Anonimen -> RE: septembrke 2007 (16.10.2007 16:28:21)
|
Živjo mamice. Da se še jaz javim po dolgem času. Vidi se, da je ljubi v službi in mi ne more več tako zelo pomagat. Zato mi ostane tako malo časa in se res težko javim. Redno pa berem. Najprej iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam in njihovim sončkom. Jst: moje iskreno sožalje. Sandra: jaz pa domače naloge res ne morem napisati. Upam da mi je oproščeno. Sicer se pa tudi midva z Lukom počasi res spoznavava. Sem probala različne taktike in najbolj se nama obnese, če najprej malo pojeva, potem previjanje in igranje in nato spet papica. Nekaj dni sem si samo izbrizgavala in mu dajala po flaški, pa je imel že boljši ritem. Danes sem ga spet poskusila pristavljat k prsim, pa je res ne mara, a ga kar silim. Po previjanju pa spet dobi flaško, ker ni šans, da bi ga prepričal, da mora jesti iz dojke. Izbrizgam si zelo različno, a o tako fantastičnih številkah, kot pišete vi, lahko le sanjam. Iz obeh skupaj si namreč v 15 minutah približno izbrizgam tam pr. 90 do 110 ml, kar mu trenutno še zadošča. Enkrat na dan dobi samo dodatek (običajno zvečer). Tako sem si uspela še nekaj rezerve ustvarit in sem mleko zmrznila. Priporočam t tudi tistim, ki mleko izbrizgate in ga mečete preč. Me je patronažka opozorila, da je to zelo v redu, ker v primeru vročine, stresa in občasno tudi kar tako mleka zmanjka in lahko tisto obdobje prebrodiš z zmrznjeno zalogo. Malo ima zamašen nosek. Upam da bo bolje. Preko dneva noče več spati v posteljici, pač pa v ležalniku v dnevni. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley25.gif[/image]ALI JE TO PRIPOROČLJIVO? To sem enkrat že spraševala, pa nisem dobila odgovora. Kar pa se tiče čokolade. Meni so rekli, da je malo lahko jemo. Jaz se bom tudi še približno 14 dni res pazila, ko bo pa mali malo starejši kot 1 mesec, pa začnem počasi vse jest z izjemo arašidov in drugih oreškov ter jagod. Čisto kravje mleko sem tudi izločila, ker sumim, da je bil odgovoren za sluz v blatu. Postopno ga bom začela spet po malem uvajat čez 14 dni, pa bomo videli. Zdaj pa vas lepo pozdravljam. Se še tipkamo.
|
|
|
|