|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
7.11.2009 17:13:21   
Rahelca
Drage moje, ful vas pogrešam. Sem že v službi, od koder se vam bom kaj več javila.

Draga Tinkamiška-čestitke!!!!! Daj piši mi na ZS.

Ovčka dobrodošla, tudi sama se doolgo časa nisem javila.

Zdaj pa moram it, v dnevni sobi je sumljiva tišina:))

Vse lepo in dobro.

(odgovor članu LAVKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
9.11.2009 15:27:21   
pikica*
Ovčka, sokrajanka....pozdravljenauser posted image . Pridne smo januarke s tem našim naraščajemuser posted image .

Alenkica, ne sekiraj se glede Jureta in njegovega štetja. Naša Zoja tudi ne zna prešteti več kot do pet, je pa zato na drugih področjih "močnejša". Vsak ima pač svoja področja, ki mu bolj ležijo.

Tinkamiška....čestitke in držim pesti, da brez težav dočakate tole vaše detece.

Pri nas vse po starem. Mulčka rasteta, Lovro se celo nekaj trudi govorit (je že časuser posted image ), Zoja raste in vsak dan znova preseneča. Prav lušno nam je zdaj, ko sta oba že tako velika, da sta že precej samostojna. Bi skoraj zapasalo imeti še enegauser posted image .

(odgovor članu LAVKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
9.11.2009 19:54:47   
tinkamiška
sem vas prišla pozdravit, hvala vsem za lepe željeuser posted image zaenkrat nam gre lepo. imam pa slabosti čez cel dan in sem bolj kilava, časa za počivat seveda ni toliko kot pri nosečnosti z izo, ampak bom že pretolkla to zgodnjo nosečniško obdobje. po drugi strani pa me miri tale slabost, ker imam občutek, da je vse vreduuser posted image

iza je moja sončica, precej samostojna, odprtih misli in zelo srčna. kadar ležim na kavču in imal kisel obraz, ker mi je slabo, me pride božat in mi reče naj se spočijem in kar ne morem verjet kako je lahko tako razumljiva. včasih jo popade nagajivi škrat kuzma, ki je odgovoren za vse "nesrečice", izgubljene igračke,...in seveda ga nikoli ne zalotimo pri deluuser posted image Kadar se skregava pa nama je obema hitro hudo in se kmalu pobotava. še vedno je drobižek, po mojem bo vedno bolj pri tadrobčeknihuser posted image

pozdravček vsem!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
24.11.2009 14:56:48   
alenkica
Da nas dam na prvo stran!

Mihaje bil buban, zdaj smo že veliko bolje, je moral piti tudi antibiotike. Dobil je pa neko virozo v vrtcu.

Jure pa pridno odi v vrtec in včasih najraje ne bi šel! user posted image

No, imejte se lepo, pa dajte kaj pisat!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
25.11.2009 15:02:33   
pikica*
Evo, pišemouser posted image .

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
7.12.2009 15:28:11   
lonja
pa dobr, kje ste vseuser posted image ?????

Jst sem po izteku porodniške in dveh tednih službe pristala na bolniški user posted image . sm bla operirana na desni roki, vnetje karpalnega kanala, stisnjen živec v zapestju po domače. je bolel k hudič, ampak zdej je bolš. dobila 6 tednov bolniške, pol me pa ista stvar čaka še na levi roki. vse kr gre, razen tega da Mance ne morem dvigovat, ampak se crkljamo na druge načine user posted image . jutr bo naša tamala princeska že 1. svečko pihnila, joj, kam gre čas...

Danes imam doma tud Ajdo, ki je ponoč neki zakuhala, ampak mislim, da ne bo hudega.

kaj pa kaj pri vas dogaja?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
9.12.2009 12:15:28   
Ovnica78
Lonja upam, da si že bolje user posted image !!! Vse najboljše (za nazaj) tvoji princeski Manci user posted image . Ne moreš verjet, da čas tako leti!

Kje ste vse ostale???

Še malo pa bo tu januar in naši janurčki bodo upihnili že 4 svečke user posted image !!!
Iva pa bo kmalu že pol leta, tako, da ne bo dolgo pa bo tudi meni odklenkalo doma. Žal!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
10.12.2009 13:36:09   
bobika
Pozdravljene!
Ojej, kar nič več ni živ ta naš forum. priznam, da tudi sama že dolgo časa nisem pogledala tukaj gor.
Lonja, vse najboljše Manci in hitro okrevanje.

Pri nas je v hiši bolezen. Že 14 dni se vleče in ni videti konca. Najprej je Manca dobila angino, nato še Anže in po 5 dneh še kar ni anže boljše. Že 4 dni nič ne spi. Poleg tega ima še močno vneto ustno sluznico - polno razjed. Nič ne je, samo joka in ima vročino. Res je bogi. Ko se zbudi, greva že 3 ta teden k p in upam, da mu končno kaj pomaga. Seveda, sem pred 2 dnevoma še jaz zbolela, dobila vročino. Danes je že kar ok, le iz nosa mi še teče.
Res je grozno to obdobje.

Drugače pa pri nas nič posebno novega. Manca je že prava gospodična, če hoče se da znjo prav lepo vse dogovoriti in je že tudi precej samostojna na vseh področjih. Zelo rada riše in ustvarja. Ja seveda tudi poje in pleše :).

Kmalu se bodo res zečela praznovanja rojstnih dnevov. Oh, kako čas beži. Še ne dolgo smo ble vse okrogle v pričakovanju naraščaja, a zdaj so že skoraj 4 letniki.

Lepo se imejte

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
10.12.2009 21:41:41   
rija
Lonja, vidim, da si se že porihtala...
Upam, da si okuser posted image

Zapoznele čestitke Manciuser posted image  Madonca, čas pa res hitro beži...

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
17.12.2009 16:59:31   
alenkica
Ja, počasi se bodo začela naša praznovanja!

Prav pogrešam klepetanje o naših otrocih!

Če se ne bom javila:

vsem januračkam želim lepe, mirne božične praznike.

Tinkamiška: kako gre tvoja user posted image ? Kdaj pa imaš PDP?

Moja sestrična bo konec januarja imela svojega prvega user posted image pri 33 in vsi komaj čakamo, ker je še dve leti od tega bila vsa žalostna, ker ne bo imela otrok. user posted image PA je na hitro vse dobila. user posted image

Imejte se!!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
22.12.2009 12:23:20   
A & T
V vrtec mojega januarčka 06 pa je danes prišel dedek mraz z darili. Komaj čakam, da ga vidim in da mi pove, kako je bilo.

Drugače pa smo vsi zdravi, kar meni največ pomeni.

Lepe božične praznike vsem, pa naj vas vse čakajo pod smrekicami darila.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
22.12.2009 14:46:15   
nemsis
No, samo en pozdravček z naše strani. Sem trenutno v bolniški, pa sem malce pogledala na RR.
Je pa pri nas novo to, da se obetejo neke spremembe, velike spremembe. Ampak o njih kdaj drugič.

papa

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
28.12.2009 17:55:22   
alenkica
Nemsis: me prav zanima kja nam boš sporočila, upam samo, da bo kaj zelo lepega user posted image

Jaz pa sem božične praznike preležala. imela sem malo vročine, sem pa zelo kašljala in sem bila zelo utrujena. HB je imel mož dopust in je on varval ta mala, ker jaz sem bila prav zanič.

Ker mi Lekadol plus C ni čisto nič pomagal,  sem vzela šnopc z medom in je takoj pomagalo. Kašljam še vedno, ampak vročine nimam več.

Tako da letošnjih praznikov zame skoraj ni bilo. user posted image user posted image user posted image

Vsem skupaj pa želim v novem letu veeeeliko zdravja, sreče in veliko uspehov in seveda ljubezni. in da bi se vsem nam uresničile tudi tiste manj verjetne želje user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte čez praznike!

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
4.1.2010 11:36:12   
A & T
Dragi Til:

Ljudje smo kot user posted image z eno perutjo,
če hočemo leteti, se moramo objeti,

zato ti Tino in Dion pošiljata veliko objemov in ti želita vse najboljše user posted image .

Čestitke tudi Vladimirju user posted image .

Vsem ostalim pa v letu 2010 veliko smeha, ljubezni in zdravja, pa tudi volje, da boste več pisale.

Čao...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
4.1.2010 11:58:03   
bobika
Pozdravljene!
Vsem skupaj lep pozdrav in srečno v letu 2010!!!
Vsem ki ste praznovali vse najboljše!!!

Danes sem po dolgem času spet sama doma. Sem si še malo dopusteka vzela, da se odpočijem user posted image .
Jutri pa začenm ponovno delat - doma. Že nekaj časa delam za dojenčke in otroke unikatne izdelkeuser posted image . Če ima katera kakšno idejo kaj ste oz pogrešate (unikatnega - homemade) na našem trgu, mi prosim javite.

Zame so prazniki bili delovni. Še najbolj sem delala na božič. Kaj češ, je pač taki čas.

Otoka sta bila zelo vesela decemberskih dobrih mož. Imeli smo tudi priložnost, da nas je prišel dedek mraz obiskat na dom. Še nekaj otrok je bilo in bilo jim je nepopisno všeč.

Lep dan!

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
4.1.2010 19:20:03   
rija
Til se zahvaljuje za čestitke user posted image  in za zadaj časti kos torticeuser posted image  ob priložnosti pa špriceruser posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
5.1.2010 9:55:11   
A & T
Rija - ge mo miš maš.

Mojiva maliva pa naravni sok, po moji izbiri - Tino pa bi izbral Fanto.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
5.1.2010 14:35:02   
alenkica
ČESTITKE TILU IN VLADIMIRJU, PA IZI OD TINKAMIŠKE (z veliko zamudo)  user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bi bili še naprej zdravi, veseli otročki in da bi se veliko novega naučili.

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
5.1.2010 15:00:31   
A & T
Moram se nekaj pohvaliti. Moj sinek se je sam (iz risanke Dora) naučil šteti nemško do 10. Izgovarja kot pravi nemec. 

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
17.1.2010 10:59:56   
nemsis
Ojla punce, da nas malce dvignem. Kako ste?
Pri nas je vse po starem. No ja, ni ravno vse po starem. Pred novim letom
sem vam povedala da se bodo pri nas zgodile neke spremembe. In sicer,
v avgustu se bo naša družinica povečala za enega člana. Bilo je nenačrtovano
in se je zgodilo takrat ko bi človek najmanj pričakoval.

No, pa en lep sneženi pozdrav.

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
17.1.2010 12:59:45   
lonja
Iskrene čestitke Nemsis, lepo nosečnost še naprejuser posted image !

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
18.1.2010 15:31:01   
alenkica
Bravo Nemsis, sem zelo vesela za vas.  user posted image user posted image user posted image

Boš vidla, da se boste imeli super v štirih!

Pozdravčke in voščila vsem, ki ste praznovali do sedaj. Na žalost sem izgubila naš seznam user posted image !

LP

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
20.1.2010 19:46:49   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: A & T

Moram se nekaj pohvaliti. Moj sinek se je sam (iz risanke Dora) naučil šteti nemško do 10. Izgovarja kot pravi nemec. 

joj, ne boš verjela....user posted image  moj je že napredoval do dvajset v nemščini, pa potem ni vedel kaj pride za 19 pa je rezel cen-cenuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
22.1.2010 11:11:02   
lumpy
Oj, punce da vas malo pozdravim, če se me še sploh spomnite.

Vidim , da se kar nekaj dogaja, veliko vas jih je naročilo bratce in sestrice našim januarčkom - čestitke vsem !!!

Mi smo ( za enkrat ) ostali pri enem, pa verjetno bo tako tudi ostalo.

S septembrom smo šli prvič v vrtec in ojoj prejoj. non stop smo bolani. Ni viroze da je ne dobimo, še dobro da je šla H1N1 mimo nas ( smo se cepili ).

Drugače pa smo postali sedaj po 4 letu katastrofalno trmasti, najbolj se je to sedaj pokazalo na smučarskem tečaju, zelo lepo in z veseljem je začel, a glej ga zlomka učitelj zboli in pride drugi, od takrat naprej pa trma, trma sama trma na smučišču.

A so vaši sončki tudi kaj trmasti ?

Lep dan vsem

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
25.1.2010 9:59:03   
lonja
Jutro,

sem prebrala zadnji post od Lumpy, pa me je vzpodbudil k pisanju....user posted image .

Tudi naša Ajda je pridno obiskovala smučarski tečaj in zelo lepo napredovala, sem bila ful ponosna mamica. V soboto pa zgleda ni blo ta pravega učitelja in smo se po 15 minutah pobrali iz smučišča, se je metala po tleh od trme, jo je videl en njen prijateljček, s katerim se sicer ful razume, pa ga tudi slišala ni, ko jo je tolažil user posted image . Kadar jo prime, jo drži user posted image , tako je in nič drugače.

Upam, da je le faza, čeprav že sumljivo dolga user posted image .

Drugače pa smo HB zdravi, Manca je z novim letom začela hodit v vrtec, skupina lunic, in se zelo lepo navadila. Včeraj je naredila prve korake in tekle so solze sreče user posted image . Tudi Ajda gre zelo rada v vrtec, med vikendom samo sprašuje, kdaj bo šla spet lahko k svojim škratkom.

Počasi iščemo primerno lokacijo za dopust, a katera pozna kak dober apartma na Hvaru, Korčuli ali Pelješcu?

Pa Ajdo moram v plavalni tečaj vpisat ta teden, bomo šli kar v Atlantisa, smo bili lani zelo zadovoljni user posted image .

In kako ste kaj ostale?

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?