guppy -> RE: septembrke 2007 (29.11.2007 9:26:22)
|
igračk za praznike ne bova kupovala. Do sedaj jima nisva niti ene kupila, dobila sta kup tega prek telegramov, od obiskov, od dedkov in babic... Tudi oblekic nisva kupila skoraj nič, samo na začetku več, vse drugo tudi kar dobita od sorodnikov in prijateljev. Res lepo od njih. Imata pa rada te igračke, ker so pisane, ee žvenketajo, cingljajo, trobijo, šušljajo... res je, da sta mamica in ati najlepša igračka otroku, ampak jaz ne znam šušljat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] PBJ, a se Ferrobet dobi brez recepta? Nana, hvala za ta Aktiferrin, slišim, da zato rabiš beli recept. No, zdaj nam to jemanje železa še kar nekako "gre", ko ga zmešam skupaj s Hipp čajem od komarčka. Včasih to vse spljuvata na obleko, plenico in sploh na mamico... včasih pa kar spijeta, da se samo čudim. december, a si mogoče članica naše google skupine? Če si, boš tam pod "strani" našla članke o čiščenju otročkovega penisa. Septembrke smo namreč ugotovile, da so mnenja tako različna, da si jih mora dobesedno vsaka mamica prebrat in si oblikovat sama svoje mnenje. Kdo je bolj pameten, ne vem... Sporoči, če nisi članica, pa ti pošljem vse na ZS ali pa te včlanim, če želiš. dorotea moja draga... Jaz sem se pred porodom TAKO bala te faze, da mi je šel kar srh v kosti. Moj ljubi ni tako zelo čustven, da bi me ves čas nekaj ljubčkal in tudi zdelo se mi je, da so včasih moje nosečniške težave kar šle malo mimo njega, ker je bil tako navajen tistega hudega bruhanja, da ga za druge stvari sploh ni ganilo včasih. Ravno zaradi tega sva se že pred porodom zelo veliko pogovarjala o tem. Ampak za to je zate zdaj prepozno, kaj ne? Ni pa prepozno, da rešiš situacijo. Nama je v bistvu dobro prišlo to, da sem imela CR, ker je po mojem prihodu domov mož v bistvu skrbel za vse nas. Jaz sem bila tako izčrpana, da nisem niti slišala otroškega joka en meter stran, tako da je on vse porihtal, mene pa pustil spati. Takrat je videl, kako težko je včasih. Ja, porini ga v vodo in naj plava. Za začetek se lahko dogovorita vsaj za en dan v tednu, ko je popoldan on zadolžen za tamalo, ti pa greš ven. Povej mu, da je tvoje sproščanje tvoja diploma in da vsaka dobra mamica potrebuje počitek, da je z otrokom in partnerjem lahko nasmejana. Nana ti je/bo napisala še kup stvari, jaz pa ti želim vse naj naj in pošiljam ogromen objem!! Je pa pri nas seveda popolnoma drugače, ker sta dva in je očka na silo bil potegnjen v njuno skrb, tudi če tega ni hotel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Imam srečo, ker dela od 7-15h, ko pride domov poje in gre spat. Ko ga zbudim pa ve, da je on na vrsti, mene pa spodi ven (trgovina, kolegice...). Ne vem kako bi šlo, če bi imel popoldan kakšne načrte, po moje bi me samo zmanjkalo... O poporodni depresiji sem ćelela tudi sama vprašat včeraj, ker je tudi meni čudno, da nobena tu nima niti malo depresije. Mene je že tisto dojenje skoraj povozilo do ravnega, pa ni šlo za depresijo, ampak le za žalost in obup. Kako se kosate s tem? Če vam forum ni všeč, naj vsaka predlaga, kako ga spremeniti. Ali naj postavljamo zgolj vpašanja in odgovore? Jaz osebno bi se znebila teh čestitk ob obmesečnicah ker so odveč in nadležne, sploh če katero pozabimo. Mamica naj sama pove, če njen otrok praznuje, nam pa potem ni treba naklofati 2 strani čestitk, ker so te itak samoumevne. Glede na to, da bosta mm kmalu stara 4 mesece, kar v naprej povem, da ni treba nič pisat na to temo. Osebno ne spremljam seznama mamic več in se zgolj pridrzužim čestitkam tistih, ki to počnejo redno. PS, jaz nisem la k frizerju že eno leto in pol. Med nosečnostjo sem zato prosila prijateljico naj me postriže, ker zaradi bolniške nisem smela ven. Narastek ni več narastek, ker barve sploh ni več videt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|