Anonimen -> RE: septembrke 2007 (21.10.2007 19:02:40)
|
No pa, da se še jaz javim po zelo dolgem času. Me je srček že na mail spraševala, če je kaj narobe, ko se ji nič več ne javim. No moj odgovor je, da enostavno ne najdem več časa. Z našo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] imamo precej dela. Matrajo jo krčki in to ne samo zvečer, čeprav je takrat najhuje. Probali smo že SabSimplex, Gas Bimbi, Koroške kapljice in zdaj imamo še Lefaxin iz Avstrije in bomo videli kaj bo. Sicer se mi pa res ogromno joče ampak pač tako je, eni otroci več jočejo drugi manj. Zelo malo mi pa tudi spi, kar naprej bi rada bila pokonci. Ko sem podnevi z njo sama ne naredim zraven čisto nič, zaspi mi kake pol ure pa pol spet veselica. Nikoli še ni spala več kot štiri ure skupaj pa je zdaj stara 6 tednov. No, zdaj se mi že spet po pol ure prebuja, tak, da bo spet veselje. Takoj pride gor, da ni več na rokah, ko se znajde v ležalniku in kar malo sumim, da je tale naša mala princeska že zdaj razvajena. V kinderpetu pa mi tudi sploh noče spati. Tak, da mamo mi pravi kaos še vedno. Edino, ko se ne joče je pa takrat, ko jo razvijem in lahko miga kolko se ji ljubi, takrat pa je pravi mali dobrovoljček. Dodatno jo pa še razkuri vsakodnevno kolcanje in pol spet sledi dretje. No, naše mere za seznamček, ko sem prebrala, da ga delate pa so- pri 1. mesecu 3900 g, 54,5 cm Lepo se imejte!
|
|
|
|