|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moda 2007/2008
17.10.2007 14:32:02   
Lenny
L_p, ne vem, če sva se prav razumeli. V Mb je na Koroški cesti nekaj takega kot Alpina outlet ali po domače diskont user posted image  Včasih tam dobiš kaj, kar v redni prodajalni še ni. Sem ravno gledala na Alpinino e-trgovino, pa piše, da jih trenutno ni. Tako da ni mus, da jih že imajo v redni trgovini. Jaz sem dala za njih veselih 60 EUR, bil pa je edini par v moji številki. Sem imela enkrat en velik krompir.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.10.2007 14:35:40   
Strawberrie Cherrie
Sori Rebeca, ampak imamo mi ravno tako trgovine s čeljvi, kot pa drugje po sloveniji. Ok, tehle cheap variant alias Jello itd res nimamo, ampak imamo Alpino,Mass, Peko,  in kar nekaj privat trgovinic s čevlji. Recimo v centru slovenj gradca imaš 5trgovin s čevlji. Na Ravnah na Koroškem jih imaš naslednjih 5.  Za moje pojme je čisto OK. In v večinoma trgovinic lahko naročiš čevlje iz katerekoli druge podružnice v Sloveniji.

In ne rabiš bit tolk žaljiva, veš. Imamo vsaj deželico pa normaln zrak, kot pa da živim sred asvalta.

Bajdovej, lahko pod Koroško šteješ še vso avstrijsko Koroško, katera nam je zelo blizu in mislim, da je Celovec dovolj založen za moje skormne pojme.

< Sporočilo je popravil london_paris -- 17.10.2007 14:36:40 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.10.2007 14:37:19   
Strawberrie Cherrie
Lenny, ojej. Potem res zgleda ne bom imela do petka tehle čevljev. Bom pa pobrskala za telefonsko in jih sama poklicala. Za 60€ grem po tele čeveljce v Mb. Drugače je v prosti prodaji cena tehle čevlje 94€.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.10.2007 15:10:42   
Anonimen
Miša99, a klasične stileto čeveljce si nabavla? hudooo. a maš kako slikco z e-baya? joj, mi smo glih avto kupli in mam moratorij na čevlje. a veš kako mene to boli? user posted image

pa mam ene 2 para ogledana. ene v Office shoes London, druge od Fruit-a. sam trenutno sem suha user posted image  se tolažim, da me bodo čakali, če so mi usojeni.

PS: drugače pa so stiletoti še najbolj udobni za v posteljo user posted image

No saj sem vedela, da se boš user posted image user posted image user posted image , jap... ti rečem so tolk udobni user posted image user posted image user posted image , da bodo morda še kje za stat, če bo kje v bližini kakšna miza user posted image user posted image user posted image . Ne, ne..zgledajo udobni...mah bi prilepla gor, pa prvič ne znam (podučite me, preko katere strani se da tole gor spravt), drugič se pa bojim, da me boste  na kakšno "vročo prepovedano"  stran uturile user posted image user posted image user posted image ... Bom petke skrila z dolgimi hlačami, špica naj pa kar ven gleda, je takšna, da lohk koga mim'grede "pofentam"... Ja Lopatec mi je obljubil, da mi naredi še pas in torbico, moram bit do 7. decembra fit in ulit..user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
17.10.2007 15:36:56   
Magi*
kam jih boš obula??? sem firbec, a ne? user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
18.10.2007 20:27:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.