december06 -> RE: septembrke 2007 (3.1.2008 22:41:39)
|
SREČNEGA IN ZDRAVEGA VSEM !!!!!! Končno mi je uspelo prit malo do računalnika in vas prebrat. Duška hvala za pomoč pri avtarju. Mi je pa brat pokazal kako se skrči sliko, ko je bil ravno na obisku in sem ga izkoristila. Tako, da bom za drugič vedla. velikost culja, sem ravno na silvestrovo začela s 3 (Avent) in mislim, da mu bolje gre. Več popije. Čeprav se zadnje čase nekaj zmrduje in sploh noče jest, če ni prav lačen. podpiranje glavice, tudi mi že nekaj časa ne podpiramo glavice ko ga dvignemo. Ima zelo močan vrat in tudi ne želi bit več v ležečem položaju. Moja mama je prav hecna, ko še hoče vstrajat v ležečem položaju, češ, da je še prehitrer, da ne sme tako sam glavice držat. Pa če jo hoče, kaj naj. petarde smo preživeli oz. morem rečt prespali. Hvala bogu, da je mimo. naš si mane učke ko je zaspan uspavanje ni pravila, zadnjih par večerov je zaspal sam, danes pa ni šlo. Se tolažim, da bodo kmalu zrasli in bodo sami rekli: "mami, jaz grem spat". Čaz gre tako hitro mimo. Evo pa je že več kot leto od kar smo zanosle. kopanje, tudi jaz ugotavljam, da mu bo banjica (v previjalni) premajhna. Sem se pa znašla glede temperaturnih razlik v sobi in kopalnici. Kar previjalno mizo peljem v kopalnico (je ravno še tolk prostora) in se umijemo, najprej pa namilimo na previjalni. Me je pa kar strah kako se naj kopamo naprej. Ali naj kupim večjo banjico in jo damo v velko banjo. Ker, da ostane voda dlje topla. Samo me malo moj križ skrbi. Ali ga naj kopam kar v veliki banji? Nisem pa še sprobala skupnega kopanja. Mogoče pa bi nama to ustrezalo. Vendar ne vem, če bom zmogla že sedaj, ko še ne sedi sam, da mi ne bo spolzel iz rok.
|
|
|
|