mml
|
Dan Ne bom rekla "dober", ker ne vem, če je Moj ljubi mož je moral nujno v službo ob5., kar pomeni, da je budilka zvonila ob 4.30 , po tem se je ob 5. zbudila Manca, ki je pricopotala v spalnico in iskala očija, seveda se je po tem zbudil Matic, ki se mu je zdelo, da bi pa mogoče malo prigriznil, ker se je pač zbudil...ker se seveda s tem nisem strinjala, je pač protestrial, sicer je pa nekaj minutah obupal, ampak se mu je zabasal nos in je po tem kašljal in seveda spet jok in tako naprej...no ob 6. sem imela vsega dosti in mu grem pač pripravit mleko, vmes pride Manca vprašat zakaj Matic joka, jo odtransportiram v posteljo, dam Maticu stekleničko in upam na 45 minut miru...Matic poloka mleko in zadream, Manca pride prijavit, da ne bo spala ...jo milo rečeno nakrulim in parkiram v posteljo in ubopam nad spanjem...sem po tem od vsega hudega gledala Blondinko na Harvardu .... ...no za konec vsega...mama je morala oba čmrlja budit ob 8.30, ker sta sladko spala , je v službi ugotovil, da so nekaj narobe sešteli in odšteli in se zadeva ni dogajala ob 5., ampak ob 8.30.... Druga malo bolj pozitivna stvar je pa to, da sem se končno zmenila z novo varuško...zaenkrat za en mesec poskusno, dobra varianta za nas in zanjo, če se no bo obneslo ali se bo izkazalo, da mi ni všeč, je pa v igri še vedno stara varuška...tako da je zaenkrat ne bom odpovedala...je bila pa menda v petek operirana, samo nimam nobenih drugih info... Tako to je to... NRMM lep pridno delaj in ne razvadi jih s prostovolnimi nadurami, razen seveda, če jih dobro plačajo lonja jaz bom dala Manco v plavalni tečaj verjetno jeseni...trenutno ima zadosti telovadbo, tole rolanje mi je pa super, ker je samo en mesec . Sicer bo ptrebno potegnit na plan moje rolerje in malo potrenirat, če bo punci seveda zadeva OK janjan in izabela kako sta vajina fantiča? Upam, da že uživate pomlad šnucika a misliš, da te bo Živa upoštevala pri učenju plavanja? Jaz mislim, da je za Manco in mene dosti boljše, da gre lepo na tečaj...se bova imeli dosti bolj radi bino sporoči, kdaj boste spet same, mora izvest še eno akcijo na našem stropu , pa tudi sicer bi vas bilo lepo spet videt cuma od kar si v novi službi, nas konkretno zanemarjaš... sonček balonček uboge tvoje deklice...tile prehladi vam pas res ne prizanašajo...upam in držim pesti, da bo po odstranitvi žrelnice stanje kaj boljše. Če se ti da, mi na ZS ali e-pošto napiši, katere AB in kako dolgo jih jemlje...če se ti zdi potrebno, se lahko dogovorim, da jo pregleda kakšen od naših pediatrov in pove še svoje mnenje...mogoče bo kaj pomagalo... tinas jaz še za Matica redko vzamem s sabo za preoblečt...zato pa po tem dobi kaj novega, ko ga je treba celega preoblečt Zdaj grem pa nazaj delat...sem bila že kar pridna...napisala predavanje za študente, zdaj ga moram pa samo še skrajšat