|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
6.2.2009 9:37:19   
Kofi
mmmm njami...hvala! zdej sem pa res lačna :D

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
7.2.2009 9:10:07   
mml
Ena sobotna kava, da se malo zbudite...
user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 7.2.2009 9:11:07 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
7.2.2009 10:35:10   
Kofi
ki je pa kava ? user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
7.2.2009 12:43:01   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Ena sobotna kava, da se malo zbudite...
user posted image

To bi zdej pasalo po kosilu,kavo pa še kar čakam user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
7.2.2009 13:02:08   
mml
pegica a ne vidiš, da je žlica umazana od kofeta user posted image

NRMM  a bo tale OK?
user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 7.2.2009 13:04:00 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
7.2.2009 13:25:08   
lonja
Matr vam babnce, kake kave tu gor lepite, da se mi ja sline dol po bradi cedijo user posted image . Tuki doma me noben ne posluša, da bi kavo pila.

Vreme je pa grozno, sem šla samo po špinačo v trgovino, pa sem bla skor do kože mokra user posted image . Ja sej, dežnik me je pa doma počakal user posted image .

Bejbi sta danes malo tečkasti, oči zdele ta mlajšo miri, ker tuli, jst pa se skušam poleg kuhanja kosila še mal z Ajdo igrat user posted image . Pa ni preveč zadovoljna z mano kot s soigralcem.

Po kosilu gremo na srečo ven, ima rojstni dan od bratranca sin, 4 leta, pa mu gremo čestitat. Ajda že celo dopoldne trenira: Vse najboljše dragi Nace, vse najboljše za te....user posted image .

Jst hočem sonček!!!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
7.2.2009 16:09:31   
JanJan
Lonja: Jst tud hočem sončekuser posted image

Mml: mnjam, mnjam...user posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
7.2.2009 17:18:29   
NRMM
Mml tista je pa več kot super.Je ravno prav močna,da ne bom celo noč prebedela user posted image .

Danes je pa res eno tako s.... od vremena,hočem sonce tudi jaz,no zdaj pride luna na vrsto. Smo se zdaj malo potepali pri mojih doma, sta pekla ''miške'' in sem jih lahko samo od daleč gledala user posted image .Pridem pa jutri na vrsto.

Danes sem Maši vzela pleničko in je super pridna user posted image . Niti enkrat še ni bilo nesreče in,ko jo začne tiščat,se kar sama sleče,nič ne reče user posted image .Tako,da v ponedeljek štartama v vrtec brez plenice.
Je pa padla prej po stopnicah. Ati ju je ''pazil'' in je mala švignila kar sama dol in na koncu padla......kak in kaj ne vem,ker sem bila še not,ati pa je po mojem tudi stran gledal user posted image user posted image . Zaenkrat ne kaže nič hudega, spodnjo ustnico ima kot kakšna črnka,ostalo pa zgleda ok.

Grem pomagat Maruši dojenčka oblačit,predno zatrmari do konca user posted image .

Lep preostanek vikenda!

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
7.2.2009 22:43:57   
Nana Liza
Hvala za pomiritev, da je neješča Ela zaradi AB. Vsaj upam, da ni drugega vzroka.

Ena novost pri nas, Ela je pustala smučarka. :-) Smo končno nabavili nekaj opreme zanjo, za letos in začetek doma je dovolj. :-) Je pa čist navdušena.  Lohk si pogledate na fb.

NRMM - user posted image Maša za plenice. Pri nas je še Ela za kakat in ponoči še vedno s plenico. user posted image

Lep preostanek vikenda! user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
8.2.2009 9:13:40   
NRMM
Daan!

Najprej user posted image za vse.

Me smo pri ŽivŽav-u, ati je še kar na intervenciji,tako da bomo dopoldne očitno same. Vreme je zunaj user posted image ,spet ne bo it za ven.user posted image

NL tvoja Ela je pravi smučar user posted image user posted image user posted image user posted image . Kar pa se plenice tiče...........Maruša še jih tudi ima ponoči,čeprav je en čas kazalo,da jih ne bo imela več dolgo,ampak jo je minilo. No do srednje šole 1x se jih bo znebila user posted image .

Lepo nedeljo vam želim

< Sporočilo je popravil NRMM -- 8.2.2009 9:15:13 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
8.2.2009 14:44:41   
sonček balonček
Ojla,

na srečo niste preveč napisale, da sem lahko celo vse prebrala.user posted image

Ker sem včeraj brala, danes pa pišem, ne bom nič komentirala, ker bi lahko samo vse pomešala. 

Na hitro poročam, kako je pri nas. Sem v službi, Lara je cel teden zdržala v vrtcu, danes ima spet 39 vročine. Maruša je, od kar sem v službi, v varstvu pri tašči. Se prav lepo ujameta, le tašča (69 let), je čisto fertik, sploh v petek... Jutri lahko gre "že" v vrtec na uvajanje. V četrtek je bila končno cepljena in tudi ta zadnji AB je prijel in ima po več kot mesecu dni, končno zdravo uho.

Lara je začela uživat v vrtcu, res gre rada in vsak dan zna kaj novega. Maruša tudi zna že kar nekaj uvodnih besedic in melodij pesmic. Obe sta taki čvekulji in pravi zaveznici sta.

Meni v službi hitro mineva čas, res sem se pa prve dni težko navadila, da mi nihče ne hodi pod nogami. Pa da lahko grem na wc, ne da pride kdo za menoj in me gleda, da lahko v miru grem jest, pa mi ni potem treba cele kuhinje pomiti, ker nihče od sodelavcev ne meče hrane po tleh in ne poliva čaja...Skratka zaenkrat me 8,5 ur službe dnevno precej manj fizično utrudi, kot sta me dve nagajivki doma. Če pa bi lahko izbirala, pa itak veste kje bi bila raje!user posted image  Drugače je v službi tako tako. Ko smo samo Velenjčani je super, ko pa pridejo na kolegij še kolegi iz Lj. oddelka, pa je user posted image . Pa brez zamere Ljubljančanke.

No jutri imamo prvi problem, kam dati Laro, ki je bolana. Pa tudi Maruša gre le za eno uro na uvajanje. Tašča gre na pregled v bolnico, moja mami je v službi, moj oče čuva nečaka, ki je tudi zbolel. Jaz in user posted image  imava oba res nujne zadeve v službi, vsaj prvo polovico delovnika.user posted image

Imejte se res lepo, aja še Pegici lahko dam nasvet, glede koncentracije in premagovanja stresa, slabe volje... Meni je večkrat za koncentracijo in slabo počutje pomagal Q10 (FidiFarm), ali pa še bolje Lecitin granule (imajo tudi v lekarni).

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
8.2.2009 22:08:07   
lonja
Da ne bomo prenočevale na drugi strani user posted image , en večerni lifting.

Mml, hvala za pogostitev, nisem mogla verjet, da je bila že tolk ura, ko smo se spokali. Še dobro, da imamo čebelice, da nas opozarjajo, da bi bilo fajn riti dvignit. Ker midva včasih kar pozabiva, da nisva več samska user posted image . Pa se opravičujem v imenu Ajde za zaključno sceno, taki pač smo user posted image .

Ostale pa, lepo pančkajte, nočko!!!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
9.2.2009 8:33:50   
JanJan
Dobro jutro user posted image
user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
9.2.2009 8:38:17   
lonja
Jutroooo zaspanke,

ajde, vstat user posted image , user posted image  se že kuha!

No, sej vem, da ste ene že lepo pridno v službah, vam je oproščeno!!!

Ajdo sem malo prej odtransportirala k varuški, se začuda ni nič bunila, k sem ji razložila, da gre samo še 5x ta teden, pol je pa spet vikend user posted image . Zdej pa z user posted image  čakava mini Manco, da se blagovoli zbuditi. Imava namen šibnit v Kranj k mizarju se zmenit za kuhinjo in stopnice. Ja, pride kr prav očetovski dopust...user posted image .

Mml, Ac, Bino, JanJan in ostale....: a bomo ta teden na razpolago za kak dopoldanski kofetek? Kateri dnevi pridejo v poštev, da se malo zorganiziram? Z moje strani edino jutri malo težje, ker imava z mini Manco posvetovalnico ob desetih, pol bo pa že prepozno.

Tako. Šibam!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
9.2.2009 10:00:55   
Izabela_
Dobro jutro!

Kakšen lep dan je danes, čez vikend pa tako bedno, da smo bili skoz notri. Smo se pa zato lotili tako rekoč spamladanskega čiščenja naše savne, ki je bila žal že dolgo odlagališče za vso nepotrebno kramo - zmetali smo stran 80% in zdaj bo zadeva spet uporabna.

Prejšnji teden smo dobili naročeni kavč+fotelj iz Ikee, v soboto pa smo ju sestavili in neverjetno veliko časa preživeli na kavču ta vikend. Tako sta udobna! user posted image  Ta starega pa smo oddali eni mladi družini preko neta, so se pripeljali iz Novega mesta in tudi bili zadovoljni.

V četrtek smo šli na lutkovno predstavo Trije prašički. Matevž je spet tako noter padel, da je bilo prav veselje. Dva otroka sta se kar obrnila nazaj in skoz gledala Matevža namesto lutk, se jima je očitno zdel bolj zabaven. Nastopali pa so Tjaša Železnik, un igralec, ki je vodil Umka, in še en - so bili super, ni kaj. user posted image

Lonja - z veseljem bi se vam pridružila na kavici. Enkrat popoldne pa prideva tudi midva. Včeraj mi je šlo po glavi isto kot tebi - da raje vedno nekaj tečem do avta, pa s kapuco, kot pa da bi vzela sabo dežnik. Sploh ne vem, kje ga imam. Nekako vedno pridem skoz brez njega.

NRMM - bravo za Mašo in njeno odvajanje od plenic. user posted image  In upam, da je bila res samo ustnica malo zatečena in da je drugače v redu. Nimaš kaj, se zgodi. user posted image  Matevž je bil sedaj tudi že kar nekaj noči brez plenice in je bilo vedno okej, čeprav mu jo še vedno dajeva večinoma gor za ponoči, kaj pa vem, zakaj. Ni nikoli mokra, če ga pa lulat, pa pove ponoči.

Nana Liza - bravo za smučanje! Bom šla seveda poškilit na FB, da vidim, kako ji gre od rok!

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 9.2.2009 10:03:14 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
9.2.2009 12:26:54   
tinas
ojla,
pri nas tudi krasno sonce danes. pa na našem vrtu je ful zvončkov, ptički že pojejo in človek je hitro bolj optimističen.
Včeraj in v soboto pa je res bilo za nikamor! user posted image na srečo včeraj popoldan ni več padalo, da smo naredile punce vsaj en sprehod po mestu. Lia je šla v vsako lužo, danes pa se je zbudila vsa šmrkava. ampak mislim, da niso luže krive, ker se je včeraj zjutraj zbudila z vnetim očesom. sem sprala s fiziološko in je bilo potem OK. no, zdaj pa nos. samo, da ne bo hujšega!

v soboto je šla Rožica spat k tadrugi noni. se ful lepo razumeta in sploh ni problemov. midva z user posted image pa sva izkoristila in malo zažurala s prijatelji, ker sva oba nedavno imela rd.

Popoldne pa nujno malo kolesarit (no Lia bo kolesarila). user posted image je cele dneve v bajti, ker smo zdaj vzeli stvari v svoje roke, ker nas zidar še vedno zaj....Vsak dan obljubi, da bo prišel. potem po se mu vsak dan zgodi kakšna katastrofa, da ne more.user posted image user posted image user posted image

no, upam, da ste vse zdrave in vaši sončki tudi. če niste, pa čimprej ozdravite.

pa še druge kaj na raport, ker vas rada berem, pa ste nekam redkobesedne zadnje čase...
pa-pa
t

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
10.2.2009 8:34:13   
JanJan
Dobro jutro in za začetek dneva najprej:

user posted image

Lonja,ti pa si kar privošči kak drug napitek, bo isti učinekuser posted image .

Ampak, kje sem nas našla, že proti koncu 2. straniuser posted image  Smo pa res čvekeuser posted image

Včeraj sem po dolgem času končno lahko šla z Domnom na sprehod, ko je bil tako lep dan. No danes pa spet oblakiuser posted image . Ampak se tolažim, ker bo kmalu pomlad in bo vsak dan padel sprehod user posted image .
Jan uživa v vrtcu, le še redko izusti: danes ne grem v vrtec (to je bilo spet danes). Zdaj je popularno reči: Ej, ti / ej ti mama / ej ti atauser posted image .

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
10.2.2009 9:52:41   
Izabela_
JanJan: pri nas pa je popularno, da vsak stavek začne z "veš": Veš, to je tako in tako.

Ac: si ti zdaj že zdrava?

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
10.2.2009 11:03:17   
lonja
Jutro,

JanJan, hvala za kavico, sem si kr konkretno dozo privoščila, je tak fajn...user posted image .

Izabela, naša Ajda je pa danes dan začela s celo štorijo, kako da so bili dinozavri v njeni postelji. Potem je vzela telefon, vzpostavila vezo z medvedom in mu povedala, da danes nima časa, ker gre k Miji (varuški). Tolk je luštna, k kr zgodbice napleta user posted image . Lutke se pa tudi mi že spravljamo gledat, trenutno oprezam za kartami za Zvezdico zaspanko.

Z Manco pa sva ravnokar od pediatra prišle. Je bejba težka že 6070 g in dolga 60 cm. Pa prepričal me je, da jo bom dala cepit proti rota virusu. Tko, zdej pa joka, jo grem tolažit user posted image . Mejte se !

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
10.2.2009 12:06:09   
JanJan
Lonja: Bravo, Mancauser posted image . Cepljenje pa se splača, Domen je tudi spil obe dozi cepiva. Upam, da vseeno ne fašemo tega virusa, če pa že, pa je vsaj Domen zaščiten. 

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
10.2.2009 12:10:13   
HIMH
l.p

Da me ne pozabite mam gužvo za **** pridno še vedno delam v mb, potem me po šihtu ob 15 še čaka en šiht pr mami ki ji počasi gre finiširanje novega prizidka k kraju in ji je potrebno pomagat čistit tako, da padem zvečer samo še v postlo in se ob 5 zbudim kot zombi.

Komaj čakam 13.2 da se babe načvekamo.
Pri nas nič novega razen da malo kašljamo in curlja nam iz noska.

No naše mere po sistematskem so 100cm, 14 kg in seveda jezik od tega itak tehta pol teže.Zna napisat Hana,mami in ati pa tudi zelo lepo pove riba reže raci rep z vsemi r-ji in je sedaj to zakon.
od 18.3 do 22.3 gremo na smučanje tako, da sproba mala navihanka svoje smuči in pokaže talent za smuanje ker ati pravi, da je brihtna po njem pa da vidim če ma to tud po njem user posted image .

Nič delo kliče se javim kaj od doma ko bo čas.

Aja vse slavljenke za nazaj in naprej VSE NAJBOLJŠE IN OBILO LEPIH DNI.

Lep dan tu v mb je turobno sivo in kolko vidim ven piha.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
10.2.2009 12:31:15   
ac
Tela moja porodniška je pa letos res bolj klavrna. Kar ne pridem na zeleno vejo z zdravjem. V nedeljo po enem tednu končno nisem imela več vročine, sem pa že čutila, da se mi bo zadeva za piko na i spet zaključila z bolečimi sinusi. Sem takoj začela jemat Sinupret, ampak žal očitno ne pomaga, ker ponoči že nisem nič spala od bolečin. Sedaj sem celo dopoldne premlevala, a čem it k zdravniku, al raje še malo trpet.... Sedaj je že na poti sem moja mami, me bo (z Majo) peljala v center do ZD. Upam, da ne bo prehude gužve... Tako, da, Izabela - na žalost še nisem zdrava... Lonja - tale teden zato z mano še ne bo nič... Potem pa upam, da se kaj kmalu vidimo... 

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
10.2.2009 12:35:34   
NRMM
Daaaaaaaan!

Nek čudn temen dan je zunaj,piha fuul. Za izhode na prosto ni. Trenutno imam malo miru,Maša je šla aj aj,kosilo je za nama,tako da........prisluhnimo tišini user posted image . Maša je fasala vodene koze,tako da bova zdaj uživali 14 dni skupaj, imam občutek,da se nama bo Maruša kmalu pridružila............pol pa bo deeeežja user posted image .

Je mala pravi heroj, sploh jo nič ne srbi zaenkrat, po hrbtu ima kar velike mehurčke, po obrazu jih ima en par,ampak so samo rdeče pike, no ritka in lulika sta tudi dobile svoje kozice user posted image . 2-3 dni bomo še nekak,potem pa upam,da bo šlo na boljše. Sicer imam doma Poxclin,ki je prav za norice,ampak če ne bo pokazala pretirane tečnobe in srbenja,je niti ne bom mazala. No toliko o naši paši user posted image .

Lonja uuuu tvoja babika pa hitro raste user posted image . Tisto cepljenje,pa je kar pametno,meni kljub vsemu napenjanju in šraufanju ni žal,da sem jo dala cepit.

HIMH a si nas le našla user posted image .

Sonček ti pa imaš kar gužvo. Upam,da z Laro ni nič hujšega.

JanJan hvala za kavo.A ta teden si tudi ti zadolžena za njo user posted image ?

tinas malo sem vam fauš,za takšno pomladno vzdušje v vaših koncih. Pihaj pihaj,da pride tudi k nam.

Izabela a vi pa že na spomladanskem čiščenju user posted image user posted image . Nas tudi čaka,se nam je lani nabralo kar nepotrebnih stvari po podstrešju.Čakamo kosovne odpadke,potem pa na juriš user posted image .

Mml a bi ti rada črno piko user posted image ?

Bino,Ac kje sta?

Grem jaz malo počiniti,po dobrem mesnatem kosilu paše user posted image . Lep dan,kljub črnim oblakom!

Lp

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
10.2.2009 12:36:53   
NRMM
Ac user posted image user posted image .Pa en veeeeeelik koš  user posted image ,da vnetje čimprej mine.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
10.2.2009 14:19:17   
mml
Sem mislila, kaj več napisat, pa ne bo nič iz tega, ker se je mala pokora zbudil en uro prej, kot bi bilo treba user posted image , sem ravno zlikala dva pralna stroja posteljnine in si rekla, da imam eno uro zase, pa slišim iz spalnice parlamentiranje...

...no zdaj pa sedi na kahli, jaz pa tukaj, da ne dobim črne pike user posted image

Danes grem rezervirat septembrski dopust, smo se končno le zmenili in odločili...zdaj je treba pa še plačat, še dobro, da je bila danes plača...

ac upam, da bodo tvoji sinusi kmalu ok

HIMH lepo, da nas še najdeš. Hana je pa res faca, da že piše in reče črko "r"

NRMM upam, da bodo kozice v mili obliki in da ne bo preveč srbelo. Poxclin je pa menda super...

lonja meni je vseeno ali se dobimo jutri ali v četrtek, sporoči, kdaj ti bolj odgovarja...

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?