ac -> RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje (29.1.2008 14:43:25)
|
No, včerajšnja rojstnodnevna zabava ni bila kaj prida, ker nam je Sara začela kuhat nad 40°, na srečo je pri 40,3° (po dveh svečkah) šlo nazaj. Potem sem jo pa celo noč poslušala, kako je kašljala, se davila, hitro dihala, bila spet vroča... Tako sem komaj dočakala pol sedmih zjutraj, da sva šibali v ZD. Dobila je Fromilid in je po 4-urnem dnevnem spanju že spet 'stara Sara', dobro razpoložena (jaz pa tudi). Dedi je še vedno tukaj, tako, da razmišljam, da bi šla mal na jogging po tem lepem sončku. Mml - midve sva pa imeli podobne destinacije potovanj. Južno Ameriko sem precej podrobno prečesala (ni je čez Bolivijo!), v Aziji sem bila pa prav tako v Kambodži in Vietnamu (pečeni ščurki, pajki, kobilice in podobno so mi znani, čeprav niso končali v mojem želodcu), no, potem je pa prišla Sara, tako da me preostanek Azije še čaka. Mi je pa čez vikend kolegica kazala slike iz Jemna (je bila čez novo leto) in kaj tako krasnega še nisem videla, res, čisto noro! Tako, da je to sedaj na prvem mestu prihajajočih (kadarkoli že) potovanj. Nič, grem naprej razmišljat, a bi šla laufat, al ne (po moje bo sonce prej zašlo...).
|
|
|
|