lonja
|
Dobro jutro, Sem malo prej Ajdo odtransportirala v varstvo, pospravljat se mi pa še ne da, imam izgovor da visim tukej . Ponoči smo imeli govorne vaje, Ajda je govorila v spanju kot za šalo, prav knjigo bi lahk napisala, kaj vse nama je povedala. Se mi je zdelo vse skupaj močno sumljivo, pa sem ji vročino šla merit, pa ni blo nič posebnega, tako da ne vem. Pač zgovoren otrok, zgleda... (NRMM, le po komu a ne?) A lahk spet mal pohvalim Manco? Danes je že tretjo noč prespala brez dojenja. Od 21.00 - 07.20 . Ac, ne vem, kaj naj ti rečem. Sej bo. Tudi jaz vem, da so tole zdej verjetno le lepi dnevi in da bomo verjetno tudi me nazaj na takem ritmu. Ne vem, a upam, da bo tole trajalo čim dlje. Ker je fino . A bosta z Majo mogoče hodile na plavanje dojenčkov. Jst še malo cincam med tem in med telovadbo za mamice z dojenčki. Se bom odločila do konca tedna . Mml, super za varuško, pa da si s etako fajn samo za en mesec zmenila. Če prav razumem, lahko tej tudi podaljšaš ali pač vzameš ta staro varuško nazaj . Fino. Jst sem včeraj klicala v Atlantis, se odločila za nadstandardni tečaj za otroke, ki vključuje skupino treh otrok, stane pa 170 EUR za 10 obiskov. Zdje čakamo na še dva potencialna otroka, ker bi radi oblikovali čim bolj homogeno skupinico. NA telovadbo jo bom nehala vozit z aprilom, ker postaja v telovadnici že rahlo vroče. Za rolanje pa sem si skorajda že čist premislila, to pa iz razloga, ker imam občutek, da po končanem tečaju z Ajdo ne bo imel kdo rolat. Naš ata bo zdele pospešeno vsak dan popoldne na bajti, jaz pa skupaj z Manco ne morem še rolat . Zdej moram samo še Ajdi razložit, ker vztrajno ponavlja, da bo aprila lolala z Manco aj aj. Izabela, joj, kako je fino, ko bomo imeli spet eno, ki jo bomo vzpodbujale, pa seveda ko bo čas, naganjale rodit. Naj slabosti čimprej minejo, lepši del nosečnosti bo kmalu tukej . Jst sem ravno včeraj zapakirala eno velikoooo škatlo že premajhnih oblačilc od Mance, joj, kolk so te majhne cotke luštkane. Iiiiiiiii. Pegica1, kje si se pa ti zgubila? Pa HIMH? Nasploh Štajerke (razen NRMM; ki se oglasi 1x tedensko), nekaj štrajkate. Kaj je zaj to? Lep dan!
|