišljanja da bi bilo treba preštihat še nisem prišla. Lani nisem imela nič vrta in če se ne bom hmalu zmigala, bo tudi letos tako. user posted image

Jaz imam tudi probleme s kožo - imam alergijo na čistila. Ful mi pomaga ko se namažem z Justovo Tea tree kremo. Mi je zmanjkalo te kreme, pa sem bila zadnjična predstavitvi Justove kolekcije in sem se tam namazala s to kremo in mi je skoraj v trenutku odleglo. Pred tem me je koža ful skelela in pekla. Rdeča je še vedno, peče pa ne večuser posted image

Marelica, kaj pa če bi Katarini razložili, da se ne more z vami peljati, če ni v svojem sedežu in da njenega starega zdaj rabi Dominik?

Ankica, za Maroko ne rabiš nobenih cepljenj. Mi še osnovnih nismo imeli ko smo šli (di te per, rdečke mumps...). Mirkati moraš edino da piješ ustekleničeno vodo, pa da ješ kjer je hrana sveže pripravljena. Nam je bilo zelo všeč, tako da, če te mika, ti lahko samo rečem da kar pogum v roke! Aja, pa iz Benetek (Marco Polo) vozi dol nizkocenovec My Air...

Rok (Nenya - če ga lahko opozoriš - verjetno več bereš tole), če bereš tole, bi te lepo prosila če bi mi napisal tvoje mnenje o antimalarikih. Lariam smo nekako izključili, zanima me za Malarone. Zanima me predvsem kako vplivajo ta zdravila na otroke (stranski učinki). Se namreč odločamo med tem ali ostati samo na Baliju (ki ni malarično območje), ali pa iti tudi na tri kičaste otočke ki so pa malarično območje. Sicer ne bo deževne dobe, tako da komarjev ni veliko, ampak je že samo en "pravi" dovolj. Torej smo v dilemi, ali je vredno iti na te tri otočke in zaradi tega jesti antimalarike ali ne (ne vem koliko škode lahko naredijo).

Ankica, naša bivša kužika je tako enkrat eno kuro tako dolgo ganjala, da je poginila od naporauser posted image  Imaš kakšno sliko od vaše kužice?

Maychika kako vam gre brez dude? Samo ne popustit in ji jo dat nazaj! Res upam da vam rata!

Eya, kako je bilo v vrtcu?

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
2.4.2008 14:07:11   
alička
Pokora, a je poginila kura ali kužica?
Drugače mi je pa una slikica z mozaikom svetovna user posted image .

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?