nena80
|
za selitev! Vas probam kar redno slediti, le za pisanje mi zmanjka časa,...ž Moram pa danes pohvaliti mojega , smo bili zunaj in je od 16h pa do 19,30 spal, potem se je zbudil in sem ga nahranila in sem ga hotla še kopat, pa mi je na rami takoj za kupčkom zaspal in adijo kopanje,...ampak mami nič jezna , ker običajno ga zvečer uspavamo z jokom,... bravo mali in upam da bo spal oz. bil priden celo noč, kopanje pa prestavljeno na zjutraj, še dobro da je sobota! Dojenje: Ni mi čisto jasno, koliko sploh poje, dojim ga na eni zizi in ima dovolj za 2-3 h,... malo kdaj da mu moram še na drugi. Tudi črpala sem si po dojenju, pa ni nateklo niti 20ml, v najboljšem primeru pri polni dojki pa 125 ml me je skor kap! Tako, da sklepam, da ima dovolj. Ne dajam mu nič čaja, nič mu ne dodajam in mislim, da je prav zadovoljen ima pa tudi strašen sesalni refleks, tako da stalno nekaj sesa, če mu ne ponudim dude, je pa cela roka dobra ali pa prstek, kar dobi v usta to cuza, tudi pleničko, ko podirava kupček na rami , pravi sesalček in to že iz P,... Je pa imel kar nekaj težav z krčki po kapljicah AD3, ampak moramo vstrajat, da ga ne bom prikrajšala vitamina A,... In ko najbolj joka, ga prevzame , sicer začne še mami zraven ... Ima pa tako močan jok, da te kar ušesa zabolijo, če se spomni zajokat, ko podirava kupčka, kar zapiska po ušesu jao, to bo mali vražiček... POZDRAVČEK VSEM MAMICAM moram povedati, da se še kar nisem navadila, ko mi kdo reče " čestitam mamica", se kar stresnem in kar ne morem dojet, da sem sedaj res mamica in starš malemu zakladku... Še eno leto nazaj mi je bilo to totalno nemogoče, ker smo ta mali zakladek čakali 3 leta... No sedaj pa res neham, sem se kar malo razgovorila,....NOČKO
|