liju
|
Alo babike! Skoraj nas nisem našla, kaj so nam naredili . Preveč smo čvekale . Kako ste kaj?Malo sem se morala javit, ker sem imela že prav slabo vest. Mi smo prehlajeni in smrkamo, da je kaj. Drugače je vse po starem, ta teden imam dopust. Rahelca: uuuu kaka je tvoja afnica, je prava lepotička. Tinkamiška: kak daleč so slikice, veš da tudi mene matra radovednost. Shooo: za , sem full vesela da boste imeli par. samo pri januarkah, pa sem glih zadnjič razmišljala, da so večinoma pari pri otrocih. Le kaj bo imela bobika? bobika: upam, da se je stanje uredilo, nič se ne javiš rija: vi pa v MB, pa nič ne javiš, da bi se dobili na kaki brzinski kavi Kornelija: za izvide, to pa je res lepa novica, tudi meni so se kar zarosile oči. Taši: A si že dobila kaj? Če še nisi, pa boš kmalu. mmetka: lepo da si se malo javila. Daj pripopaj kako slikico tvojega miškota. Srečica: vidim, da si zadovoljna v službi in to je zelo pomembno. Le tako naprej. Anže pa je pravi . Joj, tudi mene bi bilo nonstop strah,če bi Nino plezal po tako visoki postli. Te čisto razumem, da ti srce skoči v žep. Nič, bom končala, me moj maček rabi, da se grema previt, pol pa grema čistko delat z igračami, na srečo jutri vozijo smeti, ker drugače celi teden ne bi imeli kam dat ostale odpadke. Lepo nedeljo Dijo