Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 20:54:36
|
|
|
|
barakuda
|
ful lepa pesem Kar ne morem preklopit iz makedonske tv, kar ne morem verjeti, da je to res...
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 20:59:58
|
|
|
|
smrka
|
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 21:03:26
|
|
|
|
Ajvy
|
Jst še vedno ne morem verjeti, da je res....bogi njegovi starši.....
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 21:07:57
|
|
|
|
tincy82
|
Jst še vedno ne morem verjeti, da je res....bogi njegovi starši..... _____________________________ Once I Had A Dream And This Is It ...in punca... si sploh ne morem in nočem predtavljat kaj doživlja!!!
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 21:18:57
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincy82 Jst še vedno ne morem verjeti, da je res....bogi njegovi starši..... _____________________________ Once I Had A Dream And This Is It ...in punca... si sploh ne morem in nočem predtavljat kaj doživlja!!! na žalost točno vem kaj Njegova smrt mi je spet odprla rane
< Sporočilo je popravil Zamima -- 17.10.2007 21:19:03 >
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 21:24:05
|
|
|
|
podnajemnica7
|
Upam da njegovo dekle pazijo, da si ne bo kaj hudega storila.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 21:26:36
|
|
|
|
dulcinea
|
Ne vem, če je že blo tle gor. Tukaj lahko prižgete virtualno svečko tošeju. R.I.P.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 21:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincy82 Jst še vedno ne morem verjeti, da je res....bogi njegovi starši..... _____________________________ Once I Had A Dream And This Is It ...in punca... si sploh ne morem in nočem predtavljat kaj doživlja!!! Tukaj je Budimirova pa ceca
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 21:36:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa tijana dapčević
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 21:37:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Nivess, imam vprašanje. Zakaj so pa trugo odprli, preden je šel v zemljo? fotografija 5/17
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 21:39:55
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly Nivess, imam vprašanje. Zakaj so pa trugo odprli, preden je šel v zemljo? fotografija 5/17 kje se da te slike videt?
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 21:40:30
|
|
|
|
Šaki
|
ne vem no..pomoje so se straši poslovili od njega če sm prav vidla na videu...al me pa popravte...
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 21:42:21
|
|
|
|
Anonimen
|
tukaj so slike malo nižje od povezav na video.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 21:58:42
|
|
|
|
hrabra miška
|
Še kar si prepevam njegove pesmi,pa ko hočem se katero drugo spomnit,pa mi pride njegova na misel.
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 17.10.2007 22:02:21
|
|
|
|
Pia73
|
Grozno ampak tako je življenje,..... Žal se to dogaja vsakodnevno,.... umirajo starši majhnih otrok,... to je po mojem še huje,.... Sočustvujem z vsem njegovimi in jim želim moči,da prebrodijo to izgubo.
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 17.10.2007 22:21:14
|
|
|
|
Zamima
|
sploh ni važno kdo umre, ampak nam je prekleto hudo, ko izgubimo nekoga, ki nam je blizu (svojci) ali pa nekoga, ki ga imamo radi na drug način ( npr. Toše v tem primeru) po moje ni tistega: to je še huje , vedno je hudo, že sama smrt po sebi je tako huda, da je včasih ni mogoče razumeti, sploh če pride iznenada
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 17.10.2007 22:24:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima sploh ni važno kdo umre, ampak nam je prekleto hudo, ko izgubimo nekoga, ki nam je blizu (svojci) ali pa nekoga, ki ga imamo radi na drug način ( npr. Toše v tem primeru) po moje ni tistega: to je še huje , vedno je hudo, že sama smrt po sebi je tako huda, da je včasih ni mogoče razumeti, sploh če pride iznenada Res je. Razumem te besede , saj sem izgubila kolega, ki je bil isti letnik kot Toše, sam da je blo to 2 leti nazaj. 3 bo drugo leto.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 22:26:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincy82 Jst še vedno ne morem verjeti, da je res....bogi njegovi starši..... _____________________________ Once I Had A Dream And This Is It ...in punca... si sploh ne morem in nočem predtavljat kaj doživlja!!! In kako se mora počutit šofer?!
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 22:28:56
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: tincy82 Jst še vedno ne morem verjeti, da je res....bogi njegovi starši..... _____________________________ Once I Had A Dream And This Is It ...in punca... si sploh ne morem in nočem predtavljat kaj doživlja!!! In kako se mora počutit šofer?! Kakorkoli že, meni se ta človek smili. Vsi smo na cesti in včasih je majhna neprevidnost usodna. Zato ga ne obsojam. Že tako je zaznamovan za celo življenje in nosi strašno veliko breme.
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 22:31:01
|
|
|
|
kofetek2010
|
arielca - še zdaleč, da bi ga obsojala
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 22:31:47
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 arielca - še zdaleč, da bi ga obsojala Saj vem, da ga ne .
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 22:32:14
|
|
|
|
hrabra miška
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: tincy82 Jst še vedno ne morem verjeti, da je res....bogi njegovi starši..... _____________________________ Once I Had A Dream And This Is It ...in punca... si sploh ne morem in nočem predtavljat kaj doživlja!!! In kako se mora počutit šofer?! Kakorkoli že, meni se ta človek smili. Vsi smo na cesti in včasih je majhna neprevidnost usodna. Zato ga ne obsojam. Že tako je zaznamovan za celo življenje in nosi strašno veliko breme. Jaz ga tudi ne obsojam,kvečjemu se mi smili. V vseh medijih je njegovo polno ime. In kaj bo imel on od življenja To mu bo pa ostalo itak da za celo življenje. Bogi je.
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 23:07:15
|
|
|
|
Blacky30
|
Kaj te jaz vem, če bi bila tako dobra do njega. Kot poklicni voznik se je moral zavedati, kako pomembno osebo vozi, kakšne posledice bo imelo to, če se Tošeju kaj zgodi, poleg tega bi lahko komot ustavil in zadremal, če je videl, da ne gre. Midva sva se tudi vedno ustavila na poti na morje, če je mojega začelo metat in to se je vedno zgodilo med 6. in 7. uro, ko začne sonce vzhajat. Zakaj ni bil tako odgovoren? Saj je bila to vendar njegova služba. Če je vedel, da gre zvečer na dolgo pot, bi lahko čez dan spal. Ne vem, naredil je veliko napako. Res je, da je ne more več popravit, a na to bi moral misliti prej in se to niti ne bi zgodilo. Svet je izgubil veliko zvezdo, angela, ki nam je bil po malomarnosti prehitro odvzet s tega sveta. Zakaj?????
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?