NRMM
|
Juuuuuuuutro! Zunaj se je naredil en taaaak lep dan ,toplo je zelo,sonček sije......bi blo za zalegnit kje . Tudi pri nas smo neki šmrkavi. Maša je boljše,ima tudi od včeraj očko vneto,ampak samo zjutraj ima malo po trepalnicah,tako da ni hudega,nos ima še vedno zjutraj pooooln,kašlja pa skoraj ne več .Danes ima zadnjo rundo Bronchumunala,potem pa upam,da bomo fino preživeli pomlad brez hujšega. Se mi pa zdi,da tale Br kar pomaga,glede na to,da jo uhvati samo kakšen rahel nahod ali pa se ji je imunski sistem tolk vzpostavil,da je boljše. . Maruša še malo kašlja,nosek je pa že kar ok. Se ji je pa trma zopet povečala za 10000000%..... .Malo ji manjka,pa bo zjutraj na tešče z obleko vred pod hladnim tušem . Kak očke odpre,tak je trmasta,ipična,tečna u tri krasne. Meni se že meša počasi,res. Sej bo minilo,a ne ?Ena bo popustila al jaz al pa ona.No do sedaj,se je vedno izkazalo,da sem jaz navadno bolj trmasta . Mene pa zdaj voha prehlad.Pa včeraj sem imela pol generalko stanovanja,in sem bila v prahu,tako da je zdaj eno z drugim,alergija na pršico in prehlad. Upam,da ne bo kaj hujšega. Pegica daj idi se učit,namest da kar tule visiš . Ja tolko le glej,da prideš 13.,drugače te pridemo iskat in te ne spustimo domov do nedelje . Lonja tebi pa gredo na faksu na roko,bolj kot meni .Sej prav tako. Mene čaka tukaj pred mano, 164 strani težka skripta,ki bi se jo naj naučila do 11.2.........a ha, če verjameš. No sem se vsaj dogovorila z prfoksom,da se lahko na izpit prijavim, zagovarjat ga pa pridem,ko bom znala. Ac čimprej se pozdravi .Imaš pa res pridni punci. Mml a ti že brojiš sitno??Kdaj pa šibaš delat?Moja pogodba pa še čaka.Zdej vedno,do kdaj imam odpovedni rok in se jim preveč ne mudi.....sej veš,vsi so isti. NL tudi jaz mislim,da ti Ela ne je zaradi AB. Pri nas je pri obeh enako,če sta na Ab-jih. JanJan,kje pa je danes kofe? Kak sta fanta? Janja tvoja punca pa zna izbirat ''sladkarije'' . No lahko rečem,da moja tamala tudi vpije in se dere pri delikatesi,kar med čokoladami nikoli ne . Izabela je Matevž že vredu? tinas pri vas pa je kot v kriminalki .Kaj vse se ljudje ne spomnijo.Zdej pa zaupaj v ljudi,če lahko.......mislim svašta.Držim pesti,da se vam kaj podobnega nikoli več ne zgodi. Bino kje si? Ste že zdravi?Meni kar ne uspe priti v Lj,ampak konec meseca,če ne prej,bo pa morala it. In še vedno mislim nate in imam na strani,kar sem ti obljubila.......še čaka . HIMH kje pa si ti? Te je stari čist zacopal ? Grem malo šetat po bajti,da vidim,če se nabralo kaj prahu .Uživajte v sončku. LP