|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moda 2007/2008
16.10.2007 12:22:27   
čarovnica
A mi lahko katera da kakšne slikce kaj je letošnjo zimo moderno?
Od škornjev do plaščev, vsega. Pojma nimam kaj se nosiuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moda 2007/2008
16.10.2007 12:33:30   
Lenny
user posted image

Take škornje. Od danes user posted image

(odgovor članu čarovnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2007 12:35:31   
Magi*
važička user posted image

lepi so user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2007 12:40:37   
Taula
user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2007 12:42:57   
Magi*
Taula, ti pa kar sanjaj modre sanje user posted image  še malo pa boš med nami iz podvrste "barbapapa user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2007 12:46:01   
Taula
Miss Sixty 2007/2008 jesen/zima

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2007 12:47:05   
Taula
malo pa boš med nami iz podvrste "barbapapa

Barbapapauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2007 13:20:32   
Lenny
Čaronica, nismo kaj dosti napisale, kaj user posted image
Evo, jaz sem si za letošnjo zimo nabavila črn, siv in živo rdeč oprijet puli, eno črno pleteno tuniko, ozke črne dolge hlače, karo bermude, siv brezrokavnik, zgornje škornje in rjavo jakno. Ostalo bom kombinirala iz omare. Veliko se nosi eno čez drugo, brezrokavniki, jope in tunike so vsepovsod. Barve pa večinoma siva in črna v kombinaciji z rdečo, roza, vijolično. Kar uporabna moda, vsaj kar se mene tiče.
Pa veselo nakupovanje!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2007 13:28:23   
Magi*
user posted image

kratko in jedrnato. jaooooooo, kako me že drži nakupovanje. sam še mal, pa bom tudi sama vsa sexi v ozkih cunjicah in visokih petah. I wish user posted image

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.10.2007 14:10:26   
Lenny
Magi, saj bo hitro user posted image  Jaz sem si med drugo nosečnostjo kar za vnaprej kupovala. Malo iz optimizma, da mi bo takoj prav, malo pa za motivacijo, da sem hitro tistih par sto trebušnjakov odpikala, da so mi bile cunjice spet prav user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.10.2007 14:24:36   
pika30
Lenny kje si nabavla te lepe škornje.user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.10.2007 14:34:23   
Lenny
Alpina.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.10.2007 15:04:24   
helloKitty
Gležnarji - sam men nekak ne potegnejo user posted image pa se ful trudm user posted image

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.10.2007 23:31:03   
* Mateja *
In so oprijete korenčkaste hlače, tunike, razno razne majček in topi, gležnarji al pa visoki škornji, balerinke, velike borše, nakit in še enkrat nakit, brezrokavnniki, eno čez drugo.
Jaz bi kar skoz neki kupovala, pol mi pa v omari visi, ker za na fax rabim en tok, za doma pa sem itak v trenirki. Ful mi vleče za nakupovanje- enkrat hlače, drugič maja, pol trije pari čevljev, pa uhani, verižica, pa spet hlače, pa jakna,.... Jaz imam za vsak letni čas nono garderobo. Staro pa na karitas nosim in so eni pol ful lepo uštimani na moj račin. Vsaj dobro delo nardim.

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.10.2007 8:48:11   
riders
IZVIRNO SPOROČILO: čarovnica

Pojma nimam kaj se nosiuser posted image

Greš mal po trgovinah in nabiraš, kar ti je všeč. Ne moreš zgrešit, bo vse moderno user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 15
17.10.2007 9:55:22   
Lenny
Greš mal po trgovinah in nabiraš, kar ti je všeč. Ne moreš zgrešit, bo vse moderno .

user posted image  user posted image  Vmes pa še poštudiraš, če ni kaj kje zadaj v omari, ker se mi zdi, da se določene zadeve precej hitro ponavljajo. Pri čevljih sploh. Pete so v modi vse, špici in nešpici tudi.
Uporabi naš preverjen babji recept za shopping. Vzameš tri do štiri ženske, po potrebi en avto, kakšnih 5 ur časa in veliko humorja, iskrenosti in dobre volje. Obuješ udobne čevlje in juriš v trgovine. Vsaka poskusi vse mogoče, ostale ocenijo, navijajo, skritizirajo. Luštno, cenovno ugodno, stimulira tudi kak bolj drzen nakup. Obvezno zaključiti s pijačko in obljubo, da se srečanje ponovi za naslednjo sezono. user posted image  user posted image

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.10.2007 13:26:14   
čarovnica
Hvala vam za odgovore.
Boh pomagi, ampak hlače na korenček..ne moremuser posted image a so lahko kakšne druge?
Pa gležnarjiuser posted image

Nabrani škornji z visoko malce debelejšo peto pa bi šli kajne?user posted image

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.10.2007 13:27:10   
čarovnica
Kaj pa jakne, bunde, plašči? Malce slikic prosim.
Hvala!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
17.10.2007 13:36:47   
Anonimen
ne se sekirat...se še brzdam in tolažim, da še malo počakam, morda bom pa že jutri vsa suha in seksi user posted image user posted image user posted image ...v denarnici prav gotovo...danes sem končno dobila stiletke, ki sem jih nabavla na ebayu... jih danes že cel dopoldan treniram po stanovanju...pa mi sodelavka pravi, da sem takšna kot kakšna filmska diva, k v štiklih po stanovanju hodijo...no sam jaz imam zraven oblečeno trenirko user posted image user posted image user posted image  - tko, da morda v Polje na kakšen PHP bi me pa še vzel... Baje se vračajo spet dolge konice - tole mi je mojster Lopatec povedal, ampak on itak ene tri leta vnaprej..ampak sem se ravnala po njegovih navodilih...sam čevlje pa nisem pri njem kupila, ker bi bile ene 4x dražje..

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
17.10.2007 13:53:27   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

user posted image

Take škornje. Od danes user posted image

Mene pa zanima, kje si ti kupila tele škornje od Alpine? Ker grem danes v Alpino, pa rečem prodajalki, kdaj dobijo škornje: pa mi reče da jutri. No in potem gledava katalog in so mi tile ful v oči padli. Pa gre preverjat zalogo, pa mi reče da tehle škornjev še en lep čas ne bo v prodaji, ker proizvodnja še ni  stekla. In potem mi je stvar preverjala po drugih trgovinah, pa jih tudi nimajo.
Me pa zanima, kje si jih kupila - ker se lahko ženska zmeni za premik, če so ŽE V PRODAJI? Ali me je nat*** kolker sem dolga in široka.user posted image
Ma hočem točno te škornje, ker imajo tako lepo nastavljeno peto. Sem danes obletala 3/4 trgovin po Koroškem, pa ali so drage kot šmorn (150€ - tele so pa 94€), ali pa imajo neko čudno peto, ki ni za nikamor!

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.10.2007 13:55:53   
riders
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

Uporabi naš preverjen babji recept za shopping. Vzameš tri do štiri ženske, po potrebi en avto, kakšnih 5 ur časa in veliko humorja, iskrenosti in dobre volje. Obuješ udobne čevlje in juriš v trgovine. Vsaka poskusi vse mogoče, ostale ocenijo, navijajo, skritizirajo. Luštno, cenovno ugodno, stimulira tudi kak bolj drzen nakup. Obvezno zaključiti s pijačko in obljubo, da se srečanje ponovi za naslednjo sezono. user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.10.2007 13:58:27   
Magi*
Miša99, a klasične stileto čeveljce si nabavla? hudooo. a maš kako slikco z e-baya? joj, mi smo glih avto kupli in mam moratorij na čevlje. a veš kako mene to boli? user posted image

pa mam ene 2 para ogledana. ene v Office shoes London, druge od Fruit-a. sam trenutno sem suha user posted image  se tolažim, da me bodo čakali, če so mi usojeni.

PS: drugače pa so stiletoti še najbolj udobni za v posteljo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.10.2007 14:00:15   
Lenny
Alpina na Koroški cesti v Maribor.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.10.2007 14:04:20   
Strawberrie Cherrie
Hvala, Lenny, grem popoldne kar nazaj. babauser posted image

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 14:16:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.