|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z živci na koncu....
15.10.2007 22:05:13   
Anonimen
Tale Post pišem zato,ker sem na koncu z živci

Upam, da si že toliko na koncu, da boš naredila korak proti samostojnosti user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
15.10.2007 22:13:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

čao Miki.

Kaj nisem to že nekje slišala?user posted image  Aja, to jaz pravim ja.user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
15.10.2007 22:17:17   
Anonimen
Punce,hvala vam,res ste zlateuser posted image user posted image user posted image
Ma ste mi dale ene energije
že danes mu bom rekla,da grem jutri gledat stanovanje in sem se do konca odločila da naredim enkrat red v mojem življenju in grem in raje živim sama,kot s takim bebcem,res!
ni nobeden tak k...vreden moje dobrote
evo,še zdaj sem sama,ga ni še tukaj,imam pa službo zraven doma,tako,da vem točno da je tamuser posted image
konc koncev,kar naj bo tam,saj sem navajena bit samauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
16.10.2007 0:32:48   
Njuškalo
Mah s takim res nima smisla..samo živce ti žre, ti jih pa verjetno še kaj rabiš.Brezveze, izguba časa....če se boš res odločila, da greš ,ti bo seveda obljubljal vse sorte, mogoče ne takoj, ko bo videl, da je stvar resna pa sigurno.Jaz bi na tvojem mestu pomislila predvsem na otroke..sta srečna, imata lepo otroštvo?In če je odgovor ne, bi resno odšla, če bi le imela možnost, da grem.Ni pa samo v otrocih bistvo, ker če mama ni srečna, ponavadi tudi potomci niso.To je potem nek začaran krog.Upam,da ti bo čimprej uspelo izstopiti iz tega.Enkrat boš pa našla koga, ki je boljši..ali pa tudi, če si sama..imaš vsaj mir.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.10.2007 2:22:01   
m76
Praviš, da se je to začelo med nosečnostjo. Hm moški so tako čudni tiči, to najbrž že veš, mi pa tudi vemo samo tvojo plat zgodbe. Ali mogoče veš, oz. predvidevaš zakaj se je tako spremenil? Veš ljudje smo egoisti. Ne vidimo kaj se je v danem obdobju spremenilo za drugega, ampak le kaj je drugače za nas. In to vzamemo kot nekakšno krivico ki se nam godi. Mogoče je pa njega mačce zavrtelo med tvojo nosečnostjo ( kg so šli gor, hormoni delajo svoje, sex ni več nor in divji, prej njegova ženska in vražja ljubica se čezdalje bolj spreminja v nežno in skrbno mamico..itd) Marsikateri moski se takrat oddalji od partnerice, ker egoistično misli samo, kaj je on izgubil. Ta daljina pa se po rojstvu lahko poveča, ali pa spredvidi da le ni na igubi in se ponovno poveže z partnerico. Ne vem le ugibam. Zakaj sta se vajine poti začele razhajati in kdaj, veš le ti. Poskusi se pogovoriti, kaj ga žene od tebe. Mogoče se sliši čudno in grdo ampak najprej sta vidva, potem pa otroci. Mislim če par ni srečen in usklajen, tudi otroci nimajo veliko od  staršev. Če ga imaš rada.. saj pravim, poiskusi najti pot do pogovora ( ne kričanja in obtoževanja) in želim vama obilo uspeha. Ni vedno rešitev v tem, da nekoga zapustiš.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.10.2007 9:28:46   
Anonimen
Ko sem tole prebrala sem videla,da nisem edina tudi jaz ima isti problem tudi jaz sem z živci na koncu za vse sem sama....za otroka,gospodinstvo...moj samo dela,dela,dela in se ukvarja z svojim hobijem ki ga včasih ni tud po 2dni domov ker mu je dirkanje več kot jaz in otrok...Ampak nekako mu vedno vedno spregledam...ker se ne želim kregati itak sem za vse jaz kriva pravi si čudna....tako da sem rajši tiho!Za vsako stvar ga prosim za sprehod,sexs,da bi previl otroka...Vsi mi pravijo,da sem predobra...
Tako da te čisto razumem!jezna sem k user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 31
17.10.2007 11:55:37   
Anonimen
svetujem ti da pojdi jest imam enake probleme,toda ne morem oditi,ker nimam kam .ti pa imas zato mu ne pusti da se dela norca iz tebe.punca samozavest.priznam jwst je tudi nimam ,drugace bi ze zdavnaj spakirala pa sla.tako pa molcim ,vem , ampak zagotovo vem da ima ljubice ,pa kaj cem,drzim v sebi,sem ze na koncu,izhoda pa ne vidim .zato pojdi,ker popravilo na bolje se ne bo,temvec je lohk samo se slabse rad te pa pa nima,ce to pocne.pa ce najde kakrsen koli izgovor.    bodi pogumna.aja pa se to tudi jaz naletim vedno na cepce,najbrz me taki privlacijo al pa jaz njihuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
17.10.2007 12:00:59   
Anonimen
aja pa se to vem kako se pocutis in te razumem,punca resi se dokler se se lahko,zato ker je z vsakim dnem tezje.no taksno je pac moje mnenje,pa brez zamereuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
17.10.2007 12:01:05   
maruškaŠ
Sam en nasvet (sem bla tut sama na tem). Ko se boste končno rešile teh ponižujočih vez, odnosov,.... Nikar takoj v novo vezo. Najprej razčistite pri sebi, kdo ste, kaj želite, kaj potrebujete,..... - ker drugače bo tut naslednji tip kreten.

In ko boste začele razčiščevati kdo in kaj ste, kaj bi rade in kaj si zaslužite, boste z lahkoto odšle stran in takrat se bo siguro našla tudi rešitev KAM it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.10.2007 12:01:57   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Sam en nasvet (sem bla tut sama na tem). Ko se boste končno rešile teh ponižujočih vez, odnosov,.... Nikar takoj v novo vezo. Najprej razčistite pri sebi, kdo ste, kaj želite, kaj potrebujete,..... - ker drugače bo tut naslednji tip kreten.

In ko boste začele razčiščevati kdo in kaj ste, kaj bi rade in kaj si zaslužite, boste z lahkoto odšle stran in takrat se bo siguro našla tudi rešitev KAM it.

Točno tako. Se popolnoma strinjam.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.10.2007 13:15:33   
mishella21
Kar ti lahko le svetujem je, da je skrajni čas da pogledaš na sebe kot na človeka kateri v takih razmerah ne more živeti. Potegneš črto, obrneš nov list v svojem življenju in vsi tisti ki ti stojijo ob strani bodo srečni s tabo če boš le ti sama srečna.
Pa veliko uspeha.

Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Prvi zobek
Miška2006

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

do 3 meseca starosti (29%)

(71%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!