Anonimen -> RE: septembrke 2007 (5.1.2008 22:01:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana b Za vse, ki dojite in ste v dvomih, se vam pridružujem. In sem mu že poskusila dati flašo, pa da ne boste mislile, da jo je hotel. Niti pod razno! Pa sem mislila, da je to zato, ker mene voha in je danes poskusila še njegova botra, pa ni hotel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] . Moja je tudi niti pod razno noče. Tudi, če si sčrpam mleko in ji dam v flaško noče. Se mi zdi, da sploh ne zna po flaški pit. Groza....me je kar strah kam it brez nje. Danes je tudi moja pužika meni namenila en glasen krohot. Smo ga zabeležili s kamero. Pa samo baaa, baaaa, baaaa sem govorila, pa ji je blo ful smešno. Je pa začela zadnje čase ful vpiti.....nebi rekla, da joka, ampak vpije. Je pogruntala, da jo potem nosimo, če ful vpije. In zdaj že drugi dan to prakticira. Zvečer sem čisto srečna, ko gre spat, da je malo tišine. Tianna: mogoče pa je ravno v tem finta, da imaš še vedno stari msn inštaliran. Ali pa še niso sprejele povabila. Ful ste se že vse v GH vrgle.....
|
|
|
|