Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 13:21:28
|
|
|
|
saraja
|
Bil bi izvrstni atek Res ga je škoda!
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 13:33:31
|
|
|
|
hrabra miška
|
jaz tudi mislim,da bi bil odličen ati
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 14:18:21
|
|
|
|
katarina2004
|
Men je tok hudo.... Res bi bil najboljši atek!
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 14:23:16
|
|
|
|
Blacky30
|
Tak, zdaj pa se mi smili še voznik. Ojej! Sem morda bila res malo pregroba zadnjič do njega, samo sem bila ful jezna, zakaj je moral tak divjati. Ta človek res ne bo nikoli več imel pravega življenja. Kljub vsemu, eva1, pa si me vseeno pregrdo napadla. Jaz imam kljub tvojim "izkušnjam" pravico do svojega mnenja. Žalostno je, da se še na taki temi najdejo ljudje, ki napadajo drugega, namesto da bi se združili v stiski in žalovanju. Le kam smo prišli? Najbolj me mori zdaj to, da je Toše morda bil buden in da ni spal. Eh, saj je vseeno.... bluzim pač. Nočne more imam od tega, nonstop mi gre na jok, groza. Toše, nikoli te ne bom pozabila.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 14:27:57
|
|
|
|
Zamima
|
v Glorii piše ogromno o vsemu skupaj , ko sem malecka zbudi bom skenirala pa prilepila, če katero zanima.
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 14:34:17
|
|
|
|
ery
|
Ne morem gledat njegovega albuma... ker še vedno ne dojamem, da ga kar ni..... ga ni... kako ga ni več??!!
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 14:36:00
|
|
|
|
katarina2004
|
No super! Ravno danes sem jo nameravala kupit samo zaradi T. Bom pa zato Story. Ravno sem na HTV teletekstu zasledila razpravo o tem, da se airbagi niso sprožili. Baje jih ima Toureg kar 8,9....če bi se mogoče ne bi prišlo do te tragedije. Kar se pa tiče šoferja se mi smili...le kako mu more bit..ta občutek...bad
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 14:38:48
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Zamima, mene zanima, tko da prosim, prilepi! Poleg popravka naslova teme, bi se lahko tema prestavila na forum v objemu žalosti.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 14:43:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Zamima, mene zanima, tko da prosim, prilepi! Poleg popravka naslova teme, bi se lahko tema prestavila na forum v objemu žalosti. Ja, kak se nisem tega že prej spomnila. Pametno.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 15:51:55
|
|
|
|
Zamima
|
a stran shrani.si sploh dela? poskušam zdaj naložit te skene pa sploh ne gre , piše že ne vem kak dolgo prosimo počakajte
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 15:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, že nekaj dni ne dela.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 16:00:12
|
|
|
|
Zamima
|
saj bo, samo ful časa rabi
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 16:04:02
|
|
|
|
Zamima
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 16:05:02
|
|
|
|
Zamima
|
mislim, a lahko še malo bolj šteka
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 16:10:06
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Poleg popravka naslova teme, bi se lahko tema prestavila na forum v objemu žalosti. Ja, se strinjam.
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 16:19:34
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Jaz še kar ne morem verjeti da ga ni več. Evo,ravnokar je spet njegova pesem po radiu:Moja. Dragi Toše, v tvojih pesmih sem se res našla,za vedno boš v mojem srcu.Počivaj v miru angelček.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 16:40:41
|
|
|
|
Zamima
|
zdaj pa mislim, da bi moglo delat
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 17:07:30
|
|
|
|
sayuri
|
Ne poznam nobenega njegovega komada. Nekje mi doni le tisti, ki ga je zapel z Anjo Rupel. Je bil pa izjemno simpatičen in lep moški. Naj počiva v miru.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 17:18:22
|
|
|
|
barakuda
|
Vsake toliko mi postane tako hudo in se moram zjokat Poslušam njegovo glasbo in mi je ful hudo. Sploh ne morem nehat mislit nanjga in nočem verjeti, da se je to res zgodilo. tako ga je škoda......
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 18:41:11
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz imam nočne more že vse od njegove smrti, pa sanjam, da je umrl, pa da sem sanjala da je umrl, pa se zbudim pa si rečem, joj kaj sem sanjala, saj ni umrl, potem se spet spomnim, joj pa saj je, čisto sem zmešana, potem se mi pa v glavi vrtijo podobe njegovih staršev, mame in očeta, kako sta jokala pa njegov pogreb, ki sem ga gledala....čisto se mi meša, že dolgo me ni nekaj tako zadelo a se morda katera spomni, da je ena vedeževalka, ne vem več katera, ker je bilo to na začetku leta rekla, da bo umrla ena slavna oseba v svetu zabave, za katero bodo jokali vsi in bo to šok za vse...jaz sem si to dobro zapomnila, sem si rekla, me prav zanima kdo bi to bil, no saj ne dam nič kaj na vedeževalke ampak...Tošeta ni več
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 19.10.2007 18:48:20
|
|
|
|
tinčica
|
ja ampak res tega se tud jaz spomnim pa ne vem kje sem že to brala
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?