Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 15.10.2007 14:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen zal mi je, da moram tako napisat, ampak KJE NAJDETE TAKSNE TEPCE ZA MOZE? Groza, meni bi se zmesalo, ce bi se moz tako obnasal do mene. A preden ste se porocile niste videle kaksni so? Takeli komentarji so pa men prav smešni. Te bom pa jaz tako vprašala: Kje si pa ti slišala, da so moški pred poroko in po poroki popolnoma isti? In ne le moški- tudi ženske. Draga moja...vsi se spreminjamo. Tako ali drugače- na bolje ali na slabše- za to so "krivi" način življenja, ki ga živimo, skupno družinsko življenje, izobrazba in razgledanost, ki jo z leti pridobivamo, družba v kateri živimo in se gibljemo....in še bi se kaj spomnila...tko, da ne moreš tako vse splošno pisati- Kje jih najdejo in kje jih dobijo?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?