Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z živci na koncu.... 15.10.2007 22:05:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale Post pišem zato,ker sem na koncu z živci Upam, da si že toliko na koncu, da boš naredila korak proti samostojnosti .
|
|
|
|
RE: Z živci na koncu.... 15.10.2007 22:13:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI čao Miki. Kaj nisem to že nekje slišala? Aja, to jaz pravim ja.
|
|
|
|
RE: Z živci na koncu.... 15.10.2007 22:17:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce,hvala vam,res ste zlate Ma ste mi dale ene energije že danes mu bom rekla,da grem jutri gledat stanovanje in sem se do konca odločila da naredim enkrat red v mojem življenju in grem in raje živim sama,kot s takim bebcem,res! ni nobeden tak k...vreden moje dobrote evo,še zdaj sem sama,ga ni še tukaj,imam pa službo zraven doma,tako,da vem točno da je tam konc koncev,kar naj bo tam,saj sem navajena bit sama
|
|
|
|
RE: Z živci na koncu.... 16.10.2007 0:32:48
|
|
|
|
Njuškalo
|
Mah s takim res nima smisla..samo živce ti žre, ti jih pa verjetno še kaj rabiš.Brezveze, izguba časa....če se boš res odločila, da greš ,ti bo seveda obljubljal vse sorte, mogoče ne takoj, ko bo videl, da je stvar resna pa sigurno.Jaz bi na tvojem mestu pomislila predvsem na otroke..sta srečna, imata lepo otroštvo?In če je odgovor ne, bi resno odšla, če bi le imela možnost, da grem.Ni pa samo v otrocih bistvo, ker če mama ni srečna, ponavadi tudi potomci niso.To je potem nek začaran krog.Upam,da ti bo čimprej uspelo izstopiti iz tega.Enkrat boš pa našla koga, ki je boljši..ali pa tudi, če si sama..imaš vsaj mir.
|
|
RE: Z živci na koncu.... 16.10.2007 2:22:01
|
|
|
|
m76
|
Praviš, da se je to začelo med nosečnostjo. Hm moški so tako čudni tiči, to najbrž že veš, mi pa tudi vemo samo tvojo plat zgodbe. Ali mogoče veš, oz. predvidevaš zakaj se je tako spremenil? Veš ljudje smo egoisti. Ne vidimo kaj se je v danem obdobju spremenilo za drugega, ampak le kaj je drugače za nas. In to vzamemo kot nekakšno krivico ki se nam godi. Mogoče je pa njega mačce zavrtelo med tvojo nosečnostjo ( kg so šli gor, hormoni delajo svoje, sex ni več nor in divji, prej njegova ženska in vražja ljubica se čezdalje bolj spreminja v nežno in skrbno mamico..itd) Marsikateri moski se takrat oddalji od partnerice, ker egoistično misli samo, kaj je on izgubil. Ta daljina pa se po rojstvu lahko poveča, ali pa spredvidi da le ni na igubi in se ponovno poveže z partnerico. Ne vem le ugibam. Zakaj sta se vajine poti začele razhajati in kdaj, veš le ti. Poskusi se pogovoriti, kaj ga žene od tebe. Mogoče se sliši čudno in grdo ampak najprej sta vidva, potem pa otroci. Mislim če par ni srečen in usklajen, tudi otroci nimajo veliko od staršev. Če ga imaš rada.. saj pravim, poiskusi najti pot do pogovora ( ne kričanja in obtoževanja) in želim vama obilo uspeha. Ni vedno rešitev v tem, da nekoga zapustiš.
|
|
|
|
RE: Z živci na koncu.... 17.10.2007 9:28:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko sem tole prebrala sem videla,da nisem edina tudi jaz ima isti problem tudi jaz sem z živci na koncu za vse sem sama....za otroka,gospodinstvo...moj samo dela,dela,dela in se ukvarja z svojim hobijem ki ga včasih ni tud po 2dni domov ker mu je dirkanje več kot jaz in otrok...Ampak nekako mu vedno vedno spregledam...ker se ne želim kregati itak sem za vse jaz kriva pravi si čudna....tako da sem rajši tiho!Za vsako stvar ga prosim za sprehod,sexs,da bi previl otroka...Vsi mi pravijo,da sem predobra... Tako da te čisto razumem!jezna sem k
|
|
|
|
RE: Z živci na koncu.... 17.10.2007 11:55:37
|
|
|
|
Anonimen
|
svetujem ti da pojdi jest imam enake probleme,toda ne morem oditi,ker nimam kam .ti pa imas zato mu ne pusti da se dela norca iz tebe.punca samozavest.priznam jwst je tudi nimam ,drugace bi ze zdavnaj spakirala pa sla.tako pa molcim ,vem , ampak zagotovo vem da ima ljubice ,pa kaj cem,drzim v sebi,sem ze na koncu,izhoda pa ne vidim .zato pojdi,ker popravilo na bolje se ne bo,temvec je lohk samo se slabse rad te pa pa nima,ce to pocne.pa ce najde kakrsen koli izgovor. bodi pogumna.aja pa se to tudi jaz naletim vedno na cepce,najbrz me taki privlacijo al pa jaz njih
|
|
|
|
RE: Z živci na koncu.... 17.10.2007 12:00:59
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa se to vem kako se pocutis in te razumem,punca resi se dokler se se lahko,zato ker je z vsakim dnem tezje.no taksno je pac moje mnenje,pa brez zamere
|
|
|
|
RE: Z živci na koncu.... 17.10.2007 12:01:05
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Sam en nasvet (sem bla tut sama na tem). Ko se boste končno rešile teh ponižujočih vez, odnosov,.... Nikar takoj v novo vezo. Najprej razčistite pri sebi, kdo ste, kaj želite, kaj potrebujete,..... - ker drugače bo tut naslednji tip kreten. In ko boste začele razčiščevati kdo in kaj ste, kaj bi rade in kaj si zaslužite, boste z lahkoto odšle stran in takrat se bo siguro našla tudi rešitev KAM it.
|
|
|
|
RE: Z živci na koncu.... 17.10.2007 12:01:57
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Sam en nasvet (sem bla tut sama na tem). Ko se boste končno rešile teh ponižujočih vez, odnosov,.... Nikar takoj v novo vezo. Najprej razčistite pri sebi, kdo ste, kaj želite, kaj potrebujete,..... - ker drugače bo tut naslednji tip kreten. In ko boste začele razčiščevati kdo in kaj ste, kaj bi rade in kaj si zaslužite, boste z lahkoto odšle stran in takrat se bo siguro našla tudi rešitev KAM it. Točno tako. Se popolnoma strinjam.
|
Prvi zobekMiška2006Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?do 3 meseca starosti (
29%)
(
71%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!