Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 7:21:26
|
|
|
|
biba77
|
http://www.dognet.cz/ptacek/ Drage moje, dobro jutro! :zaspan: Nic kaj novic, razen prehlada in... bolecih prsi. Povejte, tiste, ki jih imate obicajno pred M bolece: Koliko dni prej vas zacnejo bolet?? Mene prej nikoli niso, zdaj, ko pa sem na Klomifenu, pa me tak vse boli,... - zanima me, kdaj lahko pricakujem M (to je moj prvi ciklus z Kl.). Aja , zgoraj sem vam dala en link za DOBRO JUTRO. Le vklopite zvocnike, sedite s kavico v roki in prisluhnite.:)-:)-:)- Lep dan vam zelim!! :miska:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 7:30:43
|
|
|
|
biba77
|
Pozabla: Neni :rozica:, punca, drzi se danes!!!! :miska::miska::miska::miska: Tukaj nestrpno cakamo veselih novick!!! Bambi, danes sem videla tvojo KRASOTICO na glavnem trgu... vso v sijaju (na 2/3) in ... viseco... :)-:)-:)- Mislim, malo bolj bi pa se lahko potrudili, ne?!? Povej, kaj pa je dragi pripomnil na ukrep moz v modrem??? Moj se je smejal, ko sem mu povedala, kak ste ze znizali kazen, pol pa si jih povedala, da delas na sodiscu...:)-:)-:)-:)-:)- Javite se kaj, regljice, da bo dan prej okoli!!! :miska:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 7:46:25
|
|
|
|
VITA74
|
Živjo, mene prsi bolijo cel teden pred M in to zelo močno da se jih ne sme gledat kaj šele dotikat :)- Sama sem imela ta vikend ovulacijo in kmalu bo M, pa ravno za Božiča :( pa bo za novo leto en cikel za mano...zanima pa me koliko ciklusov ste dejansko počakale tiste ki ste imele SS in abrazijo? Lp :rozica:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 8:00:47
|
|
|
|
ZARA
|
:bravo: Biba77 ...se opravicujem k vdiram punce,ampak tko sem se nasmejala ob temle rock birdiju,da so mi solze tekle... :)-:)-:)- Ma gobcek vecji kot rit!!! Vsaki eno :rozica: za lepsi dan!!!
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 8:37:59
|
|
|
|
biba77
|
Ojla, bebi! Ja, pomagala si mi s tem, ko si napisala, da dobis :hudicek: M 7 do 10 dni po tem, ko te zacnejo prsi bolet. Hvala. Jaz se malo tavam v temi glede Klomifena (kot sem ze napisala - 1. ciklus), samo zaenkrat se ne gubim upanja v to cudezno tabletko. Nekaterim pa JE pomagala! Sicer sem ga jaz tudi dobila za tri cikluse, samo bom na koncu tretjega ze imela naslednjo kontrolo v antisterilitetni ambulanti. Jaz sem ga tam dobila (po hormonskih testih) in ne od osebne G. Ce ti absolutno ne odgovarja, se pojdi z G pomenit - mogoce pa nima prave doze?!? Ni pa to obvezna oprema, je pa prva stvar, ki jo obicajno dobis, ce nimas svojih ovulacij. Mislim vsaj - nisem "medicinka". Zara, je dober birdy, ha??? Stajerc... :)-:)-:)-:)- :miska:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 9:38:44
|
|
|
|
tia
|
Ojla, hvala Biba77 si me s tem nasmejala za dobor jutro,dan bo spet lepši. Sedaj grem v laboratorij ti testi so 100%,kakšen rezultat bo,poročam. pa pa Tia :love:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 14:37:46
|
|
|
|
bambi
|
Punce, punce, tako sem vesela, da je joj :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Vem za eno lepo lepo novico, ki jo prepuščam tisti ki je :nosecka:, da jo sama pove, jaz pa sem v 9nebesa..... Ena izmed nas je :nosecka: tako, da imamo razlog za veselje :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pa je vseeno Miklavžek tudi nekaj lepega prinesel.... Bambi
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 14:44:25
|
|
|
|
Urša76
|
ajoj bambi, zdaj me pa firbec matra. torej nova srečka :nosecka:prosim, da se pofočkaš, ker nas bo po moje od firbca pobralo... čestitke!!! u.
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 14:45:25
|
|
|
|
Urša76
|
tia, a si maybe to ti???
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 14:49:25
|
|
|
|
bambi
|
Pa porčičana, kje je ta :nosecka:, da nam pove, no malo sem nesramna.... da VAM pove, ker jaz že vem.... a ni lepo, ko nekaj veš in so vsi okoli tebe tako nestrpni.... juhuuuuuuuuu, razumite me, da nočem biti nesramna.... ampak ne želim naši :nosecka: vzeti veselja, da sama to pove..... Jaz sem vam samo malo namignila ;) Lalalalalalalalallaaaaaaaaaaaaaaaa:bravo::bravo::bravo: Bambi
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 14:51:58
|
|
|
|
Kinokija
|
Kdo, kdo, kdo je 9nebesa ? Pupika, Tia, Anitka ????? Sam to povej, a je iz kluba fosilk?
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 14:53:01
|
|
|
|
bambi
|
Ja, fosilka je :bravo::bravo::bravo::bravo: Hej kaj pa jaz..... name ni nobena pomislila ;)
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 14:57:06
|
|
|
|
Kinokija
|
Sem domnevala, da nisi shizofrenično nagnjena, pa da bi sama takoj vrgla ven, veš, da ne biti mogla biti tiho.....8) Čak, pol so še Koala, Klarisa, Meerjana ;)
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 14:57:14
|
|
|
|
Anitka
|
Ja saj res, kje hodi tale naše fosilka :nosecka: ?????????????????????????????????????? Naj že pride in vam sporoči tole prelepo novičko. Hja moji upi pa počasi umirajo, izcedek je še tu, boleče prsi tudi, tako, da že kar vidim tole Franco pri meni na obisku. Eh, bo pa drugo leto. Anitka:metulj:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 14:58:59
|
|
|
|
Urša76
|
jaz pa sem pomislila... sam vem, da ne bi mogla bit tiho. itak si tukaj gor vse takoj počvekamo... al pa maybe tud bi zdržala, pa ne povedala??? joooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjj, da dol padeš. celo znanstveno teorijo & razpravo bomo naredile iz raziskovanja možnosti katera je :nosecka:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 15:00:37
|
|
|
|
Kinokija
|
Ne, bambi se ne bi tko delala norca iz nas. Nu, kam se je izgubila :nosecka: ? Bambi, sam povej, a smo nejno ime že omenile med kandidatkami?
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 15:00:37
|
|
|
|
Anitka
|
:)-:)-:)-:)- Jaz, pa vem, jaz pa vem, pa ne povem;);) :metulj:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 15:06:27
|
|
|
|
bambi
|
:):):):):):):):):):):):):):):) NO, pa dam vam povem........ njeno ime je ................................................................................ Figo vam bom povedala :bravo::bravo::bravo: BAmbi :)
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 15:08:55
|
|
|
|
Anitka
|
Bambi :)-:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:bravo::bravo::)-:)-:)- Naj so še malo neučakane, kaj? In upam, da tale naša fosilka :nosecka: kmalu pride. :metulj:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 15:11:41
|
|
|
|
Pia73
|
Hi, hi,........ JAZ TUD VEM PA NE POVEM,..... mi je Koala prišepnila,............. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za novo :nosecka: LP Pia73 :metulj:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 15:13:48
|
|
|
|
Urša76
|
packe...:)- saj nisem huda, sam firbčna...takole zgledam zdaj za računalnikom :zmeden2:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 15:14:42
|
|
|
|
Pia73
|
Saj bi povedala, samo ne vem, če lahko,.....:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 15:15:52
|
|
|
|
Urša76
|
pia, če to nisi ti NE POVEDAT, ker pol ne bi blo tako presenečenje.
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 15:25:44
|
|
|
|
bambi
|
Hejta Pia73 in Koala.... kje pa sta vidve????? Tukaj v MB????? Bambi
|
|
|
|
Za nas (153. nadaljevanje) 7.12.2004 15:52:03
|
|
|
|
tia
|
Pozdrav punce, sem se zelo nasmejala že danes tretjič,namreč zjutraj me je v dobor volja spravila biba77,potem...................,sedaj pa še ve punce. Ta srečna :nosecka: od fosilk naj bi bila jaz, mi namreč laboratorijski test pokazal da sem. Punce vsem hvala za spodbudne besede,še sedaj ne morem verjeti da je to res,letos je to tretjič,a dvakrat se je končalo :(( ss,pa ni vrag da enkrat nebi ostalo.Tako sem srečna,da ne morem povedati kako.Samo si želim,da bi se končalo dobro,z :duda: v naročju. Toliko ,da sem se oglasila,vse pa kasneje,grem malce vriskat,pocartat k mojemu. pa pa Tia :):):)-:)-:sloncek::sloncek:;)9nebesa;)9nebesa:bravo::)-:bravo:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
sindarinKaj ima največji vpliv na vašo odločitev o nakupu igrače?lastne izkušnje z igračo (
30%)
najdene informacije prek interneta (
7%)
informacije od znancev, prijateljev, staršev (
27%)
izgled igrače (
18%)
nasvet prodajalke (
4%)
drugo (
13%)
Število vseh glasov: 151Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!