Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 16.10.2007 22:17:04
|
|
|
|
Zamima
|
sem našla še hrvaško verzijo pesmi Moja
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 16.10.2007 22:17:58
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KBM Jaz sem dobila komad Moja, Nea _teja, če ga želiš mi pošlji mail sem ti poslala
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 16.10.2007 22:19:17
|
|
|
|
Zamima
|
mene pa ignorirata sem vama obema zs-je poslala
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 16.10.2007 22:20:52
|
|
|
|
paris
|
Kogar imajo bogovi radi, ta umre mlad... Zbogom mladenič........
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 16.10.2007 22:22:55
|
|
|
|
KBM
|
sem ti poslala Dobiš
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 16.10.2007 22:23:44
|
|
|
|
KBM
|
mene pa ignorirata sem vama obema zs-je poslala Jaz sem jo že dobila od kolegice, tko da hvala ti vseeno
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 16.10.2007 22:25:24
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima mene pa ignorirata sem vama obema zs-je poslala ne ne sam sem čisto not padla ko poslušam komade in niti nisem opazila zs
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 16.10.2007 22:27:26
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima sem našla še hrvaško verzijo pesmi Moja daj prilepi jo
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 16.10.2007 22:32:25
|
|
|
|
hrabra miška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ IZVIRNO SPOROČILO: Zamima sem našla še hrvaško verzijo pesmi Moja daj prilepi jo Ja,prilepi link
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 16.10.2007 22:33:11
|
|
|
|
hrabra miška
|
Danes sem si takoj naredila Cd-z samo njegovimi hiti in se že cel dan vrti. In po moje se bo še ko bom šla spat.
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 16.10.2007 22:37:29
|
|
|
|
Nea_teja_
|
mislim da je naslov DA L SI SRETNIJA jo mam sam nemorm prlept
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 16.10.2007 22:37:31
|
|
|
|
Zamima
|
nimam linka - če katera hoče pesem naj pošlje svoj mail na ZS, mam mp3
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 16.10.2007 22:57:01
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška Danes sem si takoj naredila Cd-z samo njegovimi hiti in se že cel dan vrti. In po moje se bo še ko bom šla spat. tudi jaz, čeprav sem si ga zdaj že kar par mesecev vsak dan vrtela, no vsaj kako njegovo, če ne kar cel CD. Pa v avtu ga tud mam
|
|
RE: Umrl je TOSE PROESKI 16.10.2007 22:57:24
|
|
|
|
saraja
|
Tudi meni je hudo . Jaz sem šele popoldan izvedela. Joooj, bil je toliko star kot jaz, 3 dni prej je imel RD RIP
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:00:43
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: zungi sanjala sem da je nenadoma umrl prav Toše in da je bil cel dan v znamenju žalovanja.Samo o tem se je govorilo in pisalo, ja in pol sem se zjutraj zbudila in si rekla, ma ti si nora, kake sanje maš. Lepo prosim če ne sanjaš kaj takega o meni Hvala
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:06:04
|
|
|
|
Nea_teja_
|
ste pozabile name no če niste dobile naslova maila vam ga napišem tle katka29@email.si za pesem MOJA
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh zdej vse jokate tu gor za človekom, ki je bil slučajno znan. Vsak dan pa ne vem koliko tisoč ljudi umre.... pa nihče ne joka za njimi. Sicer pa... moje sožalje vsem njegovim bližnjim.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:10:23
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ ste pozabile name no če niste dobile naslova maila vam ga napišem tle katka29@email.si za pesem MOJA ti pošiljam...na zs mi nisi odgovorila....
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:11:17
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Eh zdej vse jokate tu gor za človekom, ki je bil slučajno znan. Vsak dan pa ne vem koliko tisoč ljudi umre.... pa nihče ne joka za njimi. Sicer pa... moje sožalje vsem njegovim bližnjim. Ja se strinjam vsak dan jih umre veliko sam tako kot ti praviš bil slučajno znan,bil odličen pevec ,človek veliko naredil za otroke verjetno več kot večina od nas in mi je resnično žal da je moral umreti tako kmalu.Bil je naraven in ni počel dobrodelnih stvari zato ,da bi imel publiko od tega. TOPE R.I.P.
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:12:26
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Na TV Makedoniji glih kaže, ko so ga pripeljali s helihopterjem v trugi v Makedonijo.....
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:12:57
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ ste pozabile name no če niste dobile naslova maila vam ga napišem tle katka29@email.si za pesem MOJA ti pošiljam...na zs mi nisi odgovorila.... Na z.s. mi javlja neko napako mogoče nisi dobila
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:17:09
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Na TV Makedoniji glih kaže, ko so ga pripeljali s helihopterjem v trugi v Makedonijo..... dej povej točn naslov tv mogoče je na spletu,ker ga nimam na tv
|
|
|
|
RE: Umrl je TOSE PROSESKI 16.10.2007 23:18:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
MTB MKTV Sat
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?