Kornelija
|
Hvala vsem skupaj za vaše lepe besede ob mojem dobrem izvidu. Objemček za vse!!!! Naš največji problem pri Alexu je sedaj tale, da hoče imeti ravno tisto stvar, ki jo v tistem trenutku uporablja Mario. Hoče točno tisto pisalo s katerim piše Mario, potem si Mario vzame drugo in spet hoče tisto. Zanimivi so samo Mariovi učbeniki in zvezki, otroških knjigic ne " šmirgla" ! Ko Mario vadi kitaro, se Alex dere jaz, jaz in veselo tolče po strunah. Če se pa Mario zaklene v sobo in hoče v miru narediti nalogo, pa se Alex vsede pred vrata in tuli kot bi ga iz kože dajali. RIJA sem brala za nazaj in videla, da si se odločila Tila vzet iz vrteca in sicer zaradi njegovega zdravja. Odločila si se čisto pravilno, ker prvo je otrokovo zdravje. Naj povem, da tudi Mario ni hodil v vrtec in v šoli je bil takoj priljubljen pri fantih in dekletih, ni imel nobenih problemov, z znanjem pa tako nikoli ni imel problemov. Mislim, da je veliko odvisno od karakterja . Za Alexa pa sva se z možem dogovorila, da gre v vrtec pri 4 letih. Ja, pa uživajte na vikend počitku! RENAN upam, da je tvoja viroza že minila in vesela sem, da si dobila službo, sedaj pa ti naj čimprej prinese kaj "dinarčkov"! BOBIKA joj kak gre hitro čas, 12 tednov je že. Si že imela NS? Ali bo Manca hodila v isti vrtec, kot njen Nino? Mario pa je dosegel na državnem srebrno priznanje, lahko bi zlato, pa je ena naloga imela zraven še razlago in mu za razlago niso dali nič točk, čeprav je bila naloga pravilno rešena. Sem prepričana, da niso znali prebrati, kaj piše, ker naš Mario ima doktarsko pisavo, ki jo ponavadi niti sam ne zna prebrati. TAŠONKA, ne vem, če naj verjamem, da takšna mala angelčka, kot izgledata na sliki, sploh znata jeziti mamico TINKAMIŠKA sobica od Ize bo prelepa Si pridna umetnica! SHOO super, da ti je uspelo za lepe denarce prodati hišo Lepe spomine na svoje otroštvo, ki si ga preživela v tej hiši, pa itak nosiš v srcu in bodo vedno ostali pri tebi. Pokaži nam res tvojo Nežiko, ko sem jo na zadnje videla, se je nonstop smejčkala. Je še vedno taki smehec? Pa tudi ti boš imela par, kako lepo! Se mi zdi, da so pri januarkah sami parčki LONJA fajn spakiraj, brez stresa, čeprav jaz tole opravilo prav sovražim, saj vedno preveč kompliciram in preveč vzamem s sabo. Pa lepo prosim, če ti bo ostalo kaj prostora v katerem kovčku, če me noter skriješ in s sabo vzameš, ker sem tak zmrznjeni tip človeka in me pri tem vremenu v SLO zebe Uživaj s svojo družinico na toplem! KATJAD a si bila kaj pridna in se veliko naučila? Ti si tak vedno pridna, knjige pa ti itak ne bodo nikamor ušle FIONA APPLE za tvojo Elo in njene lepe okice, da ostanejo zdrave LIJU ti pa uživaj ta teden, saj imaš dopust, kajne? Boš kam šla ali si boš doma nabirala novo energijo? A&T luže so in bodo vedno ostale največje veselje naših otročičkov, najbolj fino je takrat, ko si kje vstran od doma in tvoj malički skoči v vsako lužo. RAHELCA zgleda, da si je tvoja Sara okrepila imunski sistem ORKA** hvala za informacijo o večjih odejicah! Ste že ujeli pravi ritem z najmlajšim članom vaše družinice ali pa si neskončno neprespana mamica? Zdaj pa grem posredovat med dva bojevnika, mali grize velikega
|