Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 18:53:02
|
|
|
|
jankobananko
|
Punce, tudi meni je grozno hudo, pa nisem bila največja obočevalka...Bila sem edino na koncertu v Križankah letos poleti, in bil je odličen! Še sama težko verjamem, kako me je stvar prizadela...Kar malo težko včasih zadržujem solze, pa ne gre mi iz glave že ves ta čas. Res upam, da je spal...
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 19:00:06
|
|
|
|
helloKitty
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 a se morda katera spomni, da je ena vedeževalka, ne vem več katera, ker je bilo to na začetku leta rekla, da bo umrla ena slavna oseba v svetu zabave, za katero bodo jokali vsi in bo to šok za vse...jaz sem si to dobro zapomnila, sem si rekla, me prav zanima kdo bi to bil, A ni bla tista Karin
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 19:01:38
|
|
|
|
barakuda
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 a se morda katera spomni, da je ena vedeževalka, ne vem več katera, ker je bilo to na začetku leta rekla, da bo umrla ena slavna oseba v svetu zabave, za katero bodo jokali vsi in bo to šok za vse...jaz sem si to dobro zapomnila, sem si rekla, me prav zanima kdo bi to bil, a veš da tole je pa meni tudi nekaj znano, sem brala enkrat napovedi, pa pojma nimam kje...
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 19:02:24
|
|
|
|
tinčica
|
A ni bla tista Karin mislim da res
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 19:47:28
|
|
|
|
Šaki
|
zdaj poje z angeli...
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 19:53:15
|
|
|
|
Šaki
|
a kera ve al je tale komad MOJA samo v slovenščini posneta??
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 19:54:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl a kera ve al je tale komad MOJA samo v slovenščini posneta?? naj bi bila samo v slovenščini. kakor je meni znano...
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 19:55:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, posneta je v makedonskem in srpskem jeziku.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 19:55:51
|
|
|
|
Šaki
|
thx.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 19:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se tudi zdi, da je bila Karin, joj pa tolikokrat kaj sfali, tole ji je pa nekako ratalo
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 19:58:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se tudi zdi, da je bila Karin, joj pa tolikokrat kaj sfali, tole ji je pa nekako ratalo Ah, to pa res nič ne pomeni. Ne moreš niti falit, če rečeš da bo en zvezdnik umrl v tem in tem letu...
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 20:04:45
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Ne, posneta je v makedonskem in srpskem jeziku. mislim, da je v hrvaškem
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 20:06:15
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: nivess Ne, posneta je v makedonskem in srpskem jeziku. mislim, da je v hrvaškem in kje bi to lahko vidla..?
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 20:07:05
|
|
|
|
Zamima
|
naslov je dal si sretnija probaj kako e-mule
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 20:08:33
|
|
|
|
Zamima
|
ali mi pošlji kontakt na ZS pa ti jo pošljem
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 20:11:22
|
|
|
|
Zamima
|
jap je v hrvaščini: avtorja: Miro Buljan in Antonija Šola
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 20:13:58
|
|
|
|
Zamima
|
01. Toše Proeski - Pola duše, pola srca 02. Toše Proeski - Ubijaš me usnama 03. Toše Proeski - Bože, brani je od zla 04. Toše Proeski - Mjesečina 05. Toše Proeski - Igra bez granica 06. Toše Proeski - Da l' si sretnija? 07. Toše Proeski - Najlepše moje 08. Toše Proeski - Srečo ne krivi me 09. Toše Proeski - Joč i danas zamiriše trešnja 10. Toše Proeski - Volim osmeh tvoj (feat. Antonija Sola) 11. Toše Proeski - Vezi me za sebe 12. Toše Proeski - Ostala si uvijek ista 13. Toše Proeski - Srce nije kamen 14. Toše Proeski - Nesanica 15. Toše Proeski - Nesanica (remix) 16. Toše Proeski - Pola duše, pola srca (remix) to so pesmi iz zadnjega albuma
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 20:14:07
|
|
|
|
Šaki
|
sm že dobila
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 20:15:28
|
|
|
|
sneška_
|
Zamima bi te prosila če ti se da,da mi pošalješ to pesmo Moja
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 20:39:34
|
|
|
|
saraja
|
Tudi jaz ne morem dojeti!!! Prej nisem bila nikoli oboževalka Tošeja, no, ko je bla kje pesem jo z veseljem poslušala...a zdaj sem pač nekako poglobila v to. Saj niti sama ne vem kaj mi je, skratka ne spoznam se, zelo me je prizadela Tošejeva smrt. Mogoče sem se malo zamislila nad vsem tem, kako minljivo je to naše kratko življenje, da danes smo, mogoče jutri nas ni več. Toše je imel tri dni pred mano rojstni dan, vem da ko bo januar in moj rd se bom spet težko tolažila z njegovo izgubo. Zelo me je prizadelo, pa kar solze same od mene tečejo, pa skoz pesmi poslušam, žalostno je! Marina - ti pa kar povej, če je kaj za naša ušesa! Babike, Toše je zdaj med angeli, on nas zdaj čuva!
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 20:40:58
|
|
|
|
Šaki
|
Zamima: hvala ti!
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 20:56:09
|
|
|
|
Zamima
|
ja, besede se pa tako hitro obrnejo, da ne moreš verjet,....povem samo en blesav primer, ki me je ful pogrel: Sosed je padel s slive ( z drevesa) , mi je pa en drug sosed rekel, da so kao pekli zunaj in se je zgrudil, da mu je postalo slabo , velika razlika, ne? Pa ta sosed ni nobena znana osebnost pa nič takega, kaj se je potem šele o Toši ven spravilo Pa marsikaj se verjetno še bo. Pa da se vrnemo k Toši (še en trač), sicer že star samo vseeno: http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3062376&show_media=16068509 svašta
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 21:00:27
|
|
|
|
Zamima
|
punce nekaj me zanima: Se da kje pri nas kupit kak DVD s kakim njegovim koncertom? Kakim novejšim po možnosti? Ali pa je kje kak torrent na netu?
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?