eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Kaj te jaz vem, če bi bila tako dobra do njega. Kot poklicni voznik se je moral zavedati, kako pomembno osebo vozi, kakšne posledice bo imelo to, če se Tošeju kaj zgodi, poleg tega bi lahko komot ustavil in zadremal, če je videl, da ne gre. Midva sva se tudi vedno ustavila na poti na morje, če je mojega začelo metat in to se je vedno zgodilo med 6. in 7. uro, ko začne sonce vzhajat. Zakaj ni bil tako odgovoren? Saj je bila to vendar njegova služba. Če je vedel, da gre zvečer na dolgo pot, bi lahko čez dan spal. Ne vem, naredil je veliko napako. Res je, da je ne more več popravit, a na to bi moral misliti prej in se to niti ne bi zgodilo. Svet je izgubil veliko zvezdo, angela, ki nam je bil po malomarnosti prehitro odvzet s tega sveta. Zakaj????? Blacky30-ti nimaš pojma o čem govoriš...veš, par let nazaj, ko sem šla iz službe iz tretje nočne in sem na na obvozniciv LJ zaspala za volanom...ko sem pogledala gor, sem se vidla 2 cm pred tovornjakom,čist refleksno sem odvila na prehitovalni pas(hvala bogu je bil prazen), se zadela v ograjo, kjer mi je avto obrnilo, tako da sem se po obvoznici peljala rikverc in me na koncu odbilo na brižino-hvala bogu mi ni bilo nič...ampak šele sedaj ko sem vidla kaj se lahko naredi, vidim da imam veliko srečo, da sploh še pišem tukaj gor! pa sem imela en star avto, brez air-bagov....in niti podrazno ne moreš podnevi spat, nisi zaspan in ne moreš spat...tudi iz nočne ko grem spim max 5 ur...ponavadi še manj,...in to par dni zapored...in ti predno te zmanka sploh ne čutiš zaspanosti..pač si zmatran kot 1000X poprej, in si niti predstavljaš ne, da boš zaspal...tako da če še nisi imela te izkušnje ne seri klamf,ker pojma nimaš!
|