Marelica
|
Uaa, prvo sem se zdaj razjokala poleg Barbine zgodbe. In to pri tistem čisto zadnjem delu, kako Meta pove, da ima zdaj tudi ona bratca Tineta. Če mi je pa to totalno lepo, kako se imajo med sabo radi. Drugače pa Barba, ja, tvoj porod je bil pa res skoraj tik pred zdajci, da si celo zeleno plodovnico že imela. Pa bogi Tine tako ovit, ojej. No, glavno, da je bil srečen konec in da je Tine zunaj trebuha, zdrav in pravi korenjak. Meta pa naj se le pozdravi čimprej. A potem bo hodila v vrtec ali bo doma pri tebi? Pri nas tudi ni bilo vzajemnih daril. Katarina je bila itak še tako mala, da se mi ni zdelo smiselno. Zdaj bi bilo pa verjetno res čisto drugače in bi ji z možem sigurno kaj kupila. ČebelicaMaja, kako je kaj z gripo? Četrti dan bi ti skoraj moralo biti bolje. Jaz sem jo pravkar prebolela, bi se lahko reklo, ker včeraj sem dopoldne še prespala. Me je kar konkretno vrglo za tri dni. Dominik je pa res prav mimogrede tole prebolel, samo za odtenek bolj je utrujen in ga dajemo kakšno uro prej spat. Sem pa danes nameravala Katarino peljat k zdravnici, ker ima prav vnete ličke, ko si je krastice praskala. Pa nam ni bilo usojeno priti dlje od prvih treh ovinkov od hiše, ker me je z avtom zasukalo in je še zdaj s sprednjim delom zakopan v kup snega. Še 4x4mi je čisto zatajil, kar neslo me je, seveda, ko je cesta tako "specialno" splužena in absolutno nič posipana. Snega pa za izvoz. Ampak še dobro no, da nismo imeli kaj urgentnega, ker potem bi se pa res lahko samo razjokala. Priznam, da pa mi v takih situacijah, ko sta otroka vpletena in sem sama nemočna kar najedajo tile naši hribi. In tale sneg, grrr, res nam ga je vse preveč nasulo, saj že skoraj skozi tunele hodimo. Maychika, saj res, kaj je novega s službo? Upam, da si dobila bližje. Ja nič, maladva spita, jaz pa še grem tudi malo počinit. Sem se prej toliko namatrala, ko sem malega po klancu nesla pa me še malo pljuča dajejo od te gripe. Lepo se imejte in uživajte s svojimi otroci in dojenčki!