Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:27:00
|
|
|
|
gumbek
|
A GLEDAŠ PREK SIOLA JEST NE NAJDEM
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:27:02
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Ne dela stran kaj dogaja??
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:27:53
|
|
|
|
gumbek
|
SEM NAŠLA PA ŠE KR NE DOJAMEM
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:27:56
|
|
|
|
hrabra miška
|
Sem gledala na TV Pink,o njemu dokomentarec Nihče nima slabe besede o njem,res je bil VELIK človek Škoda ga je,pa naj kdo reče nasprotno. Začela sem dvomiti o obstoju Boga,ker če bi bil nekje,potem ga nebi vzel k sebi ,pa tako lepo kot je preurejal cerkev,in dejal,da slavo lahko izgubiš,vere nikoli.
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:28:42
|
|
|
|
gumbek
|
A bo jutr tud prenos
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:30:33
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Jest pa ne morm
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:32:42
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška Sem gledala na TV Pink,o njemu dokomentarec Nihče nima slabe besede o njem,res je bil VELIK človek Škoda ga je,pa naj kdo reče nasprotno. Začela sem dvomiti o obstoju Boga,ker če bi bil nekje,potem ga nebi vzel k sebi ,pa tako lepo kot je preurejal cerkev,in dejal,da slavo lahko izgubiš,vere nikoli. Najhujše pa je da je ta voznik prvič vozil njega ,ker ponavadi je vedno sam potoval z njegovo menežerko.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:36:16
|
|
|
|
hrabra miška
|
Saj jaz sem že tud čisto zabuhla od . Grem počasi spat,ker me oči bolijo od
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:36:42
|
|
|
|
hrabra miška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška Sem gledala na TV Pink,o njemu dokomentarec Nihče nima slabe besede o njem,res je bil VELIK človek Škoda ga je,pa naj kdo reče nasprotno. Začela sem dvomiti o obstoju Boga,ker če bi bil nekje,potem ga nebi vzel k sebi ,pa tako lepo kot je preurejal cerkev,in dejal,da slavo lahko izgubiš,vere nikoli. Najhujše pa je da je ta voznik prvič vozil njega ,ker ponavadi je vedno sam potoval z njegovo menežerko. A res al kaj???
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:38:22
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Ja je blo rečeno na rtl hr .Mogoče bi bil še živ če bi vozil sam.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:38:26
|
|
|
|
gumbek
|
Sej bi samo še bolj jokala če bi gledala koliko je imel zelo mladih on koliko je storil za te male oboževalce
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:39:04
|
|
|
|
hrabra miška
|
Če pogledamo realno, vozil ga je šofer,ki je pač kriv za negovo sm ..! Sodili mu bojo po vsej verjetnosti za povzročitev prometne nesreče z izzidom smrti iz malomarnosti. A bi šel kdo to zanalašč naredit . Men se pa po eni strani tud šofer smili,ker nebo imel nobenega življenja,saj se skoz v medijih pojavlja njegovo polno ime.
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:40:47
|
|
|
|
gumbek
|
Kakor koli že obudi ga ne bo nihče...
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:41:52
|
|
|
|
hrabra miška
|
IZVIRNO SPOROČILO: gumbek Kakor koli že obudi ga ne bo nihče... Točno tako,lahko pa ga nosimo v
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:46:58
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška IZVIRNO SPOROČILO: gumbek Kakor koli že obudi ga ne bo nihče... Točno tako,lahko pa ga nosimo v Se strinjam in še upam da zadnjič .TOŠE JE BIL VELIK ČLOVEK VELIKEGA SRCA IN NAJ POČIVA V MIRU.Mi pa se ga bomo spomijali ob poslušanju njegovih čudovitih pesmi pa naj bodo v katerem koli jeziku.Naj te angelčki čuvajo
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:47:26
|
|
|
|
gumbek
|
a bo prenos pogreba
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 6:38:56
|
|
|
|
KBM
|
Ja bo prenos pogreba.Evo vam en link od ta zadnjega intervjuja ki ga je Toše dal 15.10.2007 pred potjo v Zagreb
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 7:40:23
|
|
|
|
Saša27
|
Jaz še sedaj ne morem verjeti, da ga ni,
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 8:08:43
|
|
|
|
ery
|
Oh, jaz tudi ne morem verjeti, da ga ni več... Včeraj sem jokala...on se mi je pa res priljubil ..on in njegove pesmi... Ker nisem vse brala.. ali ima katera njegovo pesem v mp3 verziji oz.da jo daš lahk na mobi?
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 8:21:17
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ery Oh, jaz tudi ne morem verjeti, da ga ni več... Včeraj sem jokala...on se mi je pa res priljubil ..on in njegove pesmi... Ker nisem vse brala.. ali ima katera njegovo pesem v mp3 verziji oz.da jo daš lahk na mobi? kero pesem bi rada povej mail mogoče jo mam
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 8:23:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem gledala včeraj , ko so pripeljali njegove ostanke v trugi. Danes bo pa pogreb v živo. Ej kak mi je tega fanta resnično žal, resnično je bil angelček.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 8:26:43
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly Sem gledala včeraj , ko so pripeljali njegove ostanke v trugi. Danes bo pa pogreb v živo. Ej kak mi je tega fanta resnično žal, resnično je bil angelček. Taly kje si gledala dej povej program jest sem celo tv obrnila pa nič na netu mi pa tud nč ni najdlo
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 8:34:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj imaš? Kabelsko? Imaš internet prek siola, t2? Jaz mam prek t2, pa dam na 1, potem pa sam eno nazaj, pa mam MKTV.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 17.10.2007 8:37:45
|
|
|
|
Fiona23
|
Oboževala sem ga, obožujem ga in oboževala ga bom!!! Toše je bil in za zmerej bo EDEN in EDINI!!!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?