Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 19:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kako naj ženska torej ve, kako se bo njen mož obnašal po poroki, potem ko pridejo otroci. Zdaj ne vem no, če je že prej "stabilen", potem bo tudi potem, če pa je prej labilen in so frendi na prvem mestu, potem pa otroci tega ne bodo spremenili. A prej se pa ni takole s frendi družil in popival? In ja, nikoli ne moreš vedeti, kaj dobiš, za nikogar ne moreš dati roke v ogenj, vsaj jaz si je ne bi upala. In tudi, ko pride nov, ne veš, kaj boš dobil,zato ker je živlenje ena velika loterija. Pa deveta ura res ni neka huda ura za spat it, sploh če je to konec tedna in otrok jutri ne rabi vstati.
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 20:00:57
|
|
|
|
Gina
|
S stališča mame te razumem. Vsaki je hudo, če spečega otroka kdo budi. IN od moža se dandanes tega ne pričakuje, namreč da bo otroka budil. Moram ti pa povedati, da sem kot otrok prav uživala na vseh žurih, na katere sta moja mama in oče šla, smela sem biti poleg in tam vedno zaspala. Moja mami je bila hrbtenični bolnik in me ni smela dvigniti, moj oče me pa pri 7. letih zanesljivo tudi ni več hotel, sem se mu zdela pretežka. Tako so me vsakič zbudili. Tudi kadar sem zaspala v avtu, so me zbudili, da sem sama prišla v blok, čakala na lift, pa še celo umiti sem se morala, preden sem šla spat - kljub zaspanosti. Bilo je malo neugodno, pa nič več kot to. Kot otrok nisem pričakovala, da bi me morali nesti, niti nimam zato kakih psihičnih posledic. MOji materi ni prišlo na misel, da bi se zato ločila. Hočem ti reči, da se ti mnogo bolj sekiraš, kot tvoj otrok. Edina reč, ki je ne razumem je ta, zakaj niste šli vsi skupaj domov. Evo, vidiš, to pa jaz ne bi zelo lahko razumela, razen, razen če je šlo za njegov rojstni dan ali kako posebno priložnost, ki si jo je posebno želel.
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 20:07:37
|
|
|
|
FANTEK1
|
A da se ne da dati roke v ogenj za nikogar? No potem imam pa res sreco. Dala bi jo za mamo, oceta in moza in oni zame. Sem 100% prepricana.. Aja pa tasco in tasta tudi lahko dodam, ker sta res cloveka na mestu...
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 20:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FANTEK1 A da se ne da dati roke v ogenj za nikogar? No potem imam pa res sreco. Dala bi jo za mamo, oceta in moza in oni zame. Sem 100% prepricana.. Aja pa tasco in tasta tudi lahko dodam, ker sta res cloveka na mestu... Ja, O.K., za žlahto to je mamo in sestri bi tudi jaz, za ostale pe ne, še za deca ne, žal. Nikoli ne veš, kaj ga lahko zmeša, če prej ne, pa v drugi puberteti, marsikoga pa že prej. Kot tudi obratno seveda. . Se folk prehitro po vetru obrne.
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 20:13:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Fantek ti kr dajjaj roke v ogenj za druge, glej da maš dovolj rok Jaz ziher ne dam za nikogar roke v ogenj, sploh pa ker še za sebe ne morem. Kar se tiče avtorice pa se ne sprašujemo vsi kje si ga pobrala in kak se je pred poroko obnašal...tak ko je rekla alba, če je bil prej stabilen je tolko večja verjetnost, da bo v prihodnje, ni pa 100%. In tudi kontra, če je bil prej nestabilen, ni rečeno da bo v prihodnje ampak jaz v drugi varianti ne bi tvegala.
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 20:18:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Fantek, življenje ni potica... JAZ ne dam NIKOLI VEČ roke v ogenj za NIKOGAR, niti zase še manj pa za moža/partnerja/v.d.moža/vatever. Zakaj? Ker enkrat sem že to naredila...življenje piše različne zgodbe. Takšne in drugačne. Lepo je če lahko verjameš in zaupaš. Do takrat, ko se to zaupanje prvič izneveri. Po tistem nikoli ni več tako kot je bilo. Pa nisem pesimist. Samo življenje je kakršno pač je .
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 20:21:20
|
|
|
|
FANTEK1
|
Zal mi je za vas... Zgleda, da nimate tapravih ljudi okoli sebe ali pa ne znate dobro presodit...
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 20:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FANTEK1 Zal mi je za vas... Zgleda, da nimate tapravih ljudi okoli sebe ali pa ne znate dobro presodit... To bo ja. In hvala, da sočustvuješ z nami.
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 20:25:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FANTEK1 Zal mi je za vas... Zgleda, da nimate tapravih ljudi okoli sebe ali pa ne znate dobro presodit... Jaz boljše družine ne bi mogla imet. Pa ne dajem roke v ogenj za njih. Pravzaprav sploh ne vem v kakem smislu dajemo roke v ogenj? A v takem da te ne bi izdali, lagali...?? Ne vem no, jaz ne živim njihova življenja in vsak dela kaj mu paše. Če se bo jutri moja mati odločla travo kadit , tu jaz nič ne morem. Sicer si je ne morem predstavljat ampak roke pa ne dam v ogenj, da to ne bo NIKDAR naredila. V tem smislu jaz mislim. Da bi mi pa kdo hrbet obrnil pa si tudi ne predstavljam, hej ampak pot je še dolga, NIKOLI ne veš kaj se bo zgodilo Čeprav si že celo življenje stojimo ob strani...govorim o svoji družini, za partnerja pa logično ne dam roke v ogenj. Kri ni voda.
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 20:52:09
|
|
|
|
lorch
|
Roke v ogenj ne dam za nikogar, ker sem videla že dovolj primerov ko so se ravno tisti najbolj moralni in pametni pokazali za nekaj čisto drugega. Pa tudi ljudje se spreminjamo in sama sem priča temu, da se je tudi moj partner v zadnjih dveh letih nekoliko spremenil in kar nekaj teh sprememb mi ni všeč, ampak zaenkrat je še v mejah normale, kaj bo po rojstvu najinega otroka pa ne vem. Če bo tak kot je bil do zdaj bo šlo, če pa svojih prioritet ne bo zmogel prirediti novemu članu in situaciji primerno, bo pa kriza. ampak to bomo videli čez nekaj časa ker čas pokaže vse. Ti pa se poskusi z njim pogovorit, ampak ne takrat ko si jezna, temveč enkrat ko bosta oba malo boljše volje . Takrat se največ in najbolje zmeniš.
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 21:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina kako naj ženska torej ve, kako se bo njen mož obnašal po poroki, potem ko pridejo otroci. Zdaj ne vem no, če je že prej "stabilen", potem bo tudi potem, če pa je prej labilen in so frendi na prvem mestu, potem pa otroci tega ne bodo spremenili. A prej se pa ni takole s frendi družil in popival? In ja, nikoli ne moreš vedeti, kaj dobiš, za nikogar ne moreš dati roke v ogenj, vsaj jaz si je ne bi upala. In tudi, ko pride nov, ne veš, kaj boš dobil,zato ker je živlenje ena velika loterija. Pa deveta ura res ni neka huda ura za spat it, sploh če je to konec tedna in otrok jutri ne rabi vstati. pod tole se podpišem. pa še dodam. če po nekem času pač pride do problemov zato obstaja pogovor, ki pomaga zadeve prebroditi in rešiti. če se neka oseba o problemu noče pogovarjati oz celo rdi da je problem samo v tvoji glavi, potem je mogoče res za premisliti če to kam pelje, ker očitno nista na isti valovni. če še poslušat noče recimo tvojga problema. tako da ne vem..probejta se pogovort pol boš pa sama vidla dalje..pa srečno!
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 21:03:56
|
|
|
|
kaya2007
|
najlažje je biti pameten ko imaš doma vse pošlihtano samomi pojma nimam kaj lahko narediš...se bojim da bi ga morala že prej "vzgojit" pa verjetno ni tolk problem, da je tamalo spustil iz rok, ampak bolj to, da mu je družba bolj pomembna, ne? Ne vem, do določenih let bi to še razumela, kasneje pa res ne...
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 21:22:19
|
|
|
|
Anonimen
|
A mar zato 30 let zemljo tlačim, da nisem sposobna pustit dedca z njegovimi kolegi, se vsest v avto in sama odpeljat domov? Naš je že parkrat pešačil domov. Klinc ga gleda, če ne ve, da so otroci na prvem mestu, naj se pa še s tem ubada, kako bo domov prišel. Torej tega, da bi jaz moledovala pejmo domov, gledala speče otroke in na klop prilimanega dedca, tega prizora pri nas preprosto NI.
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 21:26:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Odnose mate mal u ku... se mi zdi.. Ce je bil s frendi, mu pac ne tezi. Ko si ti s prjatlcami, ti tud on najbrz ne tezi. Ce pa nisi nikol, pol je pa neki narobe z vama. Treba je razporedit skrb za otroke pa enkraz en mal evn, pa drugic drug. To je normaln odnos. Ce tega ni, pejta narazn
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 21:36:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram ti pa povedati, da sem kot otrok prav uživala na vseh žurih, na katere sta moja mama in oče šla, smela sem biti poleg in tam vedno zaspala. Moja mami je bila hrbtenični bolnik in me ni smela dvigniti, moj oče me pa pri 7. letih zanesljivo tudi ni več hotel, sem se mu zdela pretežka. Tako so me vsakič zbudili. Tudi kadar sem zaspala v avtu, so me zbudili, da sem sama prišla v blok, čakala na lift, pa še celo umiti sem se morala, preden sem šla spat - kljub zaspanosti. Bilo je malo neugodno, pa nič več kot to. Kot otrok nisem pričakovala, da bi me morali nesti, niti nimam zato kakih psihičnih posledic. MOji materi ni prišlo na misel, da bi se zato ločila. Hočem ti reči, da se ti mnogo bolj sekiraš, kot tvoj otrok. IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 Mislim, da so otrokom take žurke všeč, če se to ne ponavlja ali ti ne sami povejo, da to ni zanje. Kar se vaju tiče pa bi rekla, da je tukaj sigurno več proglemov. Koliko sta pripravljena storit za vajin zakon? Sem tudi jaz norela zaradi klape,ampak sem mu dala vedeti, če bo preveč tega sem se mu bom tudi jaz odtujila. Tako je sprevidel, da bo ali eno ali drugo in počasi je šlo na bolje. Ampak ne moraš mu pa popolnoma vzeti prijateljev, ker te je imel že pred tabo. Če je spoštovanje in potrpežljivost se da vse.
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 13.10.2007 21:51:12
|
|
|
|
Matri
|
Deluje, kot da te je najbolj prizadelo dejstvo, da so mu prijatelji ali pivski frendi vecvredni kot vajina hci .To bi tudi mene zabolelo. A pravis, da se noce pogovarjat, verjetno te tudi hitro zabije, ko zacnes kaksno resno temo .Potem mu moras na nek resen nacin pokazati, da si prizadeta in da tega v nadalje ne bos prenasala. Veckrat mu bos oprostila in pozabila, huje bo za oba! Baje se problemi morajo resevati sproti.
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 14.10.2007 0:33:35
|
|
|
|
piščanc
|
hči je prišla do avta, zgodilo se ni nič groznega, ti pa zdaj delaš frko. iz enega blesavega dogodka, pa povezuješ z vsemi slabimi stvarmi, ki so se ti zgodile v življenju. drugače pa si sama dovolj stara, da si življenje urediš kot ti paše. pa ne mislim na ločitev. in ja, tudi mi smo na kakšni žurki in gremo pozno domov, tjaša ponavadi hodi, pa žiga tud, pa čeprav zaspita v avtu. niti se ne pritožujeta. ko imata otroka dovolj grem jaz z njima domov, mož pa po želji. ker če sta otroka z nami, se jaz nikoli ne morem čisto sprostiti, ali napiti, ker vedno potrebujeta pozornost. pa še raje sem z otroci, kot pa s pijanci :). če pa rabim odmor grem ven brez otrok in moža .
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 14.10.2007 2:07:33
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: FANTEK1 A da se ne da dati roke v ogenj za nikogar? No potem imam pa res sreco. Dala bi jo za mamo, oceta in moza in oni zame. Osel gre samo enkrat na led. Človek očitno tudi večkrat, vendar enkrat se to z ledom konča...tudi za človeka Punca draga...očitno si še mlada, pa še nisi (na)drsala...
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 14.10.2007 12:48:46
|
|
|
|
FANTEK1
|
Zakaj mislite, da mora vsak clovek nadrsat na isti nacin? Ja tudi jaz sem imela v srednji fanta, ki je bil dalec od idealnega pa kasneje tudi enega podobnega.. in sem na nek nacin nadrsala, ampak NIKOLI pa se ne bi porocila s takim clovek in se hujse imela otrok. Dokler nisem spoznala moza, mi na misel ni prisla poroka in otroci, ko pa sem spoznala njega pa mi je samo to hodilo po glavi, da bi bila s tem clovekom do konca zivljenja.. in odlocila sem se pravilno, to vem in to ve tudi on... Res mi je zal pa lahko se se toliko smejete ali ste cinicne, ampak grozno se mi zdi, da vas ima toliko take odnose in take "cudne" probleme.. Da se kregate zaradi vrat ki niso zaprta, ali glede pospravljanja, ali glede otrok, ali ne vem cesa se... To so brez vezne stvari... Ce recem mozu, a odneses prosim smeti? bo rekel, ja seveda.. Ce mi rece, ce mu zlikam srajco: ja itak zakaj pa ne.... Tako je pri nas in recem lahko samo to, da nam je zelo lepo.. in JA zal mi je, da ni vec takih druzin...
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 14.10.2007 13:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FANTEK1 Zakaj mislite, da mora vsak clovek nadrsat na isti nacin? Ja tudi jaz sem imela v srednji fanta, ki je bil dalec od idealnega pa kasneje tudi enega podobnega.. in sem na nek nacin nadrsala, ampak NIKOLI pa se ne bi porocila s takim clovek in se hujse imela otrok. Dokler nisem spoznala moza, mi na misel ni prisla poroka in otroci, ko pa sem spoznala njega pa mi je samo to hodilo po glavi, da bi bila s tem clovekom do konca zivljenja.. in odlocila sem se pravilno, to vem in to ve tudi on... Res mi je zal pa lahko se se toliko smejete ali ste cinicne, ampak grozno se mi zdi, da vas ima toliko take odnose in take "cudne" probleme.. Da se kregate zaradi vrat ki niso zaprta, ali glede pospravljanja, ali glede otrok, ali ne vem cesa se... To so brez vezne stvari... Ce recem mozu, a odneses prosim smeti? bo rekel, ja seveda.. Ce mi rece, ce mu zlikam srajco: ja itak zakaj pa ne.... Tako je pri nas in recem lahko samo to, da nam je zelo lepo.. in JA zal mi je, da ni vec takih druzin... To je vse lepo in prav, nihče ni rekel da ni. Samo če se vidva trenutno štekata naprimer v gospodinjskih opravilih, ne pomeni da se bosta tam štekala do konca življenja. Verjetno veš da je partnerstvo malo širše kot samo gospodinjsko opravilo in včasih zaškripa ravno tam, kjer niti ni bistven problem ampak se pač tam odraža, razumeš ne? Tudi pri tebi bo zaškripalo in prav je tak. Važno je, da se človek zna spoprijet na pravi način z težavami. Pa nikoli ne reci nikoli.
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 14.10.2007 13:13:14
|
|
|
|
FANTEK1
|
Nihce ni rekel, da se midva ne sprickava, ampak nikoli pa noben od naju ne zaluputne vrat in gre stran, ko se kje ne strinjava.., zmeniva se pa je.. Pri tako neumnih stvareh, kot je zapiranje vrat in podobna "gospodinjska opravila", kot jih ti imenujes pa se ne kregava in ne vem zakaj bi se. Poleg tega clovek z leti karakterja ne spremeni - edino mogoce je, da so vas mozje naplahtali preden ste se porocile, da so bili vsi sladki, potem pa se je pokazal njihov pravi jaz.. Tu ste pa same krive, ce ne znate preceniti cloveka... Midva sva ze lep cas porocena, kar 9 let, tako da...
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 14.10.2007 13:15:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva ze lep cas porocena, kar 9 let, tako da... Tako da...kaj?
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 14.10.2007 13:18:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Nihce ni rekel, da se midva ne sprickava, ampak nikoli pa noben od naju ne zaluputne vrat in gre stran, ko se kje ne strinjava.., zmeniva se pa je.. Pri tako neumnih stvareh, kot je zapiranje vrat in podobna "gospodinjska opravila", kot jih ti imenujes pa se ne kregava in ne vem zakaj bi se. Ja, lepo to. In kaj zdaj tebe moti točno? Ker drugim ni tak lepo al kaj? Aja, žalostna si zaradi tega
|
|
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 15.10.2007 12:28:44
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen zal mi je, da moram tako napisat, ampak KJE NAJDETE TAKSNE TEPCE ZA MOZE? Groza, meni bi se zmesalo, ce bi se moz tako obnasal do mene. A preden ste se porocile niste videle kaksni so? Al smo pametni.
|
|
RE: kaj bi storile na mojem mestu? 15.10.2007 14:02:02
|
|
|
|
Vesna
|
samomi nekaj sem pogruntala pri tem forumu,če rabiš kako pametno besedo jo boš blj težko dobil.najbrž pa je to zato,ker smo si ralični,in eni mislijo tako drugi drugače.žensk kot ti je veliko,ki imajo težave v partnerskem odnosu,amapk takih je tu bolj malo,ker po mojem niamjo časa viset na netu,če je večino gospodinjskih del na njihovi grbi so verjetno za štedilnikom ali likalnikom ali z otroci kje zunaj. raje poglej na kak forum o partnerskih odnosih,ker pri vaju je lahko bolj globok problem in kake druge zamere ki se kažejo z jezo ob prvi priliki. ne vem kaj ti svetovat,raje kot da zabijaš energijo za razmišljanje o njem,raje delaj na sebi,pojdi ven,imej se fajn,tudi z otroci.poskrbi da ti bo lepo.ko boš srečna ti sama bo tudi doma drugače verjemi. če pa vidiš da je vedno enako da so frendi prvi,potem pa ne hodite v družinskem krogu skupaj na take fešte,ker če vas bo pogrešal se bo začel drugače obnašat. srečno
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?