Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja,jaz bi tud prosla za tiste,ki ste na Ptuju rodila,za kak nasvet. Kako je z sprejemom,ali obstaja še klistir,papirologija??Kako je z ultivo,če imaš zmenjeno??Kako je na oddelku,ali je možno dobit sobo za eno osebo?? Hvala za odgovore Rodila 17.05.2008 - klistirja nisem dobila - papirologijo smo uredili že prej - ultivo dobila, kot je bilo dogovorjeno - glede sobe za eno osebo ne vem, sama sem sicer bila sama v sobi, ampak to zato, ker sem imela dvojčke - poklicali so tud mojega G. na dom, ker takrat ni bil dežuren (rodila sem ponoči) in takoj je prišel...vsaka mu čast Ti pa svetujem, da ne vztrajaš da si sama v sobi....ker ti bo dolgčas, pa čeprav si tam samo kratek čas...vsaj meni je bilo (pa čeprav je bil dosti pri meni, ampak 24 h na dan pa ni šlo )...še kako bi mi pasalo, da bi si lahko z kakšno drugo mamico delila izkušnje
< Sporočilo je popravil Skye -- 26.8.2008 15:07:29 >