taja83 -> RE: septembrke 2007 (20.10.2007 11:41:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 123a taja83-kako pa zgledajo glivice na ritki?da bom vedela ,če sličajno obimo! zgleda kot rdeče malce izbokle pikice po vrhu pa bele. sem patronažno klicala že navsezgodaj pa je rekla, da so to verjetno glivice. pa da naj bi v enem dnevu minilo, če bom delala tako kot je naročila. najprej moram ritko sčistit z oljem, nato z vodo, fino osušit in ga pustit malce da brca, da se res presuši. v ustih pa mislem, da nima. vsaj zaenkrat, pa tudi upam, da ne bo dobil. mislem, pa da sem sama kriva, da jih ima, ker se zvečer kopamo, pa ga previjem tam okrog 20 ponoči se dvakrat zbudi in ga ne previjam, ampak šele ob 8 zjutraj. sicer sem to samo dvakrat naredila ampak očitno je bilo dovolj. ga bom kar tam okrog 4-5 tud enkrat. sej drugače nam gre zaenkrat kar v redu, sam moj pravi da sem že paranoična, ker za vsako pikico zaženem vik in krik, sam bolje tako, kot da bi bilo kaj narobe. vidim pa da se pogovarjat glede oblačenja za zunaj. men je rekla patronažna, da če je sonček pol tko kot je noter (bodi, hlačke, majčka, copatki), tanka kapica in plišasti kombinezon.
|
|
|
|