Anonimen -> RE: septembrke 2007 (17.10.2007 8:41:26)
|
Dobro jutro. Mislim, da ti bom jaz bolj slaba pomoč, ampak lahko poskusim -pri katerem mesecu se neha to stalno napenjanje, stiskanje,prdenje? Moja prva dva otroka nista imela krčev in tolažim se, da jih Matija tudi ne bo imel, saj bo v soboto star 1. mesec in še nič.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Prdi pa kot velik in zanimivo sploh ne reagira z obrazom - nobenega napenjanja. Če ne bi slišali, ne bi sploh vedeli, da prdi. Edino vidimo, da malo pritisne ko kaka. Naj pa bi krči nehali nekje s tremi meseci. -aptamila Enej ne mara, kaj bi lahko js probala zmešat malo aptamila, malo mojega mlekam mogoče bi mu to bili všeč Jaz sem Žano imela 100% na flaški in takrat sem uporabljala HIPP mlako in nisem imela težav. Jure je bil 7 mesecev izključno dojen. Matiji pa dodajam BEBO H.A. 1 in nič ne mešam s svojim mlekom. Pri njem tudi ni težav, dodajamo po 2x na dan, dopoldan in zvečer -če je dojka na dotik mehkain mlahava, kaj to pomeni, da je zelo malo mleka not? Dojke s časoma niso več trde na otip, (razen, če bi imela več urni premor, večji kot običajno)ampak to ni merilo za količino mleka. Če nebi imela mleka, bi se vrjetno drl ko žival. Mogoče ti bo katera napisala kaj več, ampak to so moje izkušnje po treh otrocih. Upam, da sem ti kaj pomagala. Danes imamo 1. posvetovalnico - zvečer ti javim naše nove mere! Vse nove mamice - DOBRODOŠLE MED ČVEKE!!
|
|
|
|