mojčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja - ima alergijo na mleko pa še nekaj drugih zadev- sicer ni tko alarmantno, ampak je vredno poskusit, če bi nam to pomagalo pri zdravju... samo razmisliti morava kako in kaj... Vidiš, to se mi je pa kar zdelo. Jaz sem po preboleli tuberkulozi imela dieto 9 let. Brez mleka in mesa, ja in moja astma, kot da je ni bilo nikoli. Ko sem zanosila za MM, sem začela nazaj jesti meso in piti mleko, sem se bala pomanjkanja beljakovin in ...., no astma je prišla nazaj. Ni pa bilo potrebno odreči se jogurtom. Ko bodo otroci mimo, se bom jaz verjetno opogumila in to vege vnesla nazaj, bo pa trajalo. Je pa tako, vsak nadomestek, ki ga kupiš, je dvakrat dražji, žal... Maychika, veliko sreče pri razgovoru. Sama sem dala skozi že vsakodnevno vožnjo 100km na eno stran, vožnje po dolini mimo Tolmina v Gorico, kdor pozna to cesto, ve, da je nora, ... zdaj pa imam drug ekstrem 300m do šole. IN joj kako paše, na tej poti mimo je pa še vrtec, tako da ko se bomo odločili, bo tak mimo grede vse. Marelica, ja en da vrteca in ste bolni, ma saj to je noro no . Ti si tudi imela zelo zatečene noge, ko si bila noseča v 2., a ne da. Je bilo kaj, da ti je pomagalo, ker mene tako bolijo noge, da je groza. ČMaja, življenje na vasi sploh ni problem, sploh če imaš službo v mestu, sploh pa, če se ti ni težko vsesti v avto in se kam zapeljati. Jaz ne menjam, smo radi tu, še lepše pa je, ko vzamemo vožnjo v mesto kot izlet.