|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kakšno ime
16.10.2007 9:22:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

kaj je pa sploh tok smešno glede tega imena? nimam poma kaj te lahko zezajo glede tega. kaj je fora, me res zanima?

Ja, jaz tudi to premišljujem. To so prav eni žleht ljudje, izgleda, ki bi se norčevali čisto iz vsakega imen,a ki bi se ga ti spomnila. Očitno zato, ker si se ga ti, ne vidim druge razlage.

Drugake pa jim reci, da boš našo albino nadnje spustila, potem bodo pa imeli user posted image .

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
16.10.2007 9:26:22   
Anonimen
Lucija je ja lušno ime....in ljudje so žleht. Meni je en celo imel "jajca" rečt da Črt rima s smrt...
Ne, ne si mislit , da sem mu ostala dolžna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
16.10.2007 10:50:52   
Alfabeta
No, priznam, da nisem brala vseh odgovorov...Moja izkušnja je pa sledeča;
Midva pri prvem nisva seznanjala okolice z izborom imen. Ker sva vedela, da se vedno najde nekdo, ki mu ime ni všeč, zato nisva niti govorila niti spraševala. Ko se je sin rodil (imela sva v igri samo 3 imena za fanta) sem ga klicala in mu rekla: "Sina imava, ..... bo. O.k.?" Mož se je strinjal in tako je ostalo. Prve reakcije pa so bile od tašče: "Kje ste pa to ime najdl?" Ampak so se vsi navadili nanj in sploh ni nič nenavadnega, ampak je bolj redko ime.
Danes nihče ne pomisli več, da mu ime ni všeč ali pa celo, da mu ne paše.

Če pa bi prej to rekla, bi ziher nekdo skušal vplivati na naju. Kot sedaj, ko sin vsem jasno in glasno pove, da se je on odločil, da bo ...... in pripominjajo da kje smo spet to najdli.

Zatorej, moj navet. Domačim in prijateljem ne ponujajte svojih izborov, ampak naj ostane to vaša odločitev. Saj je otrok vendar vaš. In če je vam všeč ime Feliks ali pa Krištof, kdo ima pravico odvračati staršev do tega?

Je pa to samo moje osebno mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.10.2007 11:01:51   
Anonimen
Jaz sem Lucija in otroci niso nikoli našli nobene rimanke na moje ime, skratka nikoli me niso zafrkavali. Ime ima lep pomen (je že Alice razložila), tudi kličejo me večinoma Lucija, edino moj včasih Lus, pa mami sem pa ke Luci. To je pa tudi vse.

In če se posmehujejo imenu, jih pošlji v tri krasne.

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
16.10.2007 13:52:56   
fusia
Meni tudi ni jasno, kaj je smešnega na imenu Lucija. (odgovorov nazaj nisem brala). Ko sem sama izbirala ime za otroka je bila Lucija tudi v širšem izboru in mi je ena prijateljica rekla, da je to kao smešno, ker je potem Lučka. No, meni se to sploh ne zdi noben problem, tudi Lučka je lepo ime.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.10.2007 13:25:29   
polma
Nisem sicer brala cele debate. ampak Lucija je krasno ime.  Na Danskem je praznik Svete Lucije (4.12.) zelo pomemben- Lucija pomeni luč, svetlobo. otroci hodijo okoli z lučkami in pojejo. Mora bit lepo...
Kar se pa tiče sorodnikov pa... naj grejo u ......!!!!!

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.10.2007 8:21:41   
mehurčica
Tudi meni je ime Lucija zelo všeč.user posted image Imam pa eno prijateljico, ki jo vsi kličejo/mo Lučka.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Kako kupite nov avto?

Z gotovino. (36%)

Na kredit. (39%)

Na lizing. (20%)

Denar mi posodijo starsi. (5%)

Število vseh glasov: 9239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!