slovenka
|
Vanilla, brez skrbi, da se moj tudi ne pusti, je že v podjetju med vodstvom, tako da je tak karakter. Sva bila tako pripravljena kot vidva - sploh za ultivo, ker sva slišala, da se izmikajo, je moj rekel, kako paniko bo naredil. Samo po tem ko sva tja prišla, pa so rekli, da je vse zasedeno, da lahko med popadki v čakalnici sedim z njim ali pa sem v sobi s še eno, ampak tam pa on ne more biti zraven. Kaj naj bi potem, ko sem se držala na hodniku za cev od radiatorja, ko mi je beba tako dol tiščala... sem samo letela v sobo. Mojemu so pa rekli, naj gre domov, da še do večera ne bom, ampak je rekel, da nikam ne gre. Tako da moči tvojega so tudi omejene - saj če bodo rekli, da ne more noter, jih ne bo mogel stepsti, bodo še kakega varnostnika poklicale, pa do tebe tudi ne bodo najbolj prijazne po kakem takem obračunu. Skratka, najboljše upat na dobro razpoložene V živo pa ne šiva samo eden - za tega mojega so rekli, da je ok, pa ni bil, so pa še drugi, ki isto šivajo, da boli. Vseeno pa je dan poroda najlepši dan mojega življenja, to lahko rečem ne glede na vse. Obupna ura in pol in potem tri dni bolj prepuščeni sami sebi, ampak smo imeli obiske... Za junij si vzami tanki šlafrok in spalno, da ne boš v tisti debeli, pa bo. Dojenčka dobiti je nekaj najlepšega. Samo zaradi samega dojenčka, ne zaradi osebja v bolnici, žal. Si vse želimo lepe izkušnje - jaz načrtujem še 2 otroka, tako da je to pomembno, samo kaj hočeš.
< Sporočilo je popravil slovenka -- 18.2.2009 14:16:02 >