spella -> Prvič noseče (8.12.2004 14:14:48)
|
Oh, punce! Te teme nism začela, ker bi hotela katero spravt v slabo voljo. Jaz poznam iz vrtca eno nosečnico (sej ne, da bi kateri prvoščla, da tolk časa čaka), ki je prvič zanosila pri 40.-ih (trudila pa sta se z možem že od 28), čisto po normalni poti, ko je že čist obupala in se je sprijaznila, da pač ne bo imela otroka. In glej ga zlomka,rodi se ji prelep fantek, pred nekaj meseci pa še punčka (zdaj jih ima 42). Jaz mislim, da za vsako na nebu sveti zvezdica in narava samo čaka na pravi čas, da jo spusti na zemljo. PIA -Glede smučanja, pa glede na to, da sem DIF-ovka, absolutno, brez oklevanja priporočam, da greš na smučanje in daš možgane na OFF. Športna aktivnost dela čudeže, pa se tega sploh ne zavedaš. Upam, da jih bo tudi pri tebi. LP in hvala vsem, ki vam je vseeno koliko ste stare vi in vaš dragi, važno je da si želite enga (ali več) luštkanih:duda: s katerimi boste že tako lepo življenje še polebšali. (Ne mislite samo na :duda:.Ne pozabite, da otroci gredo od doma in potem ostane samo še vaš lubi, zato, ga nikoli ne zanemarite!!!). LP Špela
|
|
|
|