Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 17:14:30
|
|
|
|
Bety
|
:bravo::bravo::bravo:ČESTITAAAAAAAAAMMMMM:bravo::bravo: Držim pesti, da bo vse OK!!!!:angel::angel::angel: Tia?!?! malo sem sklerozna pa se ne spomnim, da bi nam kaj pojamrala, da ti M zamuja ali kaj podobnega?!?! Dej nas malo razveseliti z "nosečniški znaki" in tvoje doživljanje ovulacije,zanositve,vgnezditve... Saj veš, da uživamo ob teh pravljicah... LP
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 18:07:54
|
|
|
|
Pia73
|
Urša76, ja jaz sem tudi :nosecka: a ta novica že ni več sveža,... TIA; ČEEEEEEEEESTIIIIIIIIIIIITKEEEEEEEEEEE!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Seveda tudi atiju!!!!!!11 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Bambi, Koala me je danes obiskala pri meni doma! LP Pia73 :metulj:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 18:33:57
|
|
|
|
spella
|
:metulj::bravo::bravo::bravo:TIA ČESTITKE:bravo::bravo::bravo::metulj: Pravijo, da gre v tretje rado. IN BO TUD ŠLO!!!! Pa da bi kmalu začutila :metulj::metulj::metulj: v trebuhu. LP Špela
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 18:45:00
|
|
|
|
emaa
|
Ta čestitke, vidiš, kdor čaka, dočaka.:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 18:45:46
|
|
|
|
GoYa
|
Tia, čestitke :bravo::bravo::bravo: Držimo pesti, da se tokrat obdrži do konca.
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 19:26:09
|
|
|
|
tia
|
Punce HVALA,HVALA,........................res ste prave ,danes se mi pa tako smeji :):):):):)-:)-:)-:)-:)-. Res si želim,da bi tokarat ostalo do konca in bi se tam avgusta veselila moji :duda:. pa pa Tia Za vse vas :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 19:56:30
|
|
|
|
Anitka
|
Tia moja zlata, resnično upam, da se tokrat obdrži in da boš v vročem poletnem dnevu prvič zaslišala jok svoje :duda: Držim pestke in drugo leto se ti priružim v 9nebesa Anitka:metulj:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 20:42:24
|
|
|
|
tia
|
Anitka,HVALA .!! Veste jaz vas ne bom zapustila,bom kar tukaj,do tistega trenutka ko se vse fosilke ne boste selile v 9nebesa. Meni je tukaj tako lepo,:ups:. Tia :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
Imena za punčko?Slavi 01Ali vam so ušeč imena?Patricija (
14%)
Lavra (
5%)
Riza (
4%)
Sara (
35%)
Zara (
32%)
Ester (
9%)
Število vseh glasov: 205Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!