Pajaca -> RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje (27.1.2008 23:03:59)
|
Evo sem prišla pokukat če je MML rodila… pa še ni nič Moje zdravje je namreč spet katastrofalno in mi misli gredo bolj počasi. V četrtek sem bila super, pol zvečer bolj tako, v petek je šlo, ampak vikend je pa kriza. Glava me boli še pa še, kašljam kot zmešana, najbrž se bom za torek zmenila, da mi zdravnica malo pljuča posluša, ker tole se mi že malo dolgo vleče… če se mi bo dalo do nje. Jutri sem italijanščino skenslala, zdaj pa gruntam a iti v službo ali ne. Itak moram prej iz službe, okoli 13 ker grem na pogreb. Mojemu je namreč umrl stric, tako da udeležba je obvezna. Imamo malo organizacijskih problemov, namreč moja mama mora priti prej iz službe, da bo merkala otroke, ker nekako ne pašeta na pogreb…. No ja se jutri odločim kam bom šla, kakor se bom počutila, ali pa če doma kaj naredim, pa mi ni treba dati dopusta??? Bino sem nekako naredila gumbnice kar na roke. Nona mi je vedno govorila, da so gumbnice narejene na roke dosti lepše kot na mašino, zato jih ne znam narediti z mašino. Tako, da se sedaj tolažim, da je itak pust in ni nujno, da so tip top. Sedaj si moram vzeti samo še 10min in zarobit Pajackine hlače, pa skrajšat Pajackove. Potem pa sta maškari zrihtani. Komaj čakam. Arielca mi smo bili lani na Kosu. Meni je bilo všeč. Bili smo v hotelu Mistis Ramira Beach. Je AI, hrane veliko, še preveč. Meni je bilo všeč to, da je na plaži tudi bar (lahko si misliš kje so bili postavljeni Slovenci… na vseh strateških točkah okoli bara… dlje ni bil nihče). Na plaži so bili malo večji kamenčki (takoj iz vode ene 10m) naprej pa mivka. Pa take fine želve so bile namesto dežnikov da si imel res fino senco na ležalnikih. Je pa res nekaj dni kar precej pihalo in so bili valovi, pa to našim dvema ni bilo všeč. Hotel mi je bil všeč, ful so bili prijazni sploh do otrok (no ja glede na to da je Pajacek blond in ima modre učke, si lahko misliš, da so bile vse kelnarce čist nore nanj). Imajo dva bazena, en manjši in en večji. Pa kot sem gledala je bil to skor edini hotel, ki je imel na plaži ležalnike zastonj. Pa ja še to, v wcju ni treba dajati papirja v koš, ampak ga lahko potegneš v kanalizacijo. Drugače pa je hotel 10min z avtobusom od mesta Kos, z busom… 1E je karta v eno smer. Tam mi je bilo pa tudi všeč. Kaj preveč pa se po otoku nismo potepali, smo si privoščili izležavanje. Men je bilo všeč…. Veter pa… ja no nimaš kaj, saj v Grčiji itak povsod piha… če se spomnem Karpatosa je bilo skoraj brez vetra. Včeraj smo imeli veliko žurko za 7rd-jev od otrok. Bilo je prav luštno. Smo pa imeli letos taka poučna darila in so vsi otroci dobili knjigice… no po vseh teh darilih decembra se raje drek pišem, kot da bi komu povedala kakšno igračo naša dva še potrebujeta. Je pa bilo smotano to, da je Pajacko bolelo ušeso preden smo šli. Dala sem ji calpol, ker pri naši Pajacki nikoli človek ne ve kaj je in kaj ni, a boli al ne. Tam je bila čist dobre volje. No smo šli domov, pa čist veselo hodi, me sprašuje če jo peljem na obisk k mojemu stricu (pa boji se ga še pa še, mi je bilo ful čudno kaj ona hoče k njemu). No v avtu pa: Mami mene boli ušesek… ja kolk pa pravim…. Močno, močno, močno… pa pravim ja a je toliko hudo, da je treba k zdravniku… pa ona JA. No in smo obiskali še prenovljen urgenco v Kr, dobili antibiotik, ker ima rahlo vneta ušesa. Danes je nekaj omenila, da jo boli, zdaj pa ne vem a naj jutri šiba v vrtec ali ne… kot bo želela naj naredi. Tako, da smo imeli res pester vikend. Punce fajn bodite, čimprej se pozdravite!! MML držim pesti, da bo čimprej konec tehle nosečniških težavic in, da bo mali M čimprej tu.
|
|
|
|