Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Izpoved hard core dojilje 18.10.2007 12:13:36
|
|
|
|
NRMM
|
tale je pa dobra
|
|
RE: Izpoved hard core dojilje 18.10.2007 13:57:22
|
|
|
|
Majchi
|
Tud jaz sem se nasmejala ! Ful dobr si napisala.
|
|
|
|
RE: Izpoved hard core dojilje 18.10.2007 14:43:50
|
|
|
|
altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 ... uh, tvojo knjigo bi pa na eks prebrala se samo podpišem in upam, da me ne čaka kaj podobnega
|
|
|
|
RE: Izpoved hard core dojilje 19.10.2007 23:12:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Luštno napisano.
|
|
|
|
RE: Izpoved hard core dojilje 20.10.2007 9:40:34
|
|
|
|
caillou
|
Alice, zelo dobro napisano. Najbolj zanimivo in resnično pa se mi zdi tisto, ko si napisala, da ti po prvem letu še vse ploska in hvali, v naslednjem letu pa se že posluša o neokusnosti in celo Ojdipov kopmleks se začne pojavljati. Zanimivo ne, kako ljudje kar čez noč spremenijo mnenje in ukrivijo hrbtenico. Tudi sama se lahko štejem med tahude dojilje (sem se pred leti), vendar dejstvo, da je imela prijateljica Mina doma zalivančka, nikoli ni izzvalo mojo nestrpnost. In kako biti potem strpen pri drugih, bolj perečih zadevah, če že pri navadnem hranjenju ne gre ? Samo pobožne želje morda.
|
|
RE: Izpoved hard core dojilje 20.10.2007 9:56:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
Še enkrat se vprašam, je to res?! Zelo dobro in zanimivo pišeš, dobra bi bla za knjigo napisat...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?