Blacky30
|
Ja, jaz sem še vedno 2 v 1. Počutim se čisto ok, PDP imam jutri. Nič še me ne zbada, špika, šraufa, nič. Glede ultive sem bila na posvetu, se mi je ful dopadlo, sem se odločila za njo, vendar pa sem zdaj v tem zadnjem mesecu toliko predelala stvari v glavi, da sem se na nek način že sprijaznila, če je ne bom dobila. Vse bom pretrpela, ker moram! Druge poti ni! In če bodo babice menile, da je ne morem dobit, bodo verjetno za to imele dober razlog, ki ga bom seveda želela slišat. Najboljši bi bil ta, da ne bo časa za vstavitev, ker bom prej rodila. V četrtek sem bila tam na CTG-ju, v sprejemni ambulanti. Sem ravno slišala jokec enega , ki se je pravkar rodil in slišala pogovor med babico in atijem, ki je pritekel mamici pomagat, a je vse zamudil. No, ni bilo panike, ker je bil tako vesel, da je dobil sinčka, da je bilo vse takoj pozabljeno. Ne vem niti, kako sta bila z mamico zmenjena glede njegovega prihoda. Vsi so bili zelo prijazni, tudi g. Bila sem zadovoljna, tak da zdaj me čaka samo še finiš, o katerem pa vam zagotovo poročam.
|