|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
27.1.2009 19:17:40   
eya
Barba ima fantkauser posted image  Juhej! Sem vidla na facebooku. Čestitke!!! Piše, da je 55 cm velik...vauuu...korenjakuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
27.1.2009 19:19:57   
eya
Ankica, si me prehitela za minutko...vohunsko žilico imava pa obeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
27.1.2009 19:25:48   
ČebelicaMaja
Barba čestitke za Tineta-pravi mali velikančekuser posted image  lepo se crkljajte user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
27.1.2009 19:37:48   
alička
Bravo detektivke! Ko sem jaz čekirala facebook se ni bilo nic.

Barba in Tine čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
27.1.2009 21:13:28   
*zvezdica*
Huraaaa Barba ! Iskrene iskrene čestitke za "malega velikana". Saj mi ne boste verjele ampak ravn danes sem grunatala kako bi Barbi pasalo da bi imela Tinete user posted image !!!

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
27.1.2009 21:30:05   
mojčika
user posted image bravo, čestitkeuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
27.1.2009 21:54:06   
Krista28
Bravo Barba, čestitke za vašega korenjaka....user posted image user posted image user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
28.1.2009 8:35:34   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Huraaaa Barba ! Iskrene iskrene čestitke za "malega velikana". Saj mi ne boste verjele ampak ravn danes sem grunatala kako bi Barbi pasalo da bi imela Tinete user posted image !!!

JAz pa, da bi Barbi in Meti pasal fantek user posted image

Dobro jutro

Neposredna povezava do sporočila: 2783
28.1.2009 9:14:58   
alička
Meni se tudi zdi, da jima paše fantek. Mi je simpatično če sta bratec in sestrica user posted image .
Končno sem spacala seminarsko za mednarodno trženje in jo zdajle oddala. Mislim da si bom privoščila nekaj dni zabušavanja, predno se spet lotim študija. Če bo vse posreči, bi morala še ta teden imeti še dva izpita pod kapo. Se moram malo hvalit user posted image .

Živa me je včeraj razjezila tako, da jo je dobila po riti. Zadnje tedne ne počne nič drugega kot skače po kavču, na kavč iz mizice, se meče po njem in včasih so ti manevri prav nevarni...  Jo prosim, pa prosim, prigovarjam, dopovedujem, se jezim pa ni haska. Včeraj mi je pa počil film. Jokala je 10 minut skupaj (bolj zaradi užaljenosti), potem je kot bi odrezal nehala, mi za sveto obljubila, da ne bo več. Potem je bial vsa crkljiva (še danes zjutraj), ves čas se je stiskala in me ljubčkala. Jaz imam pa zdaj seveda slabo vest, da so mi popustili živci user posted image .

Naredite si lep dan!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
28.1.2009 12:25:12   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: alička

Jokala je 10 minut skupaj (bolj zaradi užaljenosti), potem je kot bi odrezal nehala, mi za sveto obljubila, da ne bo več. Potem je bial vsa crkljiva (še danes zjutraj), ves čas se je stiskala in me ljubčkala. Jaz imam pa zdaj seveda slabo vest, da so mi popustili živci user posted image .

O poznamo, po pa mami oprosti, mami oprosti in mil obrazen cel danuser posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
28.1.2009 13:13:47   
Krista28
user posted image user posted image jaz pa včeraj dajem Kristjana spat, pa mu razglagam, da ga ati zjutraj pelje v vrtec, potem se bo igral, jedu kosilo, odspal in pridem ponj...on pa ..."mama bo prsla po mene"...jaz pa žalosten obraz pa "zakaj pa mama? Jaz sem pa tako vesela ko pridem po tebe in stečeš k meni..."....in me začje božat pa lubčkat pa "miska, sej boj...bos ti prsla po mene, pa bom pol sou mal mam...miska moja....".user posted image user posted image čist se je raznežu....men je šlo prav na smeh....

Dons pa z Nadjo uživava mir doma....no ona v hodniku neki tolče....sem ji pa zjutraj dala mal soka iz power juicerja (pomaranča, pesa, korenje, jabolko), no zdele par dni, pa ima čist rdečo rito, zdele ko je bla kakana so pa kar take rdeče nitke....je verjetno alerjigja tole, a ne? Me je kar prestrašlo...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
28.1.2009 23:02:30   
eya
hoj!

jaz sem se pa tud pozabla pohvalit, sem zadnjič naredila prvi izpit na podiplomcu...še dva me čakata... pa naslednji teden začnem spet s predavanji, joj, spet bo gužva...

aja, sem pa danes izvedela, ne vem, če veste...sedaj imajo mamice možnost brezplačnega bivanja zraven otročka, če je ta hospitaliziran...do otrokovega 6. leta starosti...no, saj upam, da nam tega ne bo treba nikoli izkoristiti...

lp!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
28.1.2009 23:04:08   
eya
Ankica, tebi pa hvala za razlago zadnjič, pa link do obrazca!!! Sem si ti pozabla že prej zahvalit.

lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
29.1.2009 7:30:12   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: eya
aja, sem pa danes izvedela, ne vem, če veste...sedaj imajo mamice možnost brezplačnega bivanja zraven otročka, če je ta hospitaliziran...do otrokovega 6. leta starosti...no, saj upam, da nam tega ne bo treba nikoli izkoristiti...

uau a res eya...a mi loh poveš kje si to zasledila. ker ni to znamo še kdaj potrebovat...

sicer pa čestitike barba...pa ste končno v kompletu...

sem v službi, tko da ne morem kaj več

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
29.1.2009 8:37:18   
alička
Eya hvala za info, upam, da ne bomo potrebovali, ampak vseeno.

Maychika 7.30 že v službi, kdaj greš pa že od doma, saj če se prav spomnim delaš tudi ti v Ljubljani?
Jaz imam budilko že ob 5.30 ob 6h zbudim Živo jo dam na kavč, kjer se crklja s kakavom v flaški - priznam!, ampak ji ga pustim, ker je res samo zjutraj in ker ji veliko pomeni. Ob 6.30 greva varstvo in potem jaz ujamam avtobus, vlak ali če grem z avtom ob 7.10-7.15. V vseh treh primerih sem v LJ. najprej ob 8h. Bi bila vesela, če bi mi ratalo priti kaj prej, da bi lahko prej odšla domov, pa ne gre user posted image .

Že včeraj sem bil cel dan tako zaspana, da sem komaj preživela, danes pa je še slabše (pa sem spala lepo celo noč). A mam že zgodnjo pomladansko utrujenost user posted image

Marelica - tudi midve z Živo planirava izlet z vlakom. JI že dal časa obljubljam. Mogoče nama uspe to soboto (če ne bo deževalo).

Živa je pogruntala novo večerjo user posted image , recept je njen: mlečni gres, v katerega moram že med kuhanjem vsuti dve žlici kakava in pest rozin. Zmaže cel krožnik, pa vsak dan hoče to večerjat user posted image (pred pol leta pa gresa ni obrajtala spljoh).

No danes sem vam pa po dolgem času malo več napisala, da boste imele kaj brat, ne bomo zdaj ko je Barba rodila spet nehale čvekat user posted image . Priznam pa da je tole pisanje posledica tega, da se nam je nekaj sesul server v službi in nam noben program ne deluje ok, internet pa na srečo dela user posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
29.1.2009 12:44:09   
ČebelicaMaja
eya bravo za izpit in hvala za info- tudi mi znamo to še potrebovat, sem pa ravno sedajle brala en post mamice, ki je bla na gastro in je taka gneča, da je morala spat kar na tlehuser posted image

Alička, naša je pred enim letom ful oboževala gres, sedaj ga pa že na daleč spozna in vpije, da tega ne bo jedlauser posted image user posted image  mi sploh ni jasno kako to...

sicer sem pa čist out, ker sem dans dobila vročino še jaz, pa Hana je zjutraj bruhalauser posted image  zdej pa samo čakam ali je bilo zaradi mleka ali je kak virus...ma če Gaja preživi vse tole brez posledic je pa res dasa...

nič, grem ležat, obe spita...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
29.1.2009 19:28:44   
flecker1
sam na kratko, dans je naša aprilčica popmilka rodila, dečka nejca user posted image user posted image user posted image pa barba čestitke user posted image user posted image mi pa lušta imet še enega dojenčka user posted image ko vidim kerega se stopim, bi mela še še, no ostajam kar pri dveh user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2792
29.1.2009 20:35:38   
Marelica
Oj, samo na hitrco, pa upam, da spet ne zmanjka štroma kot ene 3x doslej, ko sem začela pisat.user posted image

Ravno pravi čas sem še izvedela za Barbinega Tineta in sem ji hotela že zdavnaj poslat iskrene čestitke!!!!user posted image  Bravo za krepkega fantka in res lepo ime, ki pristaja k sestričinemu!!!user posted image

Nas je že v torek čisto zamedlo, do torka napadlo okoli pol metra, nam zmanjkalo elektrike do danes popoldne (na srečo imamo še agregat), Dominika in mene pa je položila gripa. Za znoret sem povožena. Danes si je moj pridni možek vzel fraj, drugače ne vem kako bi... jutri me pa čaka dolg dan z obema otrokoma.

Flecker hvala za novičko in tudi Popmilki iskrene čestitke za Nejca!!!user posted image

Nočko in ostanite zdravi, če se le da, bolančkom pa želim ozdravljenje!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
30.1.2009 7:19:32   
maychika
hi hi alička...sej včeraj in danes sem bla že ob sedmih v službi. uro imam za ob 5:50, vstanem takoj in se odpravim od doma kakih 6:15...grem parkirat v tivoli in pol peš v center (kadar nimam zjutraj otrok za oddat v vrtec...) kadar pa je to na meni, pa vstanem ob pol šestih, zrihtam tio, pol še neli in gremo približno ene 6:15 tudi od doma, od vrtca grem nekje 6.25 do 6.30 in grem parkirat na dolgi most, kjer je parking + 2 karti za trolo 1 euro. sam mi pa takrat gre ful časa, ker imam še pač vožnjo z busom.

hi hi ČM...dasa...kolk časa nisem že tega slišala user posted image

oooo, zdaj vidim...popmilka...čestitke...jejhata bo spet enga podmladka...

nč, pejmo garat...lepo bodite...vikend je pred nami.

uh, aja danes imam pa en razgovor za službo...v kranju...bo kar bližje, če mi rata. pol bom imela samo 15 minut vožnje do službe...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
30.1.2009 8:20:05   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: maychika
uh, aja danes imam pa en razgovor za službo...v kranju...bo kar bližje, če mi rata. pol bom imela samo 15 minut vožnje do službe...

Držim pesti!
Mene na žalost veže pogodba o šolnini (po končanem šolanju še dve leti), ampak če se pokaže kakšna pametna reč v Kranju bom tudi vzela kredit in jim poplačala šolnino.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
30.1.2009 20:08:14   
ČebelicaMaja
Midve s Hano sva bili danes na bioresonančnem testiranju- joj kolko enih informacij, bi rabila kakšnega biologa, da mi vse to prevedeuser posted image  sej ne, da ne bi bila zadovoljna, ampak me kar skrbi, kako bomo moral spremenit stil prehranjevanja- ima alergijo na mleko pa še nekaj drugih zadev- sicer ni tko alarmantno, ampak je vredno poskusit, če bi nam to pomagalo pri zdravju... samo razmisliti morava kako in kaj...

Joj Alička in Maychika sta zgodni, jaz sem tak polh, da če moram vstat pred 7.uro sem čist koma, se zbudim šele ob 9h in ponovno zaživim zvečer...sej ni, da bi se hvalila s tem, k sreči sem zdaj v službi, kjer vse to tolerirajo, važno, da je narejeno delo. V primerjavi z bivšo šefico, ki je hotela, da hodim v službo ob 6.30 kot onauser posted image - uradno pa smo začeli med 7 in 8.urouser posted image , je tukaj-kjer sem zdaj, pravi rajuser posted image

Maychika daj mi povej, kako ste se kaj navadili na hišo, pa na vaško okolje, pa vožnjo ipd...- se tudi midva odločava za hišo v manjši vasici- samo bova poskusila najprej prodati naše stanovanje (kar bo v trenutnih razmerah verjetno kar trajalo) in nato kupiti hišo- jo imava že ogledano- upava samo, da naju bo počakala, če ne, pa nam pač ni bila namenjena...za gradnjo v Lj. se zaradi pravnih zapletov verjento ne bova odločila, čakava pa še na sestanek z najino odvetnico.

pa držim pestke za razgovor- no saj zdaj je verjetno že mimo, upam, da boš dobila...user posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
30.1.2009 20:48:16   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

- ima alergijo na mleko pa še nekaj drugih zadev- sicer ni tko alarmantno, ampak je vredno poskusit, če bi nam to pomagalo pri zdravju... samo razmisliti morava kako in kaj...

Vidiš, to se mi je pa kar zdelo. Jaz sem po preboleli tuberkulozi imela dieto 9 let. Brez mleka in mesa, ja in moja astma, kot da je ni bilo nikoli. Ko sem zanosila za MM, sem začela nazaj jesti meso in piti mleko, sem se bala pomanjkanja beljakovin in ...., no astma je prišla nazaj. Ni pa bilo potrebno odreči se jogurtom. Ko bodo otroci mimo, se bom jaz verjetno opogumila in to vege vnesla nazaj, bo pa trajalo.
Je pa tako, vsak nadomestek, ki ga kupiš, je dvakrat dražji, žal...user posted image

Maychika, veliko sreče pri razgovoru. Sama sem dala skozi že vsakodnevno vožnjo 100km na eno stran, vožnje po dolini mimo Tolmina v Gorico, kdor pozna to cesto, ve, da je nora, ... zdaj pa imam drug ekstrem 300m do šole. IN joj kako paše, na tej poti mimo je pa še vrtec, tako da ko se bomo odločili, bo tak mimo grede vse.

Marelica, ja en da vrteca in ste bolni, ma saj to je noro nouser posted image .
Ti si tudi imela zelo zatečene noge, ko si bila noseča v 2., a ne da. Je bilo kaj, da ti je pomagalo, ker mene tako bolijo noge, da je groza.

ČMaja, življenje na vasi sploh ni problem, sploh če imaš službo v mestu, sploh pa, če se ti ni težko vsesti v avto in se kam zapeljati. Jaz ne menjam, smo radi tu, še lepše pa je, ko vzamemo vožnjo v mesto kot izlet.

Neposredna povezava do sporočila: 2797
31.1.2009 10:38:20   
eya
hej, hoj!

Maychika, to sem slišala od pomočnice glavne medecinske sestre v kliničnem centru...menda je to bilo sprejeto pri njih...imajo pa problem, ker je premalo postelj za starše. V novi pediatrični (v katero naj bi se selili junija ali julija) pa naj bi vse sobe imele še postelje za starše...

Joj, kako zgoooodaj vstajate...jaz vstanem ob 7ih ali malo čez, pa mi glih za silo rata...tamalega dostavim v vrtec ob 8ih, pol ure kasneje sem v službi...tam sem pa do 4ih, kadar grem po malega, kadar pa ne, pa čist različno...tudi do 6ih, 7ih...čist odvisno...mi pa tudi noben ne gleda pod prste, kdaj pridem in kdaj grem...

Hura za Nejcauser posted image user posted image user posted image

Maychika, upam, da je bil razgovor uspešen!

ČMaja, jaz sem biologinja...sam ne vem kaj dosti o bioresonanci...lahko pa vprašaš kaj, pa bom poskusila...lahko tudi preko ZS...

bolančki-hitro okrevanje!

pa lep vikend!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
31.1.2009 11:02:46   
*zvezdica*
Hej hej!

Kaj počnete na ta turoben dan? Jaz sem si pa obetala mal sončka..no ja pa nič.
Marcel in Miha sta šla drsat, midve sva pa kar doma ker je Zarja spet ful začela kašljat in smrkatuser posted image . Najbrž bi bilo bolje, da bi bili včeraj še notri.

No včeraj sem bila pa prav vesela, ker sva se dobili s Kristo. Je morala nekaj na Bled, sam je blo res škoda ker je kar nekaj snegec naletaval, namesto da bi bil sonček. Sva se pa kar načvekale, kar je glavnouser posted image

Kar se alergij tiče pa sočustvujem z vsemi, ki jo imate. Si kar ne morem predstavljat kolk je to enih odrekanjuser posted image Me pa vsakič sproti preseneti kako sa taki otroci disciplinirani. Od sestrične sinček je star leto in pol in ima alergijo na jajca....ampak on sploh ne komplicira če česa ne sme jest...ve da ne sme in je to to. Ga sploh ni motilo, da so se vsi otroci basali s piškoti on pa ne. Imel je svoje in je bil čisto zadovoljen. Res so face!

Barba bo pa najbrž zdaj en dan že domov prišla, a ne? Upam, da se nam bo kaj javila in povedala kako je šlo! Pa da vidmo fantka z lepim imenomuser posted image

Čestitke tudi popmilkiuser posted image

Ojoj kolk se ene morte res zgodaj zbujatuser posted image Jaz nisem za take rane ure...čeprav če bi mogla pol najbrž bi...sam bi bla pa pomoje tečna cel danuser posted image
Maychika držim pesti za službo v Kranju!

Jaz tud že počasi gledam če je kje kaj pametnega...sicer imam do konca poodniške še ful...ampak vseeno. Čeprav zaenkrat še nič pametnega nisem zasledila.

Alička, Živa ima pa super kuhaske idejeuser posted image user posted image Marcel pa gres že na daleč odklanjauser posted image

lep vikend!

bolančki pozdravite se

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
31.1.2009 18:28:53   
barba
Se vam samo na hitro javljam user posted image  in se vsem zahvaljujem za čestitke.
Za nazaj nimam časa brati in pokomentirat ... bom ob priliki user posted image .

Drugače smo pa vredu, se privajamo in počasi prihajam k sebi.
Tole je pa naš Tine:

user posted image  

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......