Prvič noseče (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

baguSka -> Prvič noseče (8.12.2004 17:06:13)

Pika ti kr bambi posluš!!
Tud jst grem smučat takrat kot ti! Jupi komi čakam! Sam midva žou takrat ne bova mogla nč :sloncek:, ker ne bova sama..
Bova pa začetek novega leta lepše začela! :)-:love::sloncek:

ameli -> Prvič noseče (8.12.2004 17:08:41)

Midve s piko sva si kar podobni.
Jaz 30, mož 39, trudiva se že skoraj 4 leta in nič!!!!!!!
Edina svetla točka je ta, da sem imela danez UZ (med klomifemom) in da so folikli tako lepo zrasli:bravo:, da bom imela v petek insiminacijo.
Sicer pa Pika pri tebi vsaj sumijo kaj je narobe, jaz pa bi naj bila OK:((:((:((:((???!!!! Sicer pa imam ta tokratno IUI dobre občutke, kar odločila sem se da bo tokrat uspelo!
ameli

pika74 -> Prvič noseče (8.12.2004 19:00:01)

bambi bomo upošteval;).

Bambi, ti morm en pušlčk poslat - dons si ti tok simpatična - ful nam daješ pozitivno energijo.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

pa-pa
Pika74
:metulj:

Anitka -> Prvič noseče (8.12.2004 21:51:05)

Hoj!

Še nea fosilka je tu, pa ne še v starosti;):)-

22. decembra bom dopolnila 26 let, fant bo v petek 27, sva še brez otrok, trudiva pa se od julija 2003.

Punce res en :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za BAMBI, PIKICA ti pa kar na smučarijo pa Franco polomi.

:metulj:

koala -> Prvič noseče (9.12.2004 8:52:58)

Še ena fosilka!
Jaz 25, fant 27, čas poskušanja:zmeden2: sploh več ne štejem mesecev, jih je preveč.

Pika, ti si pa obljubila, da Franco povoziš, saj veš obljuba sela dolg, tako da naj smučke kar dobro nabrusijo, da si bo zapomnila ta packa packasta!:)- :)- :)- :)- :)- :)- :)-

Koala

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]