Clody
|
jutroooo, A so nam spet zafuštral temo? Najbrž jim je kaj pregorel od vseh teh postov. Sem se pol ure matrala, da zamenjam slikico, pa je nemogoče. Imava prevelike slike in ko jih manjšam se čisto pokvadratijo, škoda. Smo pa spali takoooo slabo. Po enmu tednu v vrtcu smo že prehlajeni, nos totalno zabasan - pa smo spet tam. Mene samo zanima kdo me bo gledou na šihtu, res nevem. "Oprostite sem doma, mali je zbolel!" Veliko jih kašlja ko norih in ravn tisti ponavad ostanejo, ostali pa zbolijo. Ni čudno da vsa čudna hodim po razgovorih kot da ne bi hotla šihta dobit. Na zadnjem razgovoru so izbiral med 3 in se ne morejo odločit. Želijo da vse pridemo delat za dan ali dva, pa da vidjo. Me je kuj srt pognal od živčkov! Nisem delala že skoraj 2 leti in vmes se je tolko spremenilo - govorim za računovodstvo. Tukaj vas je kar nekaj ekspertov a ne?? Bomo vidl. Je pa prelepo da bi blo res, ker sem tako blizu firme, da mi ne pripiadajo niti potni stroški! Pa da vam povem, da se nama nič ne prime in zgleda da bratca ali sestrice še ne bo tako kmalu. No, sej Nejc je tud hodu ene 2 leti. Ravno ko sva hotla na preiskave se je prijelo. Sva z mojim ugotovila, da rabva še enga, da bo imel vsak svojo zmazo. Sem vedno govorila, da moj pa nau zmaza, pa se je ravn to zgodl. Se samo lubčkava pa stiskava. Ne prenese niti da se ati k men stiska, ga kar odriva in rata čist živčn. Altati a to nas čaka glede hranjenja. Pri nas smo zaenkrat še tam, kjer sta bla vidva pred tem. (joj kak stavek) Kaj pa če bi mu ponudla za jest ene 15 min za tem ko se sam matra. Med kako igro al pa kaj podobnega. Še dobro da ciza še tko laufa. Muki, res maš dve lepi rožici. Beki, bodi vesela, da mala pretepe vse okol in da je tko pridna. Naš Nejc se še zmeraj dere in nismo prišli dlje kot do 10 ure. Odkar hodi v vrtec pa sploh več noče sam zaspat čez dan tako kot včasih. Moram ležat zravn. Psaša, vi ste se tud unesel ne?? A majo tud pri vas v vrtcih ležalnike? Ker to je res kriza za našga. Nam je že 2 krat s pojstle padu. Anč, a Tristan še nogo zvija? Ker naš jo tud in tudi mi smo šele pri vstajanju. Glede copat je pa meni Altati predlagala superfitke in so zakooonn. Mi j ih mamo sicer z vezalkam zarad visokega narta ampak so res prima Lina, jest mam pa tazga zapečkarja doma, da ne znam niti razložit. NJemu se ne da nikamor na pir al karkol drzuzga. Raje povabi prijate domov in to je to. Frrr, fino da ti šibajo dnevi, to pomeni da v službi uživaš . A veš kolk je mal takih!! Se pa dons veselim srečanja z bivšimi sošolci in sošolkami s faksa, s katerimi smo se res primaaaa razumel v norih študentskih leti. Dobimo se 2 krat na leto. Tokrat pridejo v Radovljico, kr mam jest malega zvečer še na joški in ne bi prišla v Ljubljano. Tako!!!!Zdaj pa grem mal pospravt!!!!